Keresés

26 találat az Indexről, és 1 a környékéről.

2013. november 6., 00:33

Nem vagyunk többé a Mátrix rabjai Nem vagyunk többé a Mátrix rabjai

Százan képviselték az emberiség 99 százalékát az Anonymus maszkkal az Occupy mozgalom budapesti tüntetésén. A többiek még alszanak.

2013. június 3., 17:39

Méhkasba nyúlt Erdogan a plázával

Már csaknem kétezer letartóztatott van a török zavargásokban. Egy parkot akartak megvédeni Isztambulban, országos kormányellenes tiltakozás lett belőle. A világias szemléletet ütközik a muszlim politikai ideológiával.

2012. május 13., 19:31

Ma már bárki hajléktalanná válhat Ma már bárki hajléktalanná válhat

A Foglalj helyet! mozgalom házfoglalásán körülbelül hatvan aktivista elfoglalta a Dob utca 19-et, hogy felhívják a figyelmet az önkormányzati lakások kihasználatlanságára, és a hajléktalanság problémájára.

2012. április 9., 18:01

Az egyenlőtlenség olyan, mint a koleszterin

Nem a globalizáció, hanem az állami szabályozások miatt eltérő egyes országokban a gazdagok és szegények közti különbség. A túl nagy egyenlőtlenség a demokráciát is veszélyezteti, mondja Michael Förster OECD-szakértő.

2012. február 11., 21:01

Ezren tüntettek a fájlcseréért

"Ha nem ugrálsz, jön az ACTA!" - kiabálták a demonstrálók a Garibaldi utcában, ahová az Anonymous csoport, a Budapest Occupy és a Kalózpárt szervezett tüntetést.

2011. november 13., 09:37

Budapestet is elérte a világforradalom Budapestet is elérte a világforradalom

Londonban már több százan, Budapesten még csak tucatnyian települtek ki a közterületre, kiterjesztve ezzel hazánkra is a new yorkból induló Occupy mozgalmat. Cél: a totális paradigmaváltás. Globálisan a globalizáció ellen.