Hortenzia, Gergő
8 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

30 találat az Indexről, és 89 a környékéről.

Lehet valami normálisat enni a Balaton partján?

Lehet valami normálisat enni a Balaton partján?

2019.07.26. 16:54 Módosítva: 2019-07-29 12:13:58
735
Végigjártuk a Balaton északi partját és megnéztük, mi van akkor, ha valaki többre vágyik a strandon, mint a sült kolbász, a hekk és a lángos. Hát nem lesz könnyű dolga.

2016. február 28., 08:02

Ezt eszik az Oscar-jelöltek Ezt eszik az Oscar-jelöltek

Wolfgang Puck séf bemutatta, mit falatoznak majd Leonardo DiCaprióék vasárnap este. Nemes Jeles László homár és szarvasgomba közül is választhat majd.

2014. május 16., 11:01

Keressük a legundorítóbb menzakaját! Keressük a legundorítóbb menzakaját!

Zsírgalacsinok és péppé főtt zöldségek a lisztfőzelékben? Gyanús krém a szikkadt zsömlében? Nézze meg a képeinket, és küldjön még súlyosabbakat!

2014. március 9., 14:45

Miből lesz a magyar phó?

Mind ismerjük már a legendás 33 magyar kaját, amik megérdemelnék a világhírt. De mi az, ami tényleg meghódíthatná a világot, amiből a magyar phó, kimchi vagy ceviche válhat? Téliszalámi? Túró Rudi? Rakott krumpli?

2013. április 25., 08:55

Hogyan esznek az állatok?

50 millió letöltés után önálló életre kelt április legviccesebb YouTube-videója.

2009. január 19., 13:31

A zsíros étel átállítja a biológiai órát

A zsíros koszt nem csak azért hizlal, mert sok kalóriát tartalmaz, hanem azért is, mert a belső, biológiai órát átállítva megzavarja az étkezéssel összefüggő enzimek és hormonok működésének időrendjét.

2008. július 14., 11:26

A gyerekeknek jót tesz az édesség

Alaptalan az a teória, hogy a gyerekekben hiperaktivitást vált ki a sok cukor, sőt, a fejlődő szervezetnek valójában szüksége van az édességre – derítette ki egy brit kutatócsoport David Benton professzor vezetésével.Az öt és tíz év közötti gyerekek agya kétszer annyi cukrot fogyaszt, mint a felnőtteké, és ha ezt nem kapja meg, az érezhetően megmutatkozik az agy teljesítményében.

2008. július 14., 10:11

Kommunizmus lenne a Balaton Soundon?

A zamárdi Fogas utca végében találtuk a balatoni fesztivál legkülönösebb ábécéjét, amit szabályszerűen kifosztottak a szomjas és éhes fesztiválozók.

2008. július 11., 18:07

Kint még drágább

Nem érdemes elhagyni a Balaton Soundot, és ez most nem egy szendvicsember rikkantása, hogy csak tessék csak tessék, beljebb, beljebb, hanem másfél nap keserű tapasztalata.

2008. július 11., 16:22

A legjobb harcsa a Tiszán innen és túl

Meguntuk a gyrost, a lángost, a minifánkot és pizzaszeleteket, nem izgatta már a fantáziánkat a sült kolbász és a tarja sem, halat akartunk, a Tisza partján mi az istent enne az ember, ha nem azt? Beültünk a Gödör étterembe, és olyat ettünk, hogy az valami félelmetes.

2008. július 3., 12:39

De akkor mit érdemes enni a Volton?

Még csak félve mondjuk ki, halkan, nehogy szappanbuborékként szétpukkadjon a boldogság, de úgy néz ki, hogy véget ért a tömd magad hotdog fesztiváluralma.

2008. július 3., 11:59

Viagra helyett görögdinnye

Az ausztrál LiveNews tudósított a texasi dinnyetermelők konferenciájáról, ahol az észak-karolinai állami egyetem kutatói bejelentették, hogy olyan vegyületet találtak a dinnyében, ami pontosan ugyanazt a hatást fejti ki, mint a Viagra.

2008. április 8., 13:34

A klímaváltozás a világ sörtermelését fenyegeti

Dr Jim Salinger, az új-zélandi National Institute of Water and Atmospheric Research tudományos intézet klímakutatója Aucklandben, a The Institute of Brewing and Distilling konferencián tett drámai bejelentést arról, hogy a klímaváltozás súlyos veszélyeket tartogat a sörfőzdékre.Salinger az árpatermelés új-zélandi és ausztrál helyzetet elemezte, és arra jutott, hogy 25 éven belül, a klímaváltozás hatására a mostani termőterületek olyan szárazak lesznek, hogy a gabona nem terem majd meg.

2008. március 7., 10:00

Elkészült az ehető fagyálló folyadék

A University of Wisconsin-Madison egyetem kutatóinak jóvoltából végre elkészülhet a tökéletes jégkrém, a Srinivasan Damodaran kémikus professzor által vezetett tudóscsoport ugyanis kifejlesztette az ehető fagyálló folyadékot.A jégkrém íze és hőmérséklete mellett az állaga is nagyban hozzájárul a fogyasztásának élvezetéhez.