Eufrozina, Kende
11 °C
26 °C

Keresés

8 találat az Indexről, és 1 a környékéről.

2008. július 31., 15:28

Richardson már megbékélne

Úgy tűnik, hogy több hónap után Clintonék összeborulhatnak Bill Richardson Új-Mexikói kormányzóval, akit Hillary stábjából Júdásnak és árulónak neveztek, amiért az előválasztások alatt Barack Obamát választotta.

2008. július 30., 15:45

Vacsorázzon Hillaryvel!

Hillary Clinton leginkább az előválasztások során felhalmozott 25 millió dolláros adóssága kapcsán kerül a hírekbe mióta lassan két hónapja visszalépett az elnökválasztási küzdelemtől.

2008. július 9., 14:14

Hillary egye meg, amit főzött

Miközben szerdán és csütörtökön Barack Obama és Hillary Clinton az illinois-i szenátor novemberi győzelméért közös pénzgyűjtő rendezvényt tart majd New Yorkban, továbbra sem tisztázott, hogy mi lesz az egykori first lady 23 millió dolláros adósságával, amit az elhúzódó előválasztási kampány során halmozott fel.

2008. május 25., 17:21

Hillary a pénzéért csinálja?

A kampányok hivatalos pénzügyi jelentései szerint áprilisban is folytatódott a korábbi tendencia: a demokrata jelöltségtől egyre messzebb kerülő Hillary Clinton több pénzt gyűjtött, mint a republikánus John McCain, a demokrata esélyes Barack Obama meg mindkettőjűket jóval felülmúlta.

2008. január 24., 14:28

Elfogyott a Huck pénze

Jópár tanácsadója otthagyta Mike Huckabeet, akik meg maradtak, ingyen dolgoznak tovább a legpénztelenebbnek számító jelölt kampányán (via AP).

2008. január 14., 00:37

Giuliani már a beosztottjaitól kér kölcsön

Rudy Giuliani egy pénteki sajtóeseményen elkotyogta (vagy, ahogy ismerjük, inkább nagyon is tudatosan kiszivárogtatta), hogy kampánymunkásainak egy része egy ideig nem veszi fel a fizetését.