Keresés

9 találat az Indexről, és a környékéről.

2014. július 18., 16:34

Traktor lett, maradhat?

Ő Nikolett, sok embert megihletett Akár rosszul is elsülhet, ha az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik, de a kis káoszban mindenképpen van valami aranyos: a spontaneitás.

2013. május 9., 05:50

Hétvégén megint Traktormajális!


Nem hinném, hogy létezik bármiféle autók, traktorok, motorok, pöfögő, csettegő, zakatoló gépek iránt érdeklődő ember Magyarországon és a környékén, aki ne hallott volna a Bokor községben évente tartott Traktormajálisról. A Traktormajális ugyanis nem a traktorokról szól.

2011. június 1., 06:16

Látogatórekord után lehúzzák a rolót? Látogatórekord után lehúzzák a rolót?

Amikor először hallottuk, hogy veterántraktor-majális lesz Bokorban, nem akartuk elhinni. Most, hogy évek óta élvezzük, megszerettük, és láttuk milyen jó, el se akarjuk hinni, hogy az idei volt az utolsó. Miért?

2009. május 26., 17:39

Trakesz, forevör


Egyetlenegy olyan program van egész évben, amiből nem engedek, ha esik, ha fúj, ha Mekka összes kincsét a lábam elég terítik, ha a csodával határos módon visszahúszévesedett Brigitte Bardot meztelenül, meleg csokoládéval leöntve, zokogva szorongatja a bal lábamat, hogy maradjak vele kettesben.

2003. május 6., 09:40

Petróleum zab helyett

A traktor sok helyen ma is megbecsült családtag. A majális egyik 1925-ben gyártott traktora például a háborús éveket a föld alatt lezsírozva vészelte át.