László
21 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

16 találat az Indexről, és 6 a környékéről.

15 ezer forintért gyakorlatilag bármit meggyógyít

15 ezer forintért gyakorlatilag bármit meggyógyít

2016.05.23. 13:01 Módosítva: 2016-05-24 09:28:12
1233
Ugye milyen jó lenne egy olyan tabletta, ami a megfázástól kezdve a rákig mindenre szedhető lenne? A csodaszert Magyarországon egy csomó helyen lehet kapni, pedig tiltólistán van Eláruljuk, mi a legnagyobb baj vele: hogy hatalmas kamu.

2015. augusztus 31., 07:36

Vona Gábor hírhedt cégnél volt MLM-ügynök Vona Gábor hírhedt cégnél volt MLM-ügynök

Magára, mint oktatásszervezőre emlékszik vissza, valójában a rengeteg embert beugrató 2F iskola ügynöke volt évekig. Egy ügyes szerződéssel az ügyfelek már csak akkor reklamálhattak volna, amikor már nem reklamálhattak. A rossz hírű, komolyan büntetett iskolába ömlöttek a milliárdok, most pedig van, akinek már az autóját viszik.

2013. január 31., 10:33

Fél a kilakoltatástól? Költözzön luxusvillába!

Hitelcsapdából álomházba csábít, minden ingatlanos gondra végleges, hitel nélküli megoldást ígér egy ötmilliós tőkével tavaly alakult cég. Működik-e a bináris piramis hatástöbbszöröző ügymenettel? Már a pénzügyi felügyelet és a GVH is kíváncsi.

2012. július 20., 10:29

Az MLM is megjelent a telefoniparban

Már nemcsak krémet és mosóport vehetünk a házaló üzletkötőktől, hanem telefonszolgáltatást is. Az árak jók, az üzleti modell erősen vitatható.