Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C

Keresés

25 találat az Indexről, és 51 a környékéről.

2009. március 22., 12:33

Legtetejétől a legaljáig - a hét képei az Indafotóról

Tarka rom, vidám szemét, panelstrand, gyökérrel festett falak és járdán lubickoló halak - remek képeken.   A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

2009. március 8., 20:12

Víztorony a vízben - a hét képei az Indafotóról

Elmélkedő mackók, tükröződő víztorony, nádtetők, füst, egy nagy mosoly és egy sor kanálisfedél.  Heti nagy fölfedezésünk pedig Imoka, akinek főleg londoni képeit ajánljuk a nagyérdemű figyelmébe! 
A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

2009. január 17., 13:00

A hét képei az Indafotóról

Itt a hétvége: arcomba húzom a fekete sísapkám, kezembe veszem a zseblámpám és a vászonmetsző zsebkésem, hogy az Indafotó aranyozott kereteiből kivagdossam és összeraboljam a hét legjobb képeit.

2009. január 10., 09:20

A hét képei az Indafotóról

Hölgyeim és Uraim itt a szombat, itt vannak az elmúlt héten Indafotóra került Urbanista-címkés, illetve városos, ingatlanos, épületes témájú képek.