Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-4 °C
5 °C

Keresés

25 találat az Indexről, és a környékéről.

2013. május 24., 12:52

Ray Lewis megmássza a Kilimandzsárót

Ray Lewis hirtelen felindulásból hegymászásra cseréli az amerikai futballt – derült ki a legutóbbi Super Bowl-győzelem után nyugalomba vonult linebackerlegenda Twitter-posztjából. Lewis egy jótékonysági akció során a Kilimandzsárót tervezi megmászni jövő hónapban, a TackleKili projekt keretében, ami nagyjából arról szól, hogy az egykori linebacker az akcióval igyekszik adományokat gyűjteni, illetve felhívni a figyelmet a tiszta ivóvíz nélkül tengődő kelet-afrikai gyerekek sanyarú sorsára.

2013. április 4., 11:29

Ray Lewis eltűnt Baltimore egéről

Ray Lewist a Baltimore Ravens legendás linebackerét nemcsak a pályán nem láthatják többé a baltimore-iak, hanem máshol sem.

2013. április 2., 16:20

Mindenki csak azt látja, hogy Flacco kap egy rakás pénzt

Több játékos is elhagyta a Super Bowl-győztes Baltimore Ravenst az elmúlt hetekben, de a fiatal elkapó Torrey Smith szerint nem lesz gond a csapattal, a helyére rázódnak majd a dolgok „Amikor idejöttem, akkor küldték el a tight end Todd Heapet, az elkapó Derrick Masont és a futó Willis McGahee-t.

2013. március 5., 17:57

Flacco aláírt 120 millióért, aztán begurult a Mekibe

A mai facepalm-rovatot csak rövid ideig vezette Meskó Zoli a két csivavával, hiszen a díjért nem kisebb potentát jelentkezett be szinte azonnal, mint Joe Flacco, a Super Bowl-győztes Baltimore Ravens irányítója, aki egészen durván bírta megünnepelni a 120 millió dolláros új rekordszerződését.

2013. január 23., 14:31

Brady bocsánatot kért a rúgásért

A vasárnapi Ravens-Patriots konferenciadöntőn egy becsúszásnál Tom Brady megrúgta a Ravens-védő Ed Reedet, amiért a baltimore-iak berágtak rá.

2013. január 20., 20:42
  • Percről percre

Már a Super Bowlért küzdenek

18 év után egy 25 éves viheti Super Bowlig a San Francisco 49erst. Éjjel jön a Patriots és Meskó Zoltán. NFL-konferenciadöntők, online.

2013. január 19., 18:35

Egy éve üldözi az elrontott mezőnygól a rúgót

A Baltimore Ravens hányattatott sorsú ex-rúgójának, Billy Cundiffnak a kálváriája tovább folytatódik, hiszen fél éven belül a harmadik csapat teszi lapátra szegényt. Augusztusban a Ravenstől kellett távoznia, ahol az újonc Justin Tuckert nevezték ki a csapat kezdő rúgójának.

2013. január 2., 18:59

Ez lesz Ray Lewis utolsó harca

A szezon végén visszavonul a Baltimore Ravens veterán linebackere, Ray Lewis, aki májusban tölti be a harmincnyolcat, és a szezon nagy részét októberben elszenvedett tricepszszakadása miatt kihagyta.  "Ez lesz az utolsó harcom.

2012. december 8., 13:05

Ray Lewis gonoszabb, mint valaha

Ray Lewis még a hetedik fordulóban szenvedett tricepsz-szakadást, a napokban edzett először a társakkal.

2012. október 17., 21:22

Mi lesz most a Ravensszel?

Ladarius Webb és Ray Lewis, a baltimore-i védelem két oszlopa számára is véget ért a szezon, ezt John Harbaugh vezetőedző jelentette be hétfőn.

2012. május 14., 09:13

Napi gyors - pótolhatatlanok

Tim Hightower visszatér a Redskinshez, a running back egy éves kontraktust írt alá a fővárosiaknál, írja a liga honlapja.

2012. május 12., 11:10

Visszavonultatják Seau mezszámát - így búcsúztak a legendától

A Chargers 55-ös száma örökre Junior Seau-é marad, az NFL-legenda tegnap esti búcsúztatóján a klub elnöke, Dean Spanos jelentette be, hogy a linebacker mezszámát visszavonultatják.A múlt héten elhunyt tizenkétszeres Pro Bowl résztvevő játékostól húszezren búcsúztak a Chargers stadionjában az ESPN szerint, a rajongók, barátok, családtagok mellett NFL ikonok és korábbi csapattársak is jelen voltak.

2012. május 9., 08:53

Napi gyors - függőség

David Canter már több mint tíz éve foglalkozik neves NFL-játékosok képviseletével.