2109 találat az Indexről, és a környékéről.
A joghurtos, fűszeres szószban sült csirkemell alig munkával készül, és nagyon hamar el is fogy.
A puha, omlós sertésszűz csípősen tálalva is fantasztikus lesz.
A tejszínes-mustáros csirkemell mártása egy különleges összetevőnek köszönhetően egyszerre édes és pikáns.
Az egyben sült csirkefasírt fűszeres, szaftos, és ha baconbe tekered, nem is szárad ki.
A joghurtban érlelt, ropogós csirkeszárny zsenialitása a bátor fűszerezésben rejlik.
A szatmári sertéskaraj füstös alappal készül, és paprikás szaft koronázza meg.
Glutén- és tojásmentesen is készíthetsz paradicsomos húsgombócot. Süsd ki serpenyőben!
Mindig érdemes tartani otthon egy csomag leveles tésztát, mert akár maradék csirke felhasználásával is ilyen finom pitét készíthetsz belőle.
A hús és a zöldségek számtalan formában működhetnek jól együtt.
Süsd együtt a ropogós csirkecombot illatos rozmaringgal és naranccsal!
Ezek a finom, szaftos húsgombócok alig tartalmaznak kalóriát, és nagyon hamar elfogynak a tányérról.
Kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon mennyire ismered ezeket a jellegzetes húsételeket.
Ha olyan ebédet keresel, ami egyszerre egészséges, ízletes és kicsit különleges, akkor ne hagyd ki a spárgával, mozzarellával töltött csirkemellet!
A Nelly-szelet bizonyítja, hogy kevés hozzávalóból, egyszerű elven is csodás ebédet készíthetsz.
Ez a bundázott sertéskaraj sütőben pirul, a rétegek közé pedig paradicsomkarikák is kerülnek.
A káposztaágyon sült csülök titka a megfelelő fűszerezés. Akkor az igazi, ha a hús szinte magától lejön a csontról.
Akár hetekkel tovább is biztonságosan fogyasztható a tojás, egyetlen mozdulatban rejlik a trükk.
A tavaszi sertéspörkölt szaftjában friss zöldségek is főnek.
A karaj, a bacon és a sajt kombinációjában remek ebéd készülhet.
Ez a kínai brokkolis csirkecomb tele van vitaminnal, és villámgyorsan az asztalra kerülhet.
A mézes-fokhagymás húsgolyók egyszerűen elkészíthetőek, mégis rendkívül ízletesek és különlegesek.
Az alföldi birkapörköltet akár a húsvéti asztalra is teheted.
Közeledik a húsvét, és családok tömege aggódhat, hogy nem jut megfelelő sonkához.
A kolbásszal, gombával és sajttal sütött sarkadi pecsenye másnap talán még finomabb is, mint frissen sütve.
Nagyon finom lesz a csirkemell, ha zöldségekkel töltöd meg, majd feltekerve tepsiben sütöd készre.
Ilyen intenzív ízű sertéstarját sem eszel mindennap: nagyon jól megy hozzá a mustár és a ketchup is.
A hirtelen sült tepsis csirkemell szaftosabb lesz, ha tejszínes mártással tálalod.
Ha szeretnéd elkerülni az ételmérgezéseket és az élelmiszerek okozta fertőzéseket, ezekre a konyhai veszélyforrásokra ügyelj.
Ennek a serpenyős karajnak baconkockák adnak intenzív, füstös ízt.
A csirkemellből készített fasírtgolyó zsírszegény és sokféleképpen fűszerezhető.
Néhány egyszerű trükkel finom és egészséges, sütőben sült rántott csirkecombot készíthetsz.
Ez az ázsiai serpenyős csirkemell akkor a legfinomabb, ha megfelelően csípős.
Nagyon finomak lesznek a karajszeletek, ha fűszeres krémsajttal töltöd meg, és ropogós baconbe tekered őket.
A tejszínes, mustáros szószban puhult szűzérmék bármilyen ünnepi alkalom esetén megállják a helyüket.
Ez a húsgombócos spagetti eredeti olasz recept alapján készült, és gyerekek-felnőttek egyaránt rajongani fognak érte.
Annál finomabb, omlósabb lesz a sertéstarja, minél tovább pihenteted a pácban.
Ezek a retró húsos ételek visszarepítenek a gyerekkorodba, és ma is bátran elkészítheted őket.
A mézes-gyömbéres csirkecomb a sokféle fűszernek köszönhetően lesz igazi ízbomba.
A lassan sült sertésoldalassal valódi munka alig van, csak azt kell kivárni, amíg a sütőben omlósra puhul.
A svéd húsgombócok titka a megfelelő fűszerezés és a selymes öntet.
Az omlós csirkemelltekercs fűszeres gombával töltve, olvadozó sajttal nagyon ízletes, és az elkészítése is egyszerű.
A házilag készített édes-savanyú csirkemell rövidebb idő alatt készen van, mintha leszaladnál a boltba egy üveg szószért.
Ha így készíted a sült csirkecombot, tökéletes lesz a végeredmény.
A párolt alma és hagyma nagyon jól megy a puha, omlós szűzpecsenyéhez.
Air fryerben pillanatok alatt készen lesz a rántott csirkemell.
A kakukkfüves sertéskaraj serpenyőben sül vajpuhára: mutatjuk, hogyan lesz a legfinomabb.
Az air fryerben ragacsos kínai csirkecombokat is süthetsz.
Süsd egyben a sertéslapockát fokhagymával és más finom fűszerekkel!
Ha egyszer kipróbálod az olasz citromos csirkemellet, garantáltan gyakran fogod utána elkészíteni.
Ezzel az egyszerű, intenzív ízű szósszal még finomabbak lesznek a sütőben sült húsgombócok.
A csirkemellet akár kemény tojással is megtöltheted, így kis változtatással egészen új ételt tehetsz az asztalra.
Air fryerben sertéskarajt is süthetsz, így sok olajra sem lesz szükséged hozzá.
Még finomabb lesz a fasírtgolyó, ha a közepét egy darabka kockára vágott sajttal töltöd meg.
Sertéshúsból készülhet leves, főétel, gyors vacsora vagy ünnepi fogás is. Nézd meg, hányféle módon készítheted el!
Süsd egybe a savanyú káposztát sült oldalassal úgy, ahogy a csehek készítik!
Konkrét számokat közölt az egyik szakintézet.
A joghurtban pácolt csirkecombot tepsiben vagy grillrácson is kisütheted.
A zöldségekkel sült, zöldfűszeres szűzpecsenye egyszerű módszerrel készül, mégis alig létezik nála finomabb vacsora.
Az almás karaj lágy, tejszínes szószban puhul, és egyszerűen abbahagyhatatlan.