Keresés

60 találat az Indexről, és a környékéről.

Az urambátyámvilág ára

Az urambátyámvilág ára

2019.07.30. 12:59 Módosítva: 2019-07-31 15:31:32
Hogyan teljesítenek azok az országok, ahol az emberek csak politikai kapcsolatokkal juthatnak egyről a kettőre?

2019 április 3., 17:38

Távozik Dirk Gerkens a TV2 éléről Távozik Dirk Gerkens a TV2 éléről

Három év után közös megegyezéssel hagyja ott a televíziót. Valószínűleg lezárult egy meghatározó médiaszereplő pályafutása.
Erdélyben is lekapcsolta a villanyt a dunaújvárosi kókler

Erdélyben is lekapcsolta a villanyt a dunaújvárosi kókler

2016.03.10. 08:20 Módosítva: 2016-05-11 12:30:36
Székelyudvarhelyen előbb K. Szabó Imre cége korszerűsítette a közvilágítást, majd pár évvel később az a cég is, amelyikkel együtt elszúrta a dunaújvárosi fényeket. Ebben egy milliárdos erdélyi magyar politikus kapcsolatrendszere segíthette. A dunaújvárosi mutyiról szóló sorozatunk harmadik része.
Ahova benyomul, ott fű nem terem

Ahova benyomul, ott fű nem terem

2016.01.04. 08:37 Módosítva: 2016-01-05 08:49:53
Főnöke lehazugozta, a politikai ellehetetlenülés szélére sodródott, de Orbán Viktor barátjaként megbukni akkor sem tud. L. Simon László tudja, megfogta az Isten lábát. "Nem kötelező kurvának állni, de ha annak álltál, akkor dugjál: hajtsd a pénzt": portré a mindent túlélő államtitkárról, aki rátette a kezét a magyar kultúra irányítására.

2015 december 2., 11:06

Tornyokba' Tornyokba'

Pitiáner volt eddig ez a darabolgatás.

2015 október 28., 12:28

Öt döbbenetesen innovatív mód állami milliók eltüntetésére Öt döbbenetesen innovatív mód állami milliók eltüntetésére

Az expómutyi nem bír leállni: kastélybérlés közpénzből. Harmincszoros túlárazás. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő nejének festményei. Szőcs Géza milánói világkiállítása félmilliárdot kapott egy nem engedélyezett célra is. Tudja meg, miért kiabált velünk az expóbiztos!
Mi fér bele Mutyi-Magyarországon?

Mi fér bele Mutyi-Magyarországon?

2015.10.17. 15:44 Módosítva: 2015-10-26 14:33:23
Pénzt adunk a vizsgabiztosnak, a jobb iskoláért papíron másik kerületbe költözünk, nem kérünk a számlát a mosógépszervízről. Hol van a határ, mi számít csalásnak a fejünkben, és mi ügyeskedésnek?

2015 október 2., 14:18

Számolni sem tud, milliós szerződéseket kötött Számolni sem tud, milliós szerződéseket kötött

Egy gyámság alatt lévő férfi cégével szerződött éveken át a Fővárosi Vízművek leányvállalata különböző munkákra. A férfi, aki a számokat alig ismeri, nem tudja, melyik évben járunk, sokszor csak tízezreket kapott a milliós munkák után. Most édesanyjával együtt utcára kerül. A belső vizsgálat szerint minden rendben történt.

2014 június 10., 13:32

I ♥ MUTYI

Ilyen reklámmal keres pályázókat az idei @®© plakátkiállítás. Jelentkezési határidő: július 15.

2013 november 5., 16:51

Magyarország legnagyobb lakóháza egy 76 éves nénié lett. Mind a 250 lakás az övé, de sajnos egyikben sem lakhat

Hogy pontosan hány szoba van a pécsi magasházban azt nem tudom, de 250 egy, illetve másfél szobás lakás van benne, szóval jó eséllyel minden nap másik szobában alhat az a 76 éves néni, aki megvette a kecót. Már-már kezdtem gyanakodni, hogy valami nincs rendben az ügylettel, mert kicsit furcsa, hogy miután a tulajdonos spanyol (a Milton) megtudta, hogy nekik kell lebontaniuk az életveszélyessé vált épületet, gyorsan eladták egy ismeretlen néninek a projektcéget.
Szerencsére azonban az ismeretlenség homályába burkolózó tulajdonos hölgy fia eloszlatta a kételyeket:  „Mi az ügyleten egy büdös buznyákot nem kerestünk, nincs itt lehetőség semmilyen pénznek a mutyizására.
Hollywood mocskos kis titkai

Hollywood mocskos kis titkai

2013.10.17. 21:00 Módosítva: 2013-10-17 21:00:07
A Gyűrűk Ura-trilógia óvatos becslések szerint is 3 milliárd dolláros bevételt termelt eddig, mégsem hozott egy fillér hasznot, sőt. Hogy tünteti el Hollywood a sikerfilmek százmillióit és mivel zsarolja a mozikat?

2013 október 2., 07:42

Így kell pesti kislánnyal állami földet nyerni Így kell pesti kislánnyal állami földet nyerni

Babócsán a volt téesz vezetői csaphattak háromezer hektárjukhoz még pár százat a Duna Dráva Nemzeti Park földpályázatán. A kiírás a nagybirtokosokat ugyan kizárta, de a rokonokról megfeledkezett.

2011 október 6., 16:22

Szembesítés a Hunvald-perben

Ellentmondásba keveredtek a vád tanúi a százmilliós terézvárosi ingatlanpanama bírósági tárgyalásán.

2011 március 25., 10:09

Mi folyik az Operaházban?

Nem kell tudni magyarul az igazgatói poszthoz, sőt, a magyar kultúrát sem kell ismerni hozzá.

2008 július 15., 10:02

Még két évig nem tűnik el a Napkelte

Két évvel meghosszabbítaná a Nap-kelte szerződését a Magyar Televízió, bár a nyáron esetleg még máshogy dönthet az MTV-t felügyelő közalapítvány kuratóriuma."A Nap-kelte az elmúlt hat évben végig piacvezető műsor maradt, közönségaránya a teljes népesség körében folyamatosan a legmagasabb, átlagosan másfél-kétszerannyian nézik, mint a két országos kereskedelmi csatorna reggeli magazinjait" - idézték fel az MTV által kiadott hivatalos közleményben, "pénzügyi szempontból egyértelműen gazdaságosnak" nevezve a produkció külső gyártását.A Magyar Televíziónak nem kell fizetnie a produkcióért, korábbi tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy "egy ilyen terjedelmű belső gyártású élő műsornak olyan anyagi és kapacitásigénye van, amelyet reklámbevételekből nem tudna fedezni az MTV".

2008 január 17., 10:49

Meztelen lovas szobor tuti van a köztévében

Már régen volt, de a Magyar Nemzet hasábjain összeszólalkozott a köztévé kuratóriumának fideszes és szabaddemokrata delegáltja, nyílt levelekben vagy talán esszékben üzentek egymásnak és persze közben értékelték Rudi Zoltán négy évét.

2007 december 19., 20:37

MTV Közalapítvány: a székházszerződés idén nem lesz nyilvános

Nem szavazott napirendjéről, így a Magyar Televízió székházszerződésének nyilvánosságra hozatalával sem foglalkozott szerdai ülésén a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány elnöksége - közölte Szabó László, a testület Fidesz által delegált tagja a tanácskozás után.

2007 december 11., 11:13

Közszolgálat a nagyvilágban: az olasz mutyi

Felfüggesztették állásából Deborah Bergaminit, a RAI olasz közszolgálati televízió marketingigazgatóját, mert egy gyanú szerint a társaság titokban összejátszott a Mediaset tévébirodalommal Silvio Berlusconi javára a volt kormányfő hivatali ideje alatt, 2004 és 2005 folyamán.Lehallgatott telefonbeszélgetések bizonyítják, hogy Bergamini, a RAI akkori programfelelőse és Niccolo Querci, a Mediaset egyik magas rangú vezetője titokban információt cserélt a tévétársaságok műsorairól, és közösen kormánybarát tájékoztatási stratégiát dolgozott ki.A telefonlehallgatásokat egy másik ügyben folytatott bírósági eljárás keretében végezték.

2007 december 10., 13:53

Ostromolja meg a Magyar Televíziót velünk!

A tömegek legmesszebb eddig a Magyar Televízió büféjéig jutottak, amit ugyebár tavaly szeptember 18-án kifosztottak, jó érzékkel csak kaukázusi kefireket és pár karton mentolos cigit hagyva hátra. (Na jó, egy önjelölt tévéelnöknek egészen Rudi Zoltán irodájáig sikerült eljutnia, ahol azonban a rá nehezedő felelőségtől, az elnöki teendők nyomasztó súlyától, meg persze a hullarészegségtől elgyöngült, és még reggel is a bőrkanapén aludt, amikor a rendőrök megtalálták.)
Pedig itt lenne az ideje megostromolni a köztévét, feltéve, ha nem a Molotov-koktél-dobás szabadsúlyú világrekordját akarja megdönteni, csak elege van az ötven éve a kijelölt dohányzóhely sarkában porosodó népművelői lendületből, a piros telefonon leszóló politikai elit hírszerkesztési elveiből, meg a számlaképes külső beszállítók által túlárazott, gyűrött sztaniolba csomagolt műsorokból.

2007 november 20., 10:44

Juszt titokban bevette Schmuckot

Neve sosem szerepelt a stáblistán, mégis valóságos szerkesztőként működik közre Juszt László köztévés műsorában a Tisztelet Társasága szellemi atyja, Schmuck Andor.