Vazul
11 °C
25 °C

Keresés

9 találat az Indexről, és a környékéről.

2013. július 3., 13:24

Bajban van-e az ELTE?

Hammer Ferenc médiakutató feldühödött és leleplezte, mi mindenre nem ad pénzt az egyetem.

2013. március 30., 23:59

A szociológus oda üt, ahova köll A szociológus oda üt, ahova köll

Orbán-ellenes Erasmus-diákok, betört koponya és egy tucat zombi - kormány hatalomgyakorlási módszerei ellen tüntetett ezer civil a Fidesz Lendvay utcai székházánál és a Gyorskocsi utcában.

2008. május 27., 10:59

MTV, tűnj el az éterből! MTV, tűnj el az éterből!

ogy a Magyar Televíziónak végre legyen miért beperelnie a Music Televisiont, meg amúgy is, végső gesztusként, dalban mondjuk el, mit is jelent nekünk, úgy emberileg, mint szakmailag a Magyar Televízió többfordulós, soha véget nem érő elnökválasztása.

2008. január 25., 14:33

Elnökjelöltünk, mint zenész Elnökjelöltünk, mint zenész

Elnökjelöltünk, Hammer Ferenc sok egyéb erénye mellett a Lopunk együttes frontembere, az I Believe In Miracles című Ramones-dal és sok más örökzöld kiváló tolmácsolója.

2007. december 12., 17:16

(X) Tévé-ostrom: Hammer Ferenc tévéelnökjelölt kampányfilmje (X) Tévé-ostrom: Hammer Ferenc tévéelnökjelölt kampányfilmje

És akkor recsegjen az induló, kocsizzon nagy ívben a kamera és csapdosson a szélben a zászló, kezdődjön a kampány, amiben ha kell jelöltünk babák buksiját simogatja napestig, de ha arra van szükség, hát tízezer punk előtt is eljátssza a Holiday in Cambodiat a Dead Kennedystől.

2007. december 12., 15:20

Hammer Ferenc átveszi a pályázatot Hammer Ferenc átveszi a pályázatot

November 30-án, a végső határidő előtt másfél órával elmentünk jelöltünkkel átvenni a tévéelnöki pályázat anyagát, és egy nyugta ellenében átadtunk 120 ezer forintot.