Orsolya
9 °C
21 °C

Keresés

15 találat az Indexről, és a környékéről.

2008. január 22., 14:37

Milyen Penélope Cruz hangja?

Hat-hét évesen tanultam németül, merthogy nézd, még a balatonalmádi lángosos is beszél németül, a német igazi világnyelv, meg elengedhetetlen az üzleti életben.

2008. január 17., 10:49

Meztelen lovas szobor tuti van a köztévében

Már régen volt, de a Magyar Nemzet hasábjain összeszólalkozott a köztévé kuratóriumának fideszes és szabaddemokrata delegáltja, nyílt levelekben vagy talán esszékben üzentek egymásnak és persze közben értékelték Rudi Zoltán négy évét.

2008. január 9., 13:00

Miért nincsenek pedofil papok az MTV-ben?

19:00: A Fidesz-híradóban Kövér László mosolyogva, de határozottan köszöni a nézőket az őszödi beszéd kiszivárgásának négyszázhetvenkettedik napján, majd elmondja a nap fő történéseit: A Fidesz Polgári Párt sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egyes szakértők szerint nemsokára háromszáz forint lesz egy kiló kenyér, összeomlik a TB-rendszer, kis színesnek meg a meg nem erősített értesülés, miszerint a vásárosnaményi SZTK-ban egy leszázalékolt kisnyugdíjasra támadt a megvadult vizitdíj-automata.

2008. január 3., 17:07

A forradalmi hangulat válaszol

Ahogy megígértük, küldjük a nótát, Hammer Ferenc válaszol az olvasók pár poszttal korábban feltett kérdéseire.

2007. december 29., 14:54

Építsen új tévét legóból!

Megvette karácsonyra a gyereknek, és azóta vágyakozva nézi, ahogy összerakja, azután meg gyorsan szétszedi, hogy csillagrombolót, tengeralattjárót vagy autómosót építsen belőle? Szeretne a szőnyegen hasalva egy jobb világot építeni? Tervezze meg a Magyar Televízió új székházát legóból! Fogjon egy nagy vödör építőkockát és rendezze be az elnöki irodát (a jacuzzit és a bárpultot ki ne felejtse!) vagy álmodja meg azt a jelenetet, amikor az új tévéelnök megkergeti az évek óta a köztévén zsírosodó külső beszállítókat! Építse fel a köztévé új vécéit, ahonnan nem lopják el a csaptelepeket (igen, ez még most csak álom), vagy tervezze meg a Híradó stúdióját Pálffy István nélkül! Esetleg öntse legóba azt a gyönyörű pillanatot, amikor a Nap-keltében végre megszorongatnak egy minisztert! A lehetőségeknek csak képzelete és a gyerektől elrekvirálható Lego mennyisége szabhat határt.