Károly, Karola
-1 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

20 találat az Indexről, és a környékéről.

2015. április 10., 13:58

Visszavonult a Tasmán Ördög

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy óriási személyiséggel lett szegényebb a Pittsburgh Steelers, illetve az egész NFL-t, hiszen Troy Polamalu, a Steelers strong safetyje tegnap bejelentette visszavonulását. Az idén harmincnégy éves játékos – épp pár nap múlva, április 19-én ünnepli a születésnapját – szűkszavú nyilatkozatában elmondta, hogy ő is érzi, hogy túljutott már pályafutása zenitjén, és szeretne több időt tölteni a családjával is. A szamoai születésű Polamalu az irányítótemetőként hírhedt USC Trojans soraiban játszott a főiskolás éveiben (Mark Sanchez, Matt Leinart és Carson Palmer vezeti többek közt ezt a kevéssé patinás névsort), és a Pittsburgh Steelers annyira akarta őt, hogy a huszonhetedik helyről a tizenhatodikra trade-eltek fel a 2003-as NFL-drafton, hogy megszerezzék a safetyt. A fiatal játékos pedig a legmesszemenőbbekig beváltotta a várakozásokat: nyolc Pro-Bowl válogatottsága mellé két Super Bowl-győzelmet is begyűjtött annál a Pittsburgh Steelersnél, ahol abban az időben olyan legendás védőjátékosok dolgoztak, mint a még aktív James Harrison, Casey Hampton, Brett Keisel vagy James Farrior. Nehéz szavakkal leírni, hogy miért volt zseniális játékos ez a hiperaktív, hosszú, göndör hajáról azonnal beazonosítható játékos: azzal a robbanékonysággal, energiával és anticipációs képességgel, ami neki volt, gyakorlatilag megreformálta a safety pozícióját.

2013. július 15., 12:59

Szabadítsátok ki Aaron Hernandezt

Free Hernandez, vagyis szabadságot Hernandeznek feliratú sapkában partizott az NFL egyik center-ikerpárja, Maurkice és Mike Pouncey.

2013. június 2., 09:17

Gyomron szúrták a Steelers játékosát

A Pittsburgh Steelers az éjjel hivatalos honlapján erősítette meg, hogy szombat reggel ismeretlenek megtámadták a csapat offensive tackle-jét, Mike Adamset. A három támadó a futballista otthonánál rontott rá Adamsre, az autóját akarták ellopni, a szúrás a gyomrát találta el, de szerencsére nem ért létfontosságú szervet.

2013. március 22., 09:20

A Pittsburgh ellenáll read option offense-divatnak

Mike Tomlin, az idén rájátszásba sem jutó Pittsburgh Steelers edzője legutóbbi nyilatkozata szerint nem fél a mostanában divatos és kimondottan sikeres, többek közt a Seattle Seahawks, a Washington Redskins és a San Francisco 49ers fiatal, sokat futó irányítói által alkalmazott, és a rájuk szabott read option offense-től. Az edző először röviden azt fejtegette, hogy ezek a fiatal játékosok a sok futójáték miatt jóval több ütközést szenvednek el (a redksinses RGIII pont így járt), mint a klasszikus, főleg a passzjátékra építő irányítók, másfelől pedig bízik abban, hogy a legendás betonvédelméről híres Steelers a read option ellen is ki tud találni valamit.

2013. március 18., 18:57

50 kilót fogyott visszavonulása után a falember

Sok NFL-játékos élettörténetét olvasva az az érzésünk támadhat, hogy Amerika tényleg a korlátlan lehetőségek országa, ahol a lecsúszott gettógyerekből is lehet milliókat kereső futballsztár.

2012. november 4., 16:34

10 ezer dolláros ünneplés egy szabálytalan TD miatt

A steelerses Antonio Brown a múlt héten a Washington Redskins ellen egy punt-visszahordást utolsó 20 yardját az ellenfél játékosai által nem zavartatva hátrafelé futva tette meg, majd hülye táncot járt az endzone-ban.

2012. augusztus 26., 09:28

A teljes szezonra kidőlt a Steelers újonca?

Hivatalos információ még nincs, de az első jelentések szerint súlyos térdsérülést szenvedett a Pittsburgh Steelers első körös draft-választottja, David DeCastro a Bills elleni felkészülési meccsen.  DeCastro még a meccs elején igyekezett védeni Roethlisbergert saját endzone-juknál, amikor a BIllses Dareusszal ütközött, a lába hátrabicsaklott majd arra esett rá a az ellenféltől Gilbert.

2012. május 29., 08:00

A Dallas Cowboys a legnépszerűbb NFL-csapat Amerikában

Egy nemrég készült ESPN-felmérés alapján, amely keretében ezerötszáz emberrel készítettek telefoninterjút, a Dallas Cowboys, vagyis az USA Fradija (copyright: sixx) lett magasan a legnépszerűbb csapat a tizenkét évnél idősebb amerikaiak körében.

2012. május 16., 09:11

Napi gyors - A gyűrűk ura

A Super Bowlt ugyan februárban rendezték, a győztes New York Giants játékosai azonban csak most kapták meg a megérdemelt gyűrűket.

2012. május 11., 00:44

Big Bennek lediplomázni egyszerűbb volt, mint bevágni az új playbookot

  Ben Roethlisberger, a Pittsburgh Steelers frissen diplomázott quarterbackje állítja: egyszerűbb feladat volt befejeznie egyetemi tanulmányait, mint megtanulnia a Steelers új playbookját - olvasható az nfl.com-on.Ben természetesen félig-meddig viccelődve nyilatkozta ezt a Pittsburgh Gazette-nek, amikor a csapat új taktikáiról faggatták, majd hozzátette, hogy a Pittsburgh annyira komolyan átalakította a támadójátékait, hogy a playbook gyakorlatilag kilencven százalékban különbözik a tavalyitól, és az egész csapat kapkodja a fejét a változások láttán.

2012. május 7., 08:32

Napi gyors - záróvizsgák

Griffin lesz a kezdő - ment elébe a Redskins elsőszámú quarterbackjével kapcsolatos találgatásoknak Mike Shanahan vezetőedző, miután a rookie korábban úgy nyilatkozott, hogy versenyeznie kell majd Grossmannal a pozícióért, írja az ESPN. Ben Roethlisberger sikeresen megszerezte diplomáját a Miami Universityn.

2012. április 23., 08:37

Napi gyors - draft láz

Az Atlanta Falcons tényleg nem kér a Hard Knocksból. Habár többször is tárgyaltak az HBO-val, végül mégis a felkészülést helyezték előtérbe.

2012. április 16., 19:49

Napi gyors - 04.16

A Pittsburgh Steelers megtartja Charlie Batch-t, a harminchét éves quarterback egy éves szerződést írt alá, Roethlisberger tartalékaként számítanak rá a továbbiakban is.  Egy másik veterán, London Fletcher is hosszabbított, a linebacker két szezonra szerződött újra a Washington Redskinszel Bob Griese, a Miami Dolphins korábbi irányítója szerint az ő idejében (hetvenes évek) még nem működött bounty-rendszer, az ellenfelek pénz nélkül is a quarterbackek kiütésére utaztak A Denver Broncos megválik az elmúlt években a védelem egyik fontos emberének számító defensive endtől, Ryan McBeantől, aki amúgy is hat meccses eltiltással kezdi a szezont.