Győztes gólt szerzett, majd kamionnal ütközött a német bajnok támadó

2024.10.20. 14:42
Autóbalesetben megsérült a Bayer Leverkusen támadója, Victor Boniface – számolt be a Bild. A Frankfurt ellen hétvégén tizenegyest hibázó, majd győztes gólt szerző csatár a reptérre tartott, amikor egy kamionnal ütközött. A történteket követően a közösségi oldalán jelentkezett be, a felvételeken az alaposan összetört autó mellett a saját, vérző karja is látható.

A Bild hosszabb beszámolót közölt a Bayer Leverkusenben futballozó Victor Boniface autóbalesetéről. A futballista a hírek szerint épp a frankfurti reptérre tartott, hogy néhány barátjával találkozzon, kihasználva, hogy a német bajnoki címvédő vasárnap nem tart edzést. Bár a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, annyit tudni, az A3-as autópályán Bad Camberg és Idstein között kamionnal ütközött. A Mercedes – amelyben Boniface elvileg csak utazott, nem ő vezette – alaposan megrongálódott, az autó jobb oldala kapta a legnagyobb ütést a felvételek alapján, a kereke is kiszakadt, de a teteje is súlyosan megsérült, amiből arra következtetni, akár át is fordulhatott legalább egyszer a tengelye körül. 

Boniface a balesetet követően az Instagram-oldalán jelentkezett be, a többi között a vérző karját is videóra véve. A Bild úgy tudja, a szezonban tíz meccsen eddig hét gólnál járó támadó komolyabb sérülés nélkül megúszta a történteket, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ki kell-e hagynia a Leverkusen szerda esti, Brest elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését. 

Klubja megerősítette, két kisebb sérülést leszámítva Boniface épségben szállt ki az autóból. A Bild kérdésére további részleteket viszont a Leverkusen sajtóosztálya sem árult el. 

A bajnoki címvédő hét fordulót követően 14 ponttal a német élvonal negyedik helyén áll a Bayern München, az RB Leipzig és a Freiburg mögött. 

Az együttes szombat délután 2–1-re nyert az Eintracht Frankfurt ellen hazai pályán.