6 találat az Indexről, és a környékéről.
2010. szeptember 17., 07:49
Gasztrobloggerek kóstoltatták meg legjobb receptjeiket az olvasókkal. Mitől sólet a sólet?
2010. szeptember 13., 19:23
Erre most persze nyilván mindenki fintorog, fahéjas kolbász, fúj, milyen már az. Megmondom, milyen már az: olyan szép volt, hogy nyugodtan lehetett volna verset írni hozzá. Az első Blogkóstolón jártunk.
A jó kelt tészta az egyik gyengém, igazából nehéz is neki ellenálni.
A jól elkészített raguleves az ünnepi menü méltó kezdése lehet.
A tésztaételek általában azért jók, mert aránylag kevés munkát igényelnek, és mégsem vagyunk műkajára szorítva: rendelni és kivárni bizonyosan tovább tart.
2007. november 27., 09:40
Érdekesen alakult a címszereplőnk sorsa: egy baráti beszélgetésnek indult, majd azon gondolkodtam, hogy ha hét közben nem is tudok sok időt a konyhában tölteni, de egy gyors pasta-vacsorát azért összedobok.