Keresés

39 találat az Indexről, és a környékéről.

Ahol napi ötezer bringás kap frászt, de ennyi gyalogos is

Ahol napi ötezer bringás kap frászt, de ennyi gyalogos is

2018.11.14. 18:26 Módosítva: 2018-11-17 18:53:22
A budai rakparton egy vékony aszfaltcsíkra préselődnek turisták és bringával ingázók. Háromszor akkora szélesség kéne, de nincs hely. Csengetés helyett jobb fékezni.

2013 március 3., 18:03

11 másodperc alatt is össze lehet csukni 11 másodperc alatt is össze lehet csukni

A Bringaexpo kínálatában az országúti karboncsodák mellett van néhány városi használatra ajánlott összecsukható kerékpár is a klasszikus Campingtól a hightech motoros bringáig.
nono nono

2012 július 24., 12:12

Még mindig menő a Camping Még mindig menő a Camping

Újra felbukkantak a városban a magyar kerékpáripar hajdani csúcstermékei, a Camping biciklik. A 30-40 éves gépek korukat megelőzve tudták azt, amit a mai manager-kerékpárok, nem sajnálták tőlük a nikkelt, és majdnem olyan jól lehetett velük egykerekezni, mint a későbbi BMX-ekkel

2010 szeptember 16., 13:56

Kocsmákat keresnek kiszáradt kerékpáros turistáknak Kocsmákat keresnek kiszáradt kerékpáros turistáknak

Közismerten bringás celebekkel kerestették az érdekes útvonalakat, célpontokat a Tisza-tó környékén húzódó európai fő kerékpárút bringásai számára. A cél, hogy a kevés felszereléssel érkező kerekesek igényei ki legyek elégítve, és közben jól be tudják járni a szép, de leszakadóban lévő Mezőcsátot és környékét.

2010 január 5., 15:20

Kerékagy logópályázat - december

A legnézettebb kerékagy címkés fotó decemberben sistvan havas-bringás képe, bekerül majd a Kerékagy logóba! Esik a hó! - sistvan A  második és harmadik helyezett s-works két fotója neki is grat. Ha kerékagy címkével osztod meg a bringás fotódat egyrészt megjelenik itt az oldalsávban, másrészt, ha sokan találják érdekesnek akkor te is bekerülhetsz a logónkba - minden hónap elején kihirdetjük, melyik volt a legnézettebb előző havi kép.

2009 augusztus 19., 12:31

Birtokba vették a Margit hidat a bringások Birtokba vették a Margit hidat a bringások

Több száz kerékpáros tüntetett kedden a Margit hídon. Mert a főváros az előzetes tervekkel ellentétben, nem épít a híd déli oldalára biciklisávot.

2009 július 17., 14:44

A londoni közlekedési vállalat és a Kerékagy jótanácsai a városi biciklistáknak

Londonban kb 140 000 bringás van a London Cyclist szerint, nekik szól a TfL üzenete, amit a 80 000 budapesti biciklista is jól alkalmazhat egyébként.Friss: A londoni biciklisták kalandjairól itt olvashatsz. A szakemberek elsősorban az áruszállítók, kamionok veszélyeire hívták fel a figyelmet, hiszen a sofőrök nem mindig láthatják a kerékpárost a tükörben, ezért jobb tőlük távolságot tartani és vigyázni magunkra.