Keresés

70 találat az Indexről, és a környékéről.

A kopaszok és Erdősiné kísérőjének híváslistája elárulná, ki volt a balhé főszervezője

A kopaszok és Erdősiné kísérőjének híváslistája elárulná, ki volt a balhé főszervezője

2016.04.20. 16:43 Módosítva: 2016-04-21 10:48:06
Ha a rendőrök is megnézik a videókat, ahogy Nyakóék, észrevehetik, hogyan jöttek az utasítások az NVI előcsarnokába.

2016. április 6., 12:01

Nyakó: Van remény ebben az országban Nyakó: Van remény ebben az országban

A februári kopaszos botrány után szerdán a Kúria váratlanul elfogadta Nyakóék népszavazási kérelmét. Az MSZP mámorban készül a népszavazásra.

2016. március 3., 19:00

Nem mondott le Erdősi László

A népszavazás-blokkoló kopaszcsapat elfutó nénijének férje, a herceghalmi polgármester mozdíthatatlan.
Orbán okkal tart a boltbezárós népszavazástól

Orbán okkal tart a boltbezárós népszavazástól

2016.03.01. 11:42 Módosítva: 2016-03-10 00:13:05
Nem véletlenül szavazták le a fideszes kötődésű tagok az MSZP népszavazását az NVB-ben, a Fidesz el akarja kerülni ezt a népszavazást. Orbánnak más se hiányzik 2018 előtt, mint hogy a kormányzásáról szavazzon a nép, és az MSZP feltámadjon. De mitől fél a Fidesz?

2016. február 26., 11:06

A biodíszlet szerepében a megszelídített kopasz bárányok A biodíszlet szerepében a megszelídített kopasz bárányok

Olyan jó biznisz focimeccset biztosítani, hogy a Fradi-pálya körül évtizedekig véres harc ment a lehetőségért. Kubatov és emberei mára rendet vágtak, de vannak még balhék a Fradi Security körül. Bemutatjuk a vállalkozást, amihez fideszes politikusok és állami százmilliók is kapcsolódnak. Hogy lennének ők a Fidesz magánhadserege, ha többségük jobbikos?
Egy ponton sem stimmel Erdősiné népszavazós története

Egy ponton sem stimmel Erdősiné népszavazós története

2016.02.26. 07:27 Módosítva: 2016-08-30 19:20:15
Mennyire életszerű, hogy egy herceghalmi asszony egyedül népszavazást szervez arról, hogy maradjanak zárva a boltok vasárnap? És ki volt az a 20 ember, aki segített az aláírásával? És miért kerüli a sajtót Erdősiné? És miért népszavaztatna arról, amit már egy éve bevezettek?

2016. február 25., 18:01

Oké, akkor mostantól autoriter rendszerben élünk? Oké, akkor mostantól autoriter rendszerben élünk?

Vajon azért dobta be Orbán a kvóta-népszavazást, hogy elterelje a figyelmet a választási iroda előtti balhéról? Hogy lehettek annyira bénák, hogy a fideszes-fradis szálakat ilyen könnyű volt megtalálni? Megmutatjuk, miről beszélgettek cikkírás közben az újságíróink. Debütál az Index Slackchat!

2016. február 24., 23:26

A fideszes, aki haragban áll a Fidesszel A fideszes, aki haragban áll a Fidesszel

Erdősi László neje adta be az MSZP-t megelőző népszavazási kezdeményezését az NVI-nél. De a herceghalmiak nem értik, miért tehette, ahogy azt sem ki kérhette meg rá. Neheztelnek rá azért, mert az országos politikába emelte a falut.

2016. február 24., 21:29

Ha nem Erdősiné pecsételt először, hogyhogy ő lett az első? Ha nem Erdősiné pecsételt először, hogyhogy ő lett az első?

Erdősiné kísérője volt a legfürgébb. Szabályos ez? Az időpecsételő szabályozása ugyanis egyetlen jogszabályban sem szerepel. Az MSZP egyszer már azért bukott el egy kört, mert túl gyors volt, és nem személyesen nyújtották be a kérdéseket.

2016. február 24., 10:54

Lázár: Putyin nagy iskola, a hatalomgyakorlás speciális kultúrája Lázár: Putyin nagy iskola, a hatalomgyakorlás speciális kultúrája

Zártkörű rendezvényen beszélgetett a miniszter Vona Gáborral és Schiffer Andrással, de mi bejutottunk. Lázár beszélt a Kárpát-medencei magyar hegemóniáról, de az ellenzékiek az NVI elé küldött verőlegényeket is szóba hozták, ami Vona szerint az elmúlt 26 év mélypontja volt.

2016. február 23., 18:46

Lázár: Megkerülhetetlen, hogy szóba kerüljön Kubatovval Lázár: Megkerülhetetlen, hogy szóba kerüljön Kubatovval

Lázár szerint ha tényleg testi erővel akadályozták Nyakót a népszavazási kérdés benyújtásában, akkor a Választási Irodának ezt is figyelembe kell vennie a beadvány elbírálásánál. A Ferencváros tagadja, hogy az alkalmazottai lökdösődtek a választási irodánál, a felvételek viszont másról tanúskodnak.

2016. február 23., 16:50

Tíz pontban elmondjuk, mi történt a kopaszok és az MSZP között Tíz pontban elmondjuk, mi történt a kopaszok és az MSZP között

Kik voltak ezek az emberek? Miért kell egy kopasz különítmény egy népszavazási kérdés leadásához? Hogy előzte meg egy ősz asszony az MSZP-s politikust, ha később érkezett nála? Elmagyarázzuk érthetően a népszavazás körüli legújabb botrányt.