Ivett, Frida
7 °C
16 °C

Keresés

9 találat az Indexről, és 3 a környékéről.

Halálos idegméreg vagy a kínai konyha ősi titka?

Halálos idegméreg vagy a kínai konyha ősi titka?

2017.03.07. 14:17 Módosítva: 2020-03-08 11:55:56
1380
Mi a fene az az ízfokozó, hogyan fokozza az ízeket, és ha az élelmiszeripar tényleg MSG-vel mérgezi a világot, akkor miért nem fáj a feje mindenkinek Ázsiában, ahol ezer éve ezzel főznek? Amit tudni akart a rettegett nátrium-glutamátról, de sosem merte megkérdezni.

2015. november 5., 16:16

Ha már lúd, legyen pekingi Ha már lúd, legyen pekingi

Nem az illatos-omlós rántott csirkecomb a kínai–magyar fúziós konyha csúcsa. Most a legjobb budapesti kínai étterem séfje készített pekingi kacsa helyett pekingi libát Márton-napra. Egy 700 éves recept találkozása egy 1700 éves hagyománnyal.