október 18., 08:26 Femina Illatos szűzérmék többféle gombával készítve: a tejszínes szaft receptjét még sokszor fogod készíteni A tejszínes szószban puhuló gombás szűzérméket akár ünnepi alkalmakkor is az asztalra teheted.
2022. november 9., 11:06 Femina Erős gyulladáscsökkentő, tele van D-vitaminnal: így érdemes tárolni és felhasználni a laskagombát A laskagomba ízletes, változatosan felhasználható és nagyon egészséges.
2022. május 27., 11:32 Magyar laskát eszik a világ A laskagomba hazai sikertörténete után a nálunk kinemesített fajta sorra jelent meg külföldön, de nem a legális csatornákon szerezték azt be.
2021. július 10., 08:08 Femina Mustáros, fűszeres szószban sült csirkemell: a hús omlós és nem szárad ki A fűszeres, mustáros szósszal készült csirkemell ezúttal nem a sütőben, hanem serpenyőben készül. Gombával ízesítve még finomabb.