Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

10 találat az Indexről, és 3 a környékéről.

2014. február 23., 09:24

Sörét, nyomor, rémálmok

Öt éve gyilkolták meg a romagyilkosságok legfiatalabb áldozatát, Csorba Robikát és a papáját. A családok kárpótlása késik, a kormány által felkért áldozatsegítők kellemetlenkednek, a szétlőtt arcú kislány plasztikai műtétről álmodik.

2013. július 24., 11:13

Véres lábnyomok Kulka ingén

Kulka János a tatárszentgyörgyi, Nagy Zsolt a nagycsécsi romagyilkosságokra emlékeztet. Exkluzív videók csak az Indexen.

2010. június 10., 15:20

Semmi szó nélkül csuklottak össze

Illés Évát és Tóth Józsefet 2008 novemberében Nagycsécsen lőtték fejbe a cigány áldozatokat kereső sorozatgyilkosok. Közvetlen közelről, a redőnyön keresztül lőttek a szobába, az asszonynál ütőeret ért a golyó, a férfi fél fejét elvitte a sok sörét. A romagyilkosságok áldozatairól szóló sorozatunkban most a nagycsécsi túlélők beszélnek.

2008. november 4., 12:26

Két halott és tíz elégett vesszőkosár

Nagycsécsen a falu egyik legszegényebb cigány családja vált halálos támadás célpontjává. A gyilkosság egyik lehetséges indítéka ésszerűtlen. A másik felfoghatatlan.