Keresés

57 találat az Indexről, és 15 a környékéről.

nononono

2012 április 27., 12:33

A Zöld Pardon megépítette a Szeparét is

Hivatalosan egy hete leállíttatták a munkákat a ZP-nél, de azért elkészült a zártkörű klub, és két héten belül nyitni akar a szórakozóhely.
nononono

2011 december 2., 15:07

Lerombolták a Riót

Elutasították a helyfoglalás meghosszabbítását, roham munkába kezdték szétszedni az egykori szórakozóhelyet.
nononono nononono

2009 június 27., 22:35

A neten követheti bulizó gyermekét A neten követheti bulizó gyermekét

Kártyás beengedő rendszert vezetett be a tizennyolc év alattiaknak a Zöld Pardon. A szülők így ellenőrizhetik, hogy a gyerek mikor lép be, és mikor hagyja el a szórakozóhelyet.

2008 június 20., 14:27

A szórakozóhelyeken egymásra talált az MSZP és a Fidesz A szórakozóhelyeken egymásra talált az MSZP és a Fidesz

Nemcsak a XI. kerület szocialista polgármesterével, hanem néhány fideszes politikussal is jó kapcsolatot ápoltak Goldmann téri kocsmák. A Cafe del Rio egykori menedzsere szerint a Fidesz volt alpolgármestere, Balázs Piri László maga ajánlkozott arra, hogy közvetít a tulajdonosok és az önkormányzat között.

2008 június 19., 07:58

A szórakozóhelyeken egymásra talált az MSZP és a Fidesz

Még a Cafe del Rio biztonsági őrei is dolgoztak az MSZP választási sikeréért a XI. kerületben, a Fidesz képviselője mégis támogatásáról biztosította a közparkbitorló szabadtéri kocsmát. Videóvallomás a szórkozóhelyek politikai kapcsolatairól.

2008 június 6., 17:04

A Rio pénzelte a XI. kerületi polgármester kampányát A Rio pénzelte a XI. kerületi polgármester kampányát

A tulaj adta a pénzt a zenekarokra, és később ingyen ebéddel is támogatta Molnár Gyula polgármestert. A XI. kerület viszont nem foglalkozik azzal, hogy a szórakozóhely négyszer akkora területet használ, mint amit bérel. Megkérdeztük Molnár Gyulát.

2008 június 6., 08:38

A Rio pénzelte a XI. kerületi polgármester kampányát

A tulaj adta a pénzt a zenekarokra, és később ingyen ebéddel is támogatta Molnár Gyula polgármestert. A XI. kerület viszont nem foglalkozik azzal, hogy a szórakozóhely négyszer akkora területet használ, mint amit bérel.