Jolán, Vid
13 °C
27 °C

Keresés

8 találat az Indexről, és a környékéről.

2008. május 30., 17:17

Lángoló köztévéről álmodnak Lángoló köztévéről álmodnak

Megint nem lett tévéelnök, egyik Sz-betűst (segítségképpen Székely Ferenc és Szabó-Stein Imre) sem szavazta meg a kiegészített kuratórium.

2008. május 27., 10:59

MTV, tűnj el az éterből! MTV, tűnj el az éterből!

ogy a Magyar Televíziónak végre legyen miért beperelnie a Music Televisiont, meg amúgy is, végső gesztusként, dalban mondjuk el, mit is jelent nekünk, úgy emberileg, mint szakmailag a Magyar Televízió többfordulós, soha véget nem érő elnökválasztása.

2008. január 25., 14:33

Elnökjelöltünk, mint zenész Elnökjelöltünk, mint zenész

Elnökjelöltünk, Hammer Ferenc sok egyéb erénye mellett a Lopunk együttes frontembere, az I Believe In Miracles című Ramones-dal és sok más örökzöld kiváló tolmácsolója.

2007. december 12., 17:16

(X) Tévé-ostrom: Hammer Ferenc tévéelnökjelölt kampányfilmje (X) Tévé-ostrom: Hammer Ferenc tévéelnökjelölt kampányfilmje

És akkor recsegjen az induló, kocsizzon nagy ívben a kamera és csapdosson a szélben a zászló, kezdődjön a kampány, amiben ha kell jelöltünk babák buksiját simogatja napestig, de ha arra van szükség, hát tízezer punk előtt is eljátssza a Holiday in Cambodiat a Dead Kennedystől.

2007. december 12., 15:20

Hammer Ferenc átveszi a pályázatot Hammer Ferenc átveszi a pályázatot

November 30-án, a végső határidő előtt másfél órával elmentünk jelöltünkkel átvenni a tévéelnöki pályázat anyagát, és egy nyugta ellenében átadtunk 120 ezer forintot.