Brand and Content

 • Mercedes Benz GLE 400, Skoda Karoq, Peugeot Boxer L3H2

  Mercedes Benz GLE 400, Skoda Karoq, Peugeot Boxer L3H2

  2023.06.05. 00:04 Módosítva: 2023-06-05 00:04:03
  Mi a közös bennük? Első ránézésre semmi. Valójában mindhárom pont olyan helyzetre kínál megoldást, amire gyakran szükség lehet. 3 autó, 3 alkalom és hozzá 3 kompromisszumentes választás, miközben akár spórolhatunk is. Cikkünkben megmutatjuk, mikor mi lehet a jó döntés.
 • június 2., 00:24

  Kollégáink fagyit és mártogatóst kóstoltak - ezek a tapasztalatok Kollégáink fagyit és mártogatóst kóstoltak - ezek a tapasztalatok

  Csapatunknak lehetősége nyílt megkóstolni a Spar Hungaricool termékverseny győztes termékeit - köztük fagylaltokat és mártogatósokat is. Alapvetően nem csalódtak, ám meglepetés így is érte őket. Cikkünk egy ízletes összefoglalója a terméktesztnek.
 • június 1., 00:07

  Miért olyan menő a hőszivattyú? Miért olyan menő a hőszivattyú?

  Ha Önnek még nincs is otthon, biztosan hallott már róla az elmúlt években. Az nem kérdés, hogy sokat lehet spórolni vele. De az ön otthona felkészült a hőszivattyúra? Kérdőívünkben összegezzük, hogy milyen kérdések mentén érdemes haladnia.
 • május 26., 00:07

  Ő úgy lehozza a gyári munkásasszonyt, ahogy az oroszok sem! Ő úgy lehozza a gyári munkásasszonyt, ahogy az oroszok sem!

  Hogyan lehet hiteles gyári munkás valaki, aki nem tud hegeszteni? Mennyire káromkodik a magyar? Egy stand-uposnak meg lehet tiltani az improvizálást? Az Indexen debütált Marsra magyar! sorozat színészeivel beszélgettünk a forgatás kihívásairól, karakterektől, személyes sztorikról.
 • május 25., 00:03

  Christoph Waltz megmondja a tutit Christoph Waltz megmondja a tutit

  Szeretne egy Oscar-díjas színésztől tanulni? A humoros és egyben edukatív sorozatban a kétszeres Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas színész, Christoph Waltz (Becstelen brigantik, Django elszabadul) játssza a főszerepet, és olyan tippeket ad, melyekkel anyagilag is jobban járhatunk.
 • május 18., 00:15

  A görög tűzoltók egy hete oltották a tüzet, amire megérkezett a magyar segítség A görög tűzoltók egy hete oltották a tüzet, amire megérkezett a magyar segítség

  Földünkön egyre több az olyan tűzvész, amikor egy ország tűzoltósága már kevés ahhoz, hogy megfékezze a lángokat. Ilyen esetekben gyakori a segítségkérés külföldről, nem egyszer magyar kontingens is részt vett az oltásban, például a görög erdőtüzek esetén. De hogyan néznek ki ezek az akciók a gyakorlatban? Erről beszélgettünk Jambrik Rudolf tűzoltó ezredessel.
 • május 12., 00:12

  Ezzel aztán tényleg eltalálták a magyarok ízlését! Ezzel aztán tényleg eltalálták a magyarok ízlését!

  Új termékek kerültek a polcokra: van köztük pálinkás csokoládé, fűszeres likőr, ami longdrinkként is megállja a helyét és egészséges nassolnivalók. Ön tudja, mely márkákról van szó? És kóstolta már ezeket?
 • május 11., 00:00

  „Úgy érzem magam, mintha beülnék egy Forma1-es autóba, és levezetném a jól ismert pályát” „Úgy érzem magam, mintha beülnék egy Forma1-es autóba, és levezetném a jól ismert pályát”

  Évente közel 15 ezer porckopásban szenvedő élete lehetne könnyebb, ha elterjedne az orvosi innováció Magyarországon évente több mint tízezren vetik alá magukat csípőprotézis műtétnek, és majdnem ennyien vannak, akiknek a térdébe tesznek implantátumot. Rengeteg embert érint a porckopás problémája, mégis sokan ódzkodnak a műtéttől, elterjedt a nézet, hogy a beavatkozás után csak sántikálva lehet menni. Orvos szakértővel beszélgettünk, a térd- és csípőprotézisek innovációiról.
 • május 10., 00:04

  Ön tudja, mit csinált Kádár János a Monarchia legsikkesebb üdülővárosában? Ön tudja, mit csinált Kádár János a Monarchia legsikkesebb üdülővárosában?

  A horvátországi Abbázia az Osztrák-Magyar Monarchia egyik leginkább felkapott üdülőhelye volt, Ferenc József itt találkozott Vilmos császárral. Királyi családok, írók, művészek keresték fel, de Kádár Jánosnak is erős kötődése van a ma Opatijaként ismert városhoz. Hogyan lett Abbázia az Adria gyönygyszeme, milyen formában őrzi történelmi örökségét, és milyen látnivalók, szórakozási lehetőségeket várják a turistákat a városban?
 • április 25., 00:06

  Ön hogyan teljesítene rendhagyó történelmi kvízünkben? Ön hogyan teljesítene rendhagyó történelmi kvízünkben?

  Életünk legutóbbi időszaka, amikor évszámokat kellett bemagolni, minden bizonnyal az érettségi előtti hetek voltak. Ön mennyire emlékszik ezekre a dátumokra? Kvízünk segítségével most tesztelheti magát! Azt is eláruljuk, hogy a tudástesztben egy különös csavarral éltünk!
 • április 24., 00:19

  A vadnyugat brutális oldala már a nappalinkban füstölög A vadnyugat brutális oldala már a nappalinkban füstölög

  Mától nálunk is bemutatkozik az eredeti westernhős, Django, de nem Tarantino rabszolgaeposzáról van szó, hanem egy stílusteremtő spagettiwestern sorozatról. Hogy mi ihlette a sorozatot és hol érhető el, cikkünkből kiderül.
 • április 18., 00:07

  Így spórolnak ők. Ön számára melyik tipp a leghasznosabb? Így spórolnak ők. Ön számára melyik tipp a leghasznosabb?

  Cikkünkben három különböző élethelyzetben lévő személyt mutatunk be, a családanyát, a fiatal felnőttet és a nyugdíjast. A jelenlegi nehéz helyzetben mindannyian takarékoskodnak, odafigyelnek a költéseikre, de mindhárman kicsit más utat járnak. Ön melyiküktől tud átvenni tippeket?
 • április 17., 00:00

  Nagyobb a füstje, mint a lángja? Nagyobb a füstje, mint a lángja?

  Tudja, hogy milyen tevékenységek okozzák a lakástüzet? És azt, hogy Magyarországon milyen gyakran keletkezik lakástűz? A füst vagy a tűz jelenti a legnagyobb veszélyt? Hogyan védekezhetünk a tűzesetek ellen? Nézze meg videónkat!
 • április 14., 00:06

  Egyesül az MKB Bank és a Takarékbank, mutatjuk, ügyfélként mire figyeljen Egyesül az MKB Bank és a Takarékbank, mutatjuk, ügyfélként mire figyeljen

  Alig pár hét múlva, április 30-án egyesül az MKB Bank és a Takarékbank, a fúzió után a pénzintézetek MBH Bank néven működnek tovább. A két bank eggyé válása azonban nemcsak névváltozással és új arculat bevezetésével jár. Cikkünkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a fúzióról!
 • április 5., 00:11

  125 éve jöttek, és nem voltak barátságosak… 125 éve jöttek, és nem voltak barátságosak…

  A XIX. század utolsó éveiben nem hitte volna senki sem, hogy a földi életet oly értelmes lények kísérték beható, éles figyelemmel, akik bár halandók, mint az ember, ennél hatalmasabbak.
 • április 4., 00:00

  Új lehetőséget jelenthet a munka terén az anyaság? Új lehetőséget jelenthet a munka terén az anyaság?

  Egyre gyakrabban beszélünk arról, hogy a gyermekvállalás után a nők munkaerőpiaci helyzete beszűkül. A jelenség valóban létezik, de egy másik folyamat is megfigyelhető: az anyukák azért lesznek vállalkozók, mert a státuszból eredő rugalmasság jól összeegyeztethető a gyerekneveléssel. Cikkünkben inspiráló történeteket mutatunk be.
 • március 31., 00:08

  Ebben a témában valószínűleg jobb, ha nem a szomszédjára hallgat Ebben a témában valószínűleg jobb, ha nem a szomszédjára hallgat

  Önnek ki mondja meg, mit egyen a kutyája vagy macskája? Még a rutinos állattartóknak is fejtörést okozhat időnként, hogy mivel etessék kedvencüket, a kezdő gazdikra pedig ez fokozottan igaz. A különböző közösségimédia-felületeken gyűjtött tanácsok sem igazán célravezetőek, inkább nézze meg a videónkat!
 • március 30., 07:42

  Így legyen sokkal könnyebb az ingatlankiadás Így legyen sokkal könnyebb az ingatlankiadás

  Az ingatlankiadásnak számos nehézsége van, az albérlettel kapcsolatos ügyintézés nem csak a bérleti szerződés megkötésében merül ki. Cikkünkben elmondjuk, mire kell figyelni, kihez érdemes fordulni.
 • március 24., 01:04

  Ön el tudná hárítani az otthoni vészhelyzetet? Ön el tudná hárítani az otthoni vészhelyzetet?

  Elektromos eszközöket mindannyian használunk, és sajnos nagyon sokan dohányzunk. Ez csak két példa a tűzveszélyes dolgok közül. Ön tudja mit kell tennie, hogy lakása biztonságban legyen a tűzesetektől? Tesztünkből kiderül!
 • március 22., 00:16

  Önt is aggasztja, hogy mi lesz a megtakarításaival? Önt is aggasztja, hogy mi lesz a megtakarításaival?

  A száguldó infláció mellett egyre komolyabb probléma, hogy megtakarításaink folyamatosan és rohamosan egyre kevesebbet érnek. Felmerül a kérdés: mégis hogyan jöhetünk ki jól a krízisből?
 • március 14., 00:10

  Fördős Zé is minősíti a magyar termékeket Fördős Zé is minősíti a magyar termékeket

  A Hungaricool pályázat zsűrije szigorú elvek alapján értékel, nem mindenki megy át a teszten. Alapvető elvárás a magas minőség, de nem csak ez mérvadó. Megmutatjuk, mi minden számít még.
 • március 8., 12:03

  Mit gondolnak a budapestiek a nőnapról? Mit gondolnak a budapestiek a nőnapról?

 • március 8., 00:04

  Nők az újságírói székben – kolléganőinkkel beszélgettünk Nők az újságírói székben – kolléganőinkkel beszélgettünk

  Hogyan, milyen indíttatásból lesz egy nő újságíró vagy szerkesztő? Van-e létjogosultsága a női lapoknak, és előny vagy hátrány nőnek lenni a média világában? Nőnap alkalmával ezekről és ehhez hasonló kérdésekről beszélgetünk sokat tapasztalt szakmabeliekkel.
 • február 21., 00:16

  Ha mindenki tudná a helyes választ erre a 10 kérdésre, jobb világban élnénk Ha mindenki tudná a helyes választ erre a 10 kérdésre, jobb világban élnénk

  A nemrégiben elindult Füstmentes városért kampány felhívja a figyelmet arra, hogy apró lépésekkel is sokat tehetünk a környezetünkért. Kvízünk kitöltése is lehet egy lépés egy olyan világ felé, ahol a mindennapjaink része az ártalomcsökkentés. Ön hány kérdésre tudja a helyes választ?
 • február 20., 00:05

  Tudja, ki volt Hollywood aranykorának magyar zsenije? Tudja, ki volt Hollywood aranykorának magyar zsenije?

  A Monarchia éveiben pár dollárral a zsebében vándorolt ki Zemplénből Amerikába 15 évesen, majd az egyik legnagyobb hollywoodi stúdió alapítója lett. A legendás alkotóműhely legjobb filmjei (egyéb jelentős alkotásokkal együtt) megtekinthetőek egy napokban indult streaming szolgáltatónál.
 • január 30., 00:13

  Mutatjuk, milyen lenne Budapest a The Last of Us világában Mutatjuk, milyen lenne Budapest a The Last of Us világában

  Korunk talán legjobban sikerült videójáték-adaptációja egy olyan posztapokaliptikus világba kalauzol el minket, amelyben az emberiséget egy különös gombafertőzés kényszerítette térdre. Joel és Ellie izgalmas kalandjait látva pedig eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lenne az élet a gombafertőzés utáni Budapesten.
 • január 17., 00:14

  Sci-fi szintű check-in folyamat a Liszt Ferenc reptéren? Sci-fi szintű check-in folyamat a Liszt Ferenc reptéren?

  A „fapados terminálok” ideje lejárt, a jövő az "észrevétlen" beléptetés. Már most is a régió legjobbjai vagyunk, de folyamatosak a fejlesztések, hogy az utasoknak a lehető legjobb élményt nyújtsák. A BUD Airport vezérigazgatóját kérdeztük tervekről és eredményekről.
 • 2022. december 31., 00:02

  Nem mindennapi produkciók, amik különböző művészeti ágak találkozásból születtek Nem mindennapi produkciók, amik különböző művészeti ágak találkozásból születtek

  A magyar kulturális életet mindig is jellemezte a kísérletező kedv. A lassan magunk mögött hagyott 2022-es esztendőben is születtek izgalmas produkciók, ezekről nagyképes anyagunkban számolunk be.
 • 2022. december 30., 08:52

  Van okunk tartani a női kvótától? Van okunk tartani a női kvótától?

  A női egyenjogúság kérdései, többek között a cégek vezetőségét érintő kvóta éles vitákat képes generálni. Páros interjúnkban két női felsővezető beszél a témáról, osztja meg a tapasztalatait és meglátásait. A beszélgetés apropóját egy uniós döntés adta, ami bevezetné a kvótát hazánkban is.
 • 2022. december 29., 00:00

  Hogyan védekezhetünk az internetes vagy telefonos csalók ellen? Hogyan védekezhetünk az internetes vagy telefonos csalók ellen?

  Az utóbbi időben még inkább elszaporodtak azok a csalások, amikor megtévesztő e-mailekkel vagy telefonhívásokkal szerettek volna hozzáférni a bankszámlánkhoz. Milyen rafinált módszerekkel próbálkoznak a csalók? Mire kell odafigyelnünk? Tudunk-e ez ellen védekezni és ha igen, hogyan? Szakértők válaszolnak!