9 találat az Indexről, és a környékéről.
Hogy pálinkáznak a világ legmacsóbb országában? Mint a vámpírok. Gasztroútifilm Szerbiából, 2. rész.
Mit kezd egy csaj egyedül, egy Volvóval, és egy kutyával Szerbiában? Sörözik, hamburgerezik, burekezik, randalírozik. Gasztro útifilm, 1. rész
A kolbász nem szárazáru, ne féljetek a zsírtól– kezdte női kolbászkészítő kurzusát Péter Anna gasztroblogger. Megtanultunk profin tölteni.
2010.12.27. 23:07 Módosítva: 2019-07-22 17:50:48
Katonai kísérlet, Ambi Pur, Technokol, Gabi fogkrém. 14 szilvapálinkát kóstoltunk, de pozitív jelző nem nagyon jutott eszünkbe. A háziak verték a boltiakat.
A szusikészítés az amatőröknek képtelenségnek tűnhet, mégis érdemes nekiállni otthon.
2010. szeptember 17., 07:49
Gasztrobloggerek kóstoltatták meg legjobb receptjeiket az olvasókkal. Mitől sólet a sólet?
2010. szeptember 13., 19:23
Erre most persze nyilván mindenki fintorog, fahéjas kolbász, fúj, milyen már az. Megmondom, milyen már az: olyan szép volt, hogy nyugodtan lehetett volna verset írni hozzá. Az első Blogkóstolón jártunk.
A Malackaraj.blog.hu jótékonysági akciója a Bátor Tábor lakói számára.
2010.01.17. 00:30 Módosítva: 2018-08-02 15:24:45
A rohasztott cápahús majdnem kifogott rajtunk, de a kemény legények felnyalják az ammóniát is.