Keresés

23 találat az Indexről, és 3 a környékéről.

2008. június 12., 15:53

Hammer a Corvin tetején

Még mielőtt elmagyaráznánk, hogy mit, miért csináltunk, és hol a poén a Magyar Televízió elnökválasztásának szomorú és groteszk történetében, inkább igyunk még egy vörösboros kólát (a modern értelemben vett közszolgálatiságra emelve poharunk) a Lopunkkal este nyolctól a Corvin tetőn.

2008. május 27., 15:46

MTV, tűnj el az éterből!

Hogy a Magyar Televíziónak végre legyen miért beperelnie a Music Televisiont, meg amúgy is, végső gesztusként, dalban mondjuk el, mit is jelent nekünk, úgy emberileg, mint szakmailag a Magyar Televízió többfordulós, soha véget nem érő elnökválasztása.

2008. május 20., 11:17

Már csak párat kell aludni a tévéelnökig

Igen, meghallgatták a tévéelnök-jelölteket, Hammer Ferencet már másodszor, de ugyebár részleteket a szigorú pályázati kiírás miatt még egy Família Kft-maratonnal sem tudna senki kihúzni belőlünk.

2008. május 5., 14:45

Hatan akarnak tévéelnökök lenni

Hatan adták be pályázatukat a Magyar Televízió elnöki posztjára, mondta a távirati irodának a kuratóriumi elnökség egyik tagja.

2008. március 10., 18:00

Hammer: Elnökválasztás, mint egy tripperkezelés

Ok, a 168 Óra riportere lehajléktalanozta a Hammer polgári ruháját, ami mélységesen felháborító, és amúgy mi a baj, a pitbullokkal, de azért érdemes elolvasni az újabb indulásra gyúró elnökjelölttel készült interjút.

2008. február 13., 14:32

Rudi indul, a többiek gondolkodnak

"Rudi Zoltán indul a második pályázaton is, mint a közszolgálati televíziózás, a teljesítmény és a verseny elkötelezettje." – nyilatkozta a Magyar Televízió sajtóosztálya.

2008. február 12., 10:28

Eredménytelen az MTV elnöki pályázata

Most már hivatalos, amit az ellenzéki kurátorok tegnapi bejelentése után tudni lehetett: eredménytelen a Magyar Televízió elnöki tisztségére kiírt pályázat.

2008. január 25., 11:19

Elnökjelöltünk mint zenész

Elnökjelöltünk, Hammer Ferenc sok egyéb erénye mellett a Lopunk együttes frontembere, az I Believe In Miracles című Ramones-dal és sok más örökzöld kiváló tolmácsolója.

2008. január 3., 17:07

A forradalmi hangulat válaszol

Ahogy megígértük, küldjük a nótát, Hammer Ferenc válaszol az olvasók pár poszttal korábban feltett kérdéseire.

2007. december 29., 14:54

Építsen új tévét legóból!

Megvette karácsonyra a gyereknek, és azóta vágyakozva nézi, ahogy összerakja, azután meg gyorsan szétszedi, hogy csillagrombolót, tengeralattjárót vagy autómosót építsen belőle? Szeretne a szőnyegen hasalva egy jobb világot építeni? Tervezze meg a Magyar Televízió új székházát legóból! Fogjon egy nagy vödör építőkockát és rendezze be az elnöki irodát (a jacuzzit és a bárpultot ki ne felejtse!) vagy álmodja meg azt a jelenetet, amikor az új tévéelnök megkergeti az évek óta a köztévén zsírosodó külső beszállítókat! Építse fel a köztévé új vécéit, ahonnan nem lopják el a csaptelepeket (igen, ez még most csak álom), vagy tervezze meg a Híradó stúdióját Pálffy István nélkül! Esetleg öntse legóba azt a gyönyörű pillanatot, amikor a Nap-keltében végre megszorongatnak egy minisztert! A lehetőségeknek csak képzelete és a gyerektől elrekvirálható Lego mennyisége szabhat határt.

2007. december 19., 11:17

Miért nem inkább Győzike show-t néz?

Merthogy minek egyáltalán a közszolgálati tévé, ahol vallási műsorokkal, nemzetiségi híradóval meg akadémikusok vitaestjével akarnak minket a tévé előtt tartani.

2007. december 18., 09:45

A királyi tévének végre lőttek

Bár Hammer Ferenc, az Index elnökjelöltje még nem kapott meghívást a hétvégi kora reggeli tévéműsorba, mi azért előre elkészítettünk vele egy interjút, amit ezennel a kollégák rendelkezésére bocsátunk.

2007. december 15., 12:13

Hammer: Száz százalék, hogy beadom

Mi már mondtuk eleget, de van, aki még mindig nem hiszi: igen, találtunk egy alkalmas embert a Magyar Televízió megüresedő elnöki posztjára, és a jelöltünk indul is a pályázaton.

2007. december 11., 12:34

Hammer for prezident!

És akkor recsegjen az induló, kocsizzon nagy ívben a kamera és csapdosson a szélben a zászló, kezdődjön a kampány, amiben ha kell jelöltünk babák buksiját simogatja napestig, de ha arra van szükség, hát tízezer punk előtt is eljátssza a Holiday in Cambodiat a Dead Kennedystől.

2007. december 11., 12:15

Milyen Feri?

Oké, hogy elindítunk valakit a tévéelnök választáson, de joggal vetődik fel a kérdés, hogy ki az.

2007. december 10., 19:55

Átvettük a pályázatot

November 30-án, a végső határidő előtt másfél órával elmentünk jelöltünkkel átvenni a tévéelnöki pályázat anyagát, és egy nyugta ellenében átadtunk 120 ezer forintot.