1010 találat az Indexről, és a környékéről.
A megszokott fasírtgolyókat is feldobhatod, ha sütés előtt magvas bundába forgatod őket.
A mustáros, tejszínes szószban, erdei gombával sült csirkemell amilyen egyszerűen elkészíthető, annyira finom.
A gombás, tejszínes fogások kedvelői imádni fogják a vadász módra készített sertéscombot.
A körtével töltött, göngyölt csirkemellben nagyon jól egészíti ki egymást a sós hús és az édes gyümölcs.
A sörben puhult marhapörkölt egyik különlegessége, hogy nem a tűzhelyen, hanem a sütőben készül.
Ennek a csoda finom közel-keleti csirkemellnek a zataar fűszerkeverék adja meg a karakterét.
A zöldséges húsgombócok titka a sűrű szósz, amely összefogja ezt a fejedelmi egytálételt.
Finom, szaftos lesz a sült csirkemell, ha néhány órát mézes-mustáros pácban tartod.
Ennek a sült csirkecombnak a lelke a sűrű sajtszósz, amelybe többek között mozzarella is kerül.
A csirkeparmigiana valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszósszal nyakon öntött, parmezánnal megszórt, rántott csirkemell.
A sóágyon történő sütés a létező legegyszerűbb módja az egész csirke elkészítésének.
A tejszínes szószban puhuló gombás szűzérméket akár ünnepi alkalmakkor is az asztalra teheted.
Ez az egyszerű paprikás, tejszínes mártás sokféle húshoz megy jól.
Ezzel a pofonegyszerű módszerrel sokkal egyszerűbben készítheted el a párizsi szeletet.
A kurucpecsenye valójában nem más, mint a jól ismert és szeretett sajttal-sonkával töltött sertéstarja.
A fűszeres indiai csirkecomb sűrű szaftjába kókusztejszín kerül.
A kínai borsos csirke bármilyen alkalomra bevethető, mégis nagyon egyszerűen elkészíthető ebéd vagy vacsora.
A szatmári módon készülő sertéstarja füstölt szalonnás alappal és krumplival készül.
A tökéletes krémes, szaftos csirkemell titka, hogy nem konzervből, hanem frissen sütött paradicsomból készül.
A sertéskaraj is lehet puha, szaftos: készítsd most el paradicsomszószban, és dobj mellé kakukkfüvet!
A szójaszószban sült gombás csirke egyserpenyős, mennyei fogás.
Megmutatjuk a legfinomabb gluténmentes panír receptjét, amellyel karajból vagy csirkéből is tökéletes lesz a rántott hús.
A krumplival sült tepsis, paradicsomos csirkemell önmagában is kiadós ebéd, de aki nagyon szeretné, még rizst vagy főtt tésztát is kínálhat mellé.
A zöldségekkel egybesütött, sűrű besamelmártással leöntött tepsis karaj laktató és egészséges vacsora.
A zöldséges, tejfölös Eszterházy-tokány többféle húsból készülhet, mi most egy csirkés receptet mutatunk.
A fűszeres sült pulykamell salátával tálalva kalóriaszegény és egyszerűen összedobható ebéd vagy vacsora.
Az egészben sült sertéstarja puha, szaftos, és nagyon jót tesz neki, ha a szaftjában zöldségek is sülnek.
A tejszínes szószban, spenótlevelekkel és gombával készült csirkecomb serpenyőben készül.
A bélszínrolónál finomabb feltét nem is kell a főzelékekre.
A sörös szaftban sült csirkecomb nem mindennapi élmény.
A menzás tészta és a rántott hús találkozásából születő milánói sertésszelet ma ugyanannyira ízlik, mint gyerekkorunkban.
Nagyon jól megy a rozmaring a különféle húsételekhez: fasírtba keverve is finom lesz.
Ennél egyszerűbb kínai receptet nehéz találni: csak öntsd össze a szószokat, és kend meg vele az oldalast.
A füstölt szalonnás alappal készülő bakonyi sertéscomb télen-nyáron jóleső ebéd.
A mézes, narancsos csirkeszárnyakra ragacsos máz is kerül.
Az egészben sütött szalonna a lehető legegyszerűbb módon készül, és mindenki kétszer szed majd belőle.
A gyömbéres, mogyorós csirkecombhoz filézett combot használj, így még egyszerűbb lesz összedobni ezt a mennyei vacsorát.
A füstölt szalonna remekül megy a sült csirkecombhoz: így kevés munkával készülhet el a vasárnapi ebéd.
A thai gyömbéres csirkemell, vagyis a gai pad king csupa könnyen beszerezhető hozzávalóból áll.
Bár a rogan josh eredetileg bárányból készül, a fűszeres szósz másfajta húsokkal is remekül működik.
Csirkecomb és krumpli egy tepsiben sütve: keresni sem kell ennél finomabbat.
Nem kell étterembe menned a tökéletes cigánypecsenyéért: otthon készítve is nagyon finom lesz.
A tejfölös szaftban sült csirkecomb házias, laktató, és egy adag nem lesz elég belőle.
Ha ezzel a 6 kellemetlen, de gyakori tünettel szembesülsz, akkor eljött az ideje az életmódváltásnak.
A szegedi gulyás nagyon hasonlít a székelykáposztához, csak egy plusz hozzávaló kerül még bele.
A sütőben sült paradicsomos húsgombóc szaftjába zöldségek is kerülnek, így egészséges és kalóriaszegény.
A vaj és a tejszín párosa tökéletesen megy ehhez a krémes csirkecombhoz is.
Az argentin rántott hús bundázása kicsit eltér attól, mint amit mi megszoktunk, de pont ettől lesz különleges.
Hagymás szaftban sütve még finomabb lesz a csirkecomb.
A sertéstarja egészben sütve is fejedelmi ebéd: a titka a fűszeres pácban van.
A füstölt szalonnás alappal indító, sűrű csikós tokányt ma is érdemes időnként elkészíteni.
Ne mindig csak panírozz: joghurtos bundába forgatva fantasztikus csirkecsíkokat süthetsz.
Házilag is villámgyorsan készíthetsz gyrost, és még a fűszerkeveréket is magad állíthatod össze hozzá.
A tejszínes, gombás szaftban sült csirkemell egyszerűen összedobható, és pillanatok alatt el is fogy.
A mézes, csípős csirkeszárny egyszerre édes és pikáns: az ízek ilyen párosításából mindig valami jó sül ki.
Két EU-s tagállamból is tilos már a pestissel fertőzött állatokat importálni.
A rozmaringos sertéstarja még nagyobb élmény, ha vele együtt krumpli is sül a sütőben.
A kínai pörkölt a mi gulyásunkhoz hasonlóan répával és krumplival fő, az ízesítése azonban egészen más.
Ennél a zöldbabbal készült serpenyős sertésragunak nincs párja: így készítsd, hogy a legfinomabb legyen.
A grúz csirkepörkölt bizonyos elemeiben hasonlít a magyarra, a fűszerezése viszont eltér a mi változatunktól.