Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Brand and Content

 • október 8., 09:50

  Meglepően sok a magyar íz a McDonald’s szendvicseiben Meglepően sok a magyar íz a McDonald’s szendvicseiben

  Nem is gondolná, hogy ilyen sokféle alapanyag származik hazai termelőktől. Bemutatjuk azokat, akik – gyakran évtizedek óta – beszállítóik a Mekinek, ha már mézüket, húsukat és zöldségeiket szinte mindenki ismeri már.
 • 3 órája

  Attól még, hogy mással is szexelne, nem kell feladnia a házasságát Attól még, hogy mással is szexelne, nem kell feladnia a házasságát

  Sőt, simán lehet, hogy önnek van igaza, mert valójában nem is születtünk monogámnak. Igaz, a nyitott kapcsolat és a többszerelműség sem való mindenkinek – állítják az érintettek a Nyitva című film kapcsán.
 • október 5., 09:13

  Ha ebéd, akkor disznópöri? Ha ebéd, akkor disznópöri?

 • október 2., 08:00

  Pereskedne? Előbb tájékozódjon! Pereskedne? Előbb tájékozódjon!

  Töltse ki teszünket, és tudja meg, mennyire tájékozott a peren kívüli megegyezés hazai lehetőségeivel kapcsolatban.
 • október 1., 08:30

  Kvíz: ön hogyan száll be az internetbe? Kvíz: ön hogyan száll be az internetbe?

  Most kiderül, ön melyik táborba tartozik: Gondoskodó, Felvágós, Passzív, Akcióleső vagy Számolgatós?
 • szeptember 27., 06:47

  Tudta, hogy több millió kórokozóval osztozik a munkahelyén? Tudta, hogy több millió kórokozóval osztozik a munkahelyén?

  Azt, hogy melyek a fertőzés gócpontjai, hogy hogyan védekezhet a bacik és vírusok ellen, és mit tehet, ha bekapott valamit? Tudja meg cikkünkből és tesztelje tudását kvízünkkel!
 • szeptember 26., 06:30

  Szabaduljon meg a tömött pénztárcától, fizessen az ujjlenyomatával! Szabaduljon meg a tömött pénztárcától, fizessen az ujjlenyomatával!

  Nemcsak a feledékenyek számára alternatíva, hanem a tranzakciót is megkönnyíti, ha bankkártyás fizetéskor. De vajon biztonságos?
 • szeptember 25., 07:05

  Hogy áll ön a visszérrel? - Kvíz Hogy áll ön a visszérrel? - Kvíz

  Reméljük, sehogy, de az is könnyen előfordulhat, hogy veszélyeztetett, csak nem tud róla. Kvízünkből kitöltésével választ kaphat erre, ahogy arra is, hogy mit tehet a betegség ellen, vagy hogy milyen szövődményekkel járhat.
 • szeptember 21., 15:02

  10 dolog, amit érdemes megtenned a környezetért 10 dolog, amit érdemes megtenned a környezetért

  Szeptember 22. Autómentes Nap. Tágabban értelmezve arra is alkalmas ez a nap, hogy megnézzük, mit tehetünk környezetünkért.
 • szeptember 18., 09:00

  Szia, Kata vagyok, van még egy…? Szia, Kata vagyok, van még egy…?

  Ki ne tudná folytatni a kérdést? Dobó Kata szexiskedése mellett a Sziget Fesztivál első aranykorát és egy legendás zenei magazint is ugyanannak az üdítőnek köszönhetünk. A kilencvenes évekről kérdeztük annak a Pepsi generációnak tagjait.
 • szeptember 12., 07:55

  A robotok megérkeztek a szántóföldekre is A robotok megérkeztek a szántóföldekre is

  Idénymunkásra jó ideig szükség lesz még, de a gabonatáblákra hamarosan egyáltalán nem kell majd emberi munkaerő, viszont egyre egészségesebb alapanyagot fogunk termeszteni, egyre átláthatóbb módon.
 • szeptember 7., 08:19

  „Ma már nincs olyan, hogy informatikus” „Ma már nincs olyan, hogy informatikus”

  Nemzetközi szinten is jegyzett projektek zajlanak a hazai IT-piacon, annak ellenére, hogy több tízezer szakember hiányzik. Az IThon.info portál vezetőivel beszélgettünk.
 • július 25., 07:34

  Tizenháromszor lett a Balaton bajnoka Tizenháromszor lett a Balaton bajnoka

  Litkey Farkassal forgattunk, aki elmondta, hogy a mai mezőnyben már mindenféle szélben van náluk gyorsabb, de mégis esélyesek. A volt olimpikon és világbajnok számára 18 éve a legnagyobb kihívás Európa legrégebbi tókerülő versenyén győzni.
 • július 3., 06:12

  Rosszul járhat, ha nem jár prosztatavizsgálatra Rosszul járhat, ha nem jár prosztatavizsgálatra

  A magyar férfiak zöme hanyagolja szűrővizsgálatokat, pedig azok életeket menthetnek. Cikkünk szerzője életében először belevágott egy komplex egészségügyi szűrésbe, az élményein pedig maga is meglepődött. Emberkísérlet.
 • június 30., 11:55

  Varázsgomba és rock and roll életforma Varázsgomba és rock and roll életforma

  Beck Zolival és Zságer Balázzsal a komfortzónáról és az abból való kilépésről beszélgettünk a Volton. Aztán elmentünk Wellhellora és Iron Maidenre.
 • június 18., 06:55

  Napszítta Budapest Napszítta Budapest

 • június 14., 06:32

  Kazáncserére, napelemre vagy szigetelésre költene? Kazáncserére, napelemre vagy szigetelésre költene?

  A nyár az otthonunk korszerűsítésére is ideális időszak. Kérdőívünkkel felmérheti, hogy mennyire van képben a lehetőségekkel kapcsolatban, és hogy mibe érdemes befektetnie.
 • június 13., 07:10

  Piac vagy bolt? Piac vagy bolt?

  Németh Ádám, a Konyhafőnök korábbi győztese szerint egyértelműen az előbbi. Elkísértük vásárolni és megkértük, mondja el, hogy mit és hogyan érdemes beszerezni.
 • június 12., 06:24

  Tele van a város, de van megoldás Tele van a város, de van megoldás

  A robogózás a legjobb válasz a városi közlekedés lehetetlenségére. Most, hogy egy elektromos Blinkee-vel bárki kipróbálhatja, utánajártunk történetének, és hogy kinek ajánlható.
 • június 6., 06:53

  Óriási esély vagy felesleges kiadás? Óriási esély vagy felesleges kiadás?

  Sorra vesszük a leggyakoribb, köldökzsinórvérrel kapcsolatos tévhiteket a KRIO Intézet szakértőjének segítségével. Kit és mit gyógyíthat az őssejt? Mekkora eséllyel? Mennyibe kerül és hol érdemes tárolni?
 • június 4., 10:41

  Megéri a mosogatógép? Megéri a mosogatógép?

  A számok tükrében úgy tűnik, hogy igen. Nem csak időt és kézkrémet, hanem pénzt is spórolhatunk a használatával. Kiszámoltuk, mennyibe kerül a kézi és mennyibe a gépi mosogatás.
 • május 18., 05:20

  A túlélő gyerekek terheivel kevesen foglalkoznak A túlélő gyerekek terheivel kevesen foglalkoznak

  Böbét 13 évesen diagnosztizálták rákkal, a betegség utáni traumákkal is meg kellett küzdenie. Elkísértük gyógyulásának helyszíneire, mesélt arról, hogy mi segített abban, hogy elengedje a félelmeit.
 • május 17., 06:14

  Futurisztikus városközpontot kap Újbuda Futurisztikus városközpontot kap Újbuda

  A dél-budai városközpont leendő emblematikus épületei a Kelenföld vasútállomás két oldalán épülnek. Utánajártunk, hogyan fog kinézni a környék, az épülő bevásárlóközpont és az irodaház.
 • május 15., 08:05

  Hiába a drága szemüveg, ha az UV-től nem véd meg Hiába a drága szemüveg, ha az UV-től nem véd meg

  Nem csak a sötétített lencsék esetén fontos a hatékony UV-szűrés, ami a szemünket és a környékén lévő vékony bőrt is óvja. Utánajártunk, mennyire hatékony a hagyományos szemüveg ebből a szempontból.
 • április 26., 05:54

  Van a bojlernél olcsóbb megoldás Van a bojlernél olcsóbb megoldás

  A hagyományos villanybojler korszerű verziója a környezetéből is nyer hőt és alkalmazkodik a szokásainkhoz. Vajon megéri ezzel okosítani a lakást?
 • április 12., 07:25

  Imádunk nyaralni Imádunk nyaralni

  Lehetőleg a tengerpartot célozzuk, és ha tehetjük, repülővel megyünk. Évente többször is nekiindulunk, korántsem csak nyáron, és jól érezzük magunkat belföldön is. És hogy mennyit költünk? Ezt is eláruljuk.
 • április 10., 07:44

  Kicsinálnak minket a hétköznapok Kicsinálnak minket a hétköznapok

  A reggeli készülődéstől a munka utáni kikapcsolódásig rengeteg veszély leselkedik ránk, sérüléseink nagy részét egy hétköznapi rossz mozdulat okozza. Sokat és rosszul ülünk, gyengék vagyunk, de tehetünk ellene!
 • március 29., 07:32

  Van baj a hallásunkkal Van baj a hallásunkkal

  A hallás világnapja alkalmából arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon az Index olvasói rendesen hallják-e azt, amit mondanak nekik. Olvassák el korábbi kérdőívünk eredményét.
 • március 28., 08:02

  Van, hogy a rendszer, máskor az ember a gyenge pont Van, hogy a rendszer, máskor az ember a gyenge pont

  Tudtunkon kívül Bitcoint bányászik valaki a gépünkkel vagy a nevünkben nyúl a céges működésbe? Régen lehet, hogy elég volt elég volt odafigyelni jelszavainkra és frissen tartani vírusirtóinkat, ma már ez kevés.
 • március 27., 07:26

  Az art deco Budapesten Az art deco Budapesten