Bajnokok Ligája-győztes csapat figyeli a magyar válogatott védőjét

2024.10.24. 12:42
Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund is érdeklődik a magyar válogatott védő, az utóbbi időben, Angliában az Arsenallal, a Chelsea-vel, a Liverpoollal és a Manchester Uniteddel is hírbe hozott Kerkez Milos iránt. Pór Károly, a Nemzeti Sport Online újságírója hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg, hogy a magyar válogatott védőjét a helyszínen nézte meg a BL-döntős klub egyik megfigyelője az elmúlt hetekben.

TeamTalk elsősorban arról számolt be, hogy a Borussia Dortmund elöljárói a Chelsea balhátvédjét, Ben Chilwellt szeretnék megszerezni a januári átigazolási időszakban, de a portál megemlítette, hogy a Bournemouth játékosát, Kerkez Milost is figyeli a német klub – szúrta ki az nso.hu szerzője.   

Az oldal információi szerint a BVB már többször is küldött játékosmegfigyelőket a magyar válogatott védő mérkőzéseire, és úgy vélik a németek is, nagyon jó formában játszik ebben az idényben, eddig a Premier League-ben mind a nyolc fordulóban kezdő volt, és csak kétszer cserélték le.

Kerkezt az elmúlt hónapokban az Arsenallal, a Chelsea-vel, a Manchester Uniteddal, valamint a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpoollal is összeboronálták. 

Az 1997-ben Bajnokok Ligáját nyert BVB hét fordulót követően a német élvonal (Bundesliga) 7. helyén áll. 

A Bournemouth 11. a Premier League-ben nyolc lejátszott meccs után. Szombaton a dobogóért küzdő Aston Villa vendége lesz az együttes.