79 találat az Indexről, és a környékéről.
A kisebb lakásokba apróbb állatokat érdemes tartani, a kérdés az, mennyire ismered ezeket a cukiságokat.
Nincs szükséged bolti tisztítókra, csak két otthon is megtalálható szerre, amiből hatásos univerzális tisztítószert készíthetsz, méghozzá csupán 200 forintból.
Sokan egyik betegségből a másikba esnek az év első hónapjában, így nem árt figyelni arra, hogy az immunrendszerünk bírja a strapát.
Jó hírünk van, létezik egy igazán felhasználóbarát jószág, amely zajt és bűzt nem bocsát ki, s a hosszú hétvégékkel is tökéletesen kompatibilis.
2023. szeptember 12., 12:16
Ha mosod a tojást, azzal bajt is okozhatsz, akár házi, akár nem: ezt tudtad?
2023. augusztus 20., 09:08
A teljes kiőrlésű lisztből készült házi kenyér amellett, hogy finom, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag.
2023. augusztus 12., 11:50
Kend kenyérre, vagy edd friss, ropogós zöldségekkel, mindenhogy isteni.
Élvezd egész évben az áfonya ízét, készíts belőle csodás ízű és illatú lekvárt, amit aztán számtalan módon felhasználhatsz!
A házi komposztálás csak elsőre tűnhet macerásnak: íme, a szabályok és szerkesztőségünk tapasztalatai!
Az autentikus görög konyha ízeit akár otthon is élvezheted! A szaftos, fűszeres hús sok zöldséggel, pitában tálalva egyszerű és laktató ebéd.
A hazai kutatási eredmények szerint sokan amiatt döntenek a házi készítésű szendvicsek mellett, mert költséghatékonyabbak a bolti verzióknál.
2022. szeptember 29., 12:06
Te felismered a leggyakoribb gyomnövényeket?
2021. december 18., 10:52
A narancs és csokoládé párosítás mindig nyerő. Ebben házi készítésű trüffelben sem fogsz csalódni.
2021. november 24., 11:12
A rétes töltelékét bátran variálhatod. Feltétlenül kóstold meg az időszak kedvencét, a zamatos, illatos, sütőtökös változatot is!
A csipkebogyó az ősz csodanövénye, amiben a paprikánál is több C-vitamin van. Érdemes belőle zamatos lekvárt is készíteni.
2021. szeptember 18., 10:08
Nem csak a bodza virágából, hanem a nagyon értékes bogyójából is készíthetsz zamatos szörpöt.
2021. szeptember 11., 10:52
Gyümölcsből is készíthetsz isteni savanyúságot! Az ecetes szilva remek kísérője lehet a sült húsoknak.
2021. augusztus 27., 10:08
Most bőven van alapanyag, így nem okozhat nehézséget, hogy eltedd télire a vegyes savanyúságot.
2021. augusztus 21., 10:52
Van, aki üstben, más sütőben készíti, ám így is egyszerű és zamatos a jóféle, házi szilvalekvár.
2021. augusztus 20., 10:08
A napsütésben érett és szárított paradicsom kiváló alapanyag. Fűszeres olajban eltéve télen is tökéletes, és számtalan módon felhasználhatod.
2021. augusztus 7., 10:52
Az őszibarack az egyik legfinomabb nyári gyümölcs, amiből zamatos kompótot készíthetsz főzés nélkül is.
Rakd el most a paradicsomlét, és télen jól jön majd a legkülönfélébb ételekbe!
Vétek lenne kidobni a dinnye héját, ha zamatos lekvárt főzhetsz belőle. Kitűnő lesz süteményekbe, péksütikre.
A grillen sült zöldségek füstös íze teszi még különlegesebbé a híres balkáni ajvárt.
Az uborkát többféle módon elteheted, ám talán ez a legegyszerűbb változat.
Ha tettél már el idén házi bodzaszörpöt, akkor ezt a fagyit villámgyorsan összeállíthatod.
A házi müzliszelet remek választás reggelire, tízóraira vagy uzsonnára, de edzés előtt és után is fogyasztható.
Igazán finom bodzaszörpöt úgy készíthetsz, ha sok-sok virágot adsz a léhez.
Megfázásra, hörghurutra csodaszer a fenyőtobozszirup. Ha most készíted el, ki fog tartani egész évben.
A pitypang ingyen van, készíts a számos jótékony hatással bíró növényből csodás mézet!
Készítsd el a tavasz első szörpjét! A sárgálló pitypangból kellemes ízű italt főzhetsz.
Most tegyél mindenbe, amibe csak lehet, üde, zamatos medvehagymát! Az egyszerű kenyeret is feldobhatod vele.
A foszlós házi zsemlével a boltban vásárolt péksüti nehezen tudja felvenni a versenyt.
Pár perc munkával mennyei mogyoróvajat készíthetsz otthon, amit sütikbe is felhasználhatsz.
A lila hagyma savanyítva sültek mellé ugyanolyan jól megy, mint a kocsonyához vagy akár a szalonnához.
A savanyú káposzta nyersen az egyik legjobb téli vitaminforrás, de főzheted, és sós sütikbe is felhasználhatod.
A fűszeres, vörösboros lilahagyma-lekvár húsokhoz, sajtokhoz és zöldségekhez egyaránt passzol.
A házi, minőségi hozzávalókból készülő tepertőkrémnek nincs párja. Ropogós, foszlós kenyérre kenve isteni vacsora.
2020. december 24., 11:16
A hagyományos házi majonéz elkészítése odafigyelést igényel, ám a befektetett munka megtérül: isteni alapja a tartármártásnak.
A házi májkrém adalékanyagok nélkül készül, gyors és könnyű. Ráadásul a kedvenc fűszereiddel teheted még ízletesebbé.
2020. szeptember 24., 11:16
Olaj és cukor nélkül is finom, ropogós lesz az almachips. Csak az időt kellett rászánni, hogy a sütőben jól kiszáradjon.
2020. szeptember 23., 08:44
Az Erős Pista minden magyar háztartás alapkelléke, és házilag is elkészíthető.
2020. szeptember 13., 10:08
Legyen valami gyümölcsös nassolnivaló télre is! A fahéjas körtebefőtt önmagában és sütikbe is jól jön.
2020. szeptember 9., 10:36
Akár télre is elteheted a sokoldalú, zamatos paradicsomszószt, ami a chilitől még különlegesebb.
2020. szeptember 7., 09:24
Kevés munkával is készíthetsz zamatos szederlekvárt. Ha dzsemfixet használsz, főzni sem kell sokáig.
2020. szeptember 2., 09:48
Az aszalt szilva egészséges, tartósítószer-mentes finomság, önmagában kiváló nass, de akár főételekbe, sütikbe is felhasználhatod.
2020. augusztus 31., 10:12
Ízfokozók és tartósítószer nélkül is zamatos lesz a házi készítésű, sokfűszeres ketchup.
2020. augusztus 29., 10:08
A csodás illatú, sűrű, szinte fekete, mennyei szilvalekvár tartósítószer nélkül is eláll, és még cukor sem kell bele.
2020. augusztus 27., 11:12
A gyönyörű színű, csodás illatú limoncello az olaszok egyik kedvenc alkoholos itala. Otthon is könnyen elkészítheted.
2020. augusztus 26., 11:12
Az ecetes szilva visszahozza a gyermekkori ízeket, emlékeket. Remekül illik a sült és rántott húsokhoz is.
2020. augusztus 18., 10:52
Bár a nyersen eltett szederszörp két nap alatt készül el, szinte nincs is vele munka.
2020. augusztus 16., 08:08
Most már nekiláthatsz, hogy eltedd a barackkompótot télre. Így biztosan megmarad az élénk színe és a csodás íze is.
2020. augusztus 12., 10:36
A patisszon fűszeres, ecetes lében eltéve isteni savanyúság is lehet.
A színes, zamatos, beledobálós savanyúságba bármilyen zöldség kerülhet, amihez éppen hozzájutsz.
A nyugtató hatású, kellemes illatú, zamatos citromfűből isteni szörpöt készíthetsz, ami jégkockával mennyei üdítő a kánikulában.
Az ecetes, fűszeres zöldbabhoz tartósítószer sem kell, ha figyelsz a tisztaságra, és hőkezeled a savanyúságot.
A sós, vizes uborka hasonlóan készül, mint a kovászos, csak nem kell hozzá kenyér és napsütés.
Most készítsd el akár egész télre a zamatos savanyúságot! Aligha tehetnéd el egyszerűbben a csalamádét!
A tejszínes, krémes, csupa gyümölcsös fagyi a legjobb hűsítő kánikulai napokon.
Most spájzolj be télire! Ha így teszed el a csemege uborkát, hónapok múlva is friss lesz.