Keresés

21 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

2010. szeptember 15., 14:07

Moziünnep: nem lesz, de mégis

A szervezők túl későn egyeztek meg. A Cinema City és a Palace saját akciót tart, olcsóbb jegyekkel.

2008. szeptember 27., 23:43

Moziünnep: Egymást falják fel a dánok

A Cirkóban csak a két órával későbbi előadásra volt jegy a Zöld hentesekre, de Szilyvel ellentétben nem mentem át a Kinóba, épp jól esett a kannibáltörténet előtt egy forró kakaó, kezdi barb a kritikáját.

Izzadós Svend (Mads Mikkelsen) és a szenvtelen Bjarne (Nikolaj Lie Kaas), a két hentessegéd régóta szenvednek főnökük megalázó stílusától, ezért elhatározzák, hogy saját hentesboltot nyitnak.

2008. szeptember 26., 16:32

Szolid arcfelvarrást kapott a Kino mozi

Szily Laci kollegánk előbb azon lepődött meg, hogy a Cirko gejzírből tucatnyi más érdeklődővel együtt elhajtották azzal, hogy elfogyott a jegy a Zöld hentesek című filmre, aztán a Kino moziban ütközött egy kisebb sztárcsapatba.

Én csak Zöld hentesek című dán horrorvígjátékot akartam megnézni, aztán ott lett gyanús a dolog, hogy az előtérben Mundruczó Kornél borongott, Schell Judit volt a jegyszedő, és a belépő mellé kaptam egy kis papírstanicli mikro-marshmallow-t ajándékba.

2007. szeptember 4., 17:07

Miért csak Budapesten volt Tarantino?

A Moziünnepről kommentezőink kérdésére most a forgalmazói részről is válaszoltak, bár az egyik kérdést kapásból továbbpasszolták a moziüzemeltetőknek. A két kérdés az volt, hogy miért nem volt vidéken a megyeszékhelyeken sem a megszokott 8-13 filmnél több film (és ez Shrek 3-at kivéve majd mind intercom forgalmazásában volt), és a Tarantino/Rodriguez-film közös vetítése miért csak Budapesten zajlott és ott is miért csak két helyen, angolul.

2007. szeptember 3., 19:15

A patkány mindent vitt - toplista

A moziünnep hétvégéjén péntektől vasárnapig majdnem húszezerrel több jegyet vettek az öt hete toplistavezető L'ecsóra, mint annak első hétvégéjén: 92 234-en.

2007. szeptember 3., 17:30

Csonka Pici nem takarított a Mammutban - Egy jegyszedő beszámolója

"Lehet, hogy sokan jól érezték magukat a Moziünnepen, nekem maga volt a lassú kínhalál, a spanyol inkvizíciós, köröm alá szögelős, élve megfőzős fajtából." Egy mozis dolgozó moziünnepes naplója következik:

Dombóvári Vanda felborított egy kukát a Mammut mozi irodájában, és csak én segítettem neki összeszedni a földön szétszóródott McDonald's-os zacskókat meg kidobott kávéspoharakat, mindenki más csak röhögött (meg is jegyezte, hogy milyen aranyos vagyok, bár meglepő, hogy élőben mennyivel csúnyább a csaj, mint a képernyőn).

2007. augusztus 29., 17:57

Nem a Moziünnep szopatja a nézőket

"Kinyomoztuk és kiderült, hogy az Inforg stúdió, a Tejút című Fliegauf-film produceri irodája vásárolta fel a jegyek nagyrészét" - jelentette az Indexnek Tamás Dorka, a Moziünnep sajtófőnöke, miután magyar művészfilm-rajongó olvasónk csüggedten számolt be arról, hogy se a Fliegauf, se a Tarr Béla-filmekre nem tudott jegyet venni már a pénztárnyitáskor sem. 

"Megkértük, hogy lehessen pótvetítés - mondta Tamás Dorka -, de ez technikailag nem lehetséges a mozik betelített programja miatt.