Keresés

37 találat az Indexről, és a környékéről.

2018. november 22., 11:27

Csökkentenék a kormánytisztviselők szabadnapjait Csökkentenék a kormánytisztviselők szabadnapjait

Csalódottak a szakszervezetek a központi közigazgatást átalakító tervezet miatt. Hátrányos a kormányhivatali dolgozókra, központosítaná a létszámgazdálkodást, a fél éve betöltetlen állásokat elvenné az intézményektől.

2010. július 16., 14:08

Suttyomban elvették a jutalmat a köztisztviselőktől

Június utolsó napján, előzetes bejelentés nélkül megszüntették a teljesítményértékelést a köztisztviselőknél, így egy fillér bónuszhoz sem juthatnak a közszolgák. Akit eddig kirúgtak, az még kap jutalmat. Tízmilliárdokat spórol az állam.

2010. július 1., 08:41

Ma nem lehet ügyet intézni

A köztisztviselők napján a legtöbb hivatal zárva lesz, így az APEH és az okmányirodák többsége is.

2008. február 20., 12:48

A köztisztviselők támadják a TÉR-t mai formájában

Alkotmánybírósághoz fordul több minisztériumi szakszervezet a köztisztviselőkre vonatkozó teljesítményértékelési rendszer (TÉR) miatt - közölte Reihenberger János, az Oktatási Minisztérium Demokratikus Szakszervezetének elnöke. Az érdekvédő az alkotmányossági aggályaik között említette, hogy a TÉR-ről szóló kormányrendelet a teljesítményeket előre meghatározott kategóriákba sorolta, így a dolgozók előre rögzített százaléka kaphatott például kiváló vagy jó minősítést, s ennek alapján jutalmat.

2007. október 27., 10:31

Átképzik az elbocsátott közszolgákat

Ingyenes képzést biztosít a közszférából elbocsátottaknak az Európai Unió és a kormányzat által indított Új Pálya elnevezésű program.