Brand and Content

 • 250 milliós aranyrúd az első randin?

  250 milliós aranyrúd az első randin?

  2024.02.21. 00:06 Módosítva: 2024-02-21 09:42:40
  Olyan programlehetőségeket gyűjtöttünk össze, amelyek túlmutatnak a mozi-vacsora-korzózás kombináción, és olyan élményt ígérnek, amire sok év múlva is szívesen gondolunk vissza.
 • február 15., 00:02

  Milyen autókért rajonganak a sztárok? Milyen autókért rajonganak a sztárok?

  Vannak, akik csak a dollárjeleket látják az összevásárolt autóiknál, de többen is igazán értékelik a minőségi, különleges darabokat, vagy akár maguk is bütykölnek. Tom Cruise, Vin Diesel, Ewan McGregor vagy Keanu Reeves nemcsak bolondulnak a kocsikért, de értenek is hozzájuk. Színészek, akiket megcsapott a benzingőz.
 • február 12., 00:13

  Vajon felmehetnek itt az ingatlanárak 2 év alatt 50 százalékkal? Vajon felmehetnek itt az ingatlanárak 2 év alatt 50 százalékkal?

  Budapest egy különleges pontján épül egy ingatlan, a szakértők egy része azt ígéri, nagyon hamar fel fognak értékelődni az itt található lakások árai. De mitől ilyen különleges a hamarosan elkészülő épület?
 • február 9., 00:06

  Valóban nehezebb nőként helytállni az olajiparban? Valóban nehezebb nőként helytállni az olajiparban?

  Tényleg nehéz nőként érvényesülni olyan férfiasnak tartott munkakörökben, mint például az olajipar? Érintett nőket kérdeztünk, az ő tapasztalataik sokak számára talán meglepőek lehetnek.
 • február 8., 00:25

  A mesterséges intelligencia ebben a dologban soha nem fogja felülmúlni az embert A mesterséges intelligencia ebben a dologban soha nem fogja felülmúlni az embert

  Egyre többször merül fel a felvetés, hogy a robotok elveszik majd a munkánkat. Valóban egyre több mindent tudunk rábízni a mesterséges intelligenciára, ám komoly oka van annak, hogy mégsem képes mindent elvégezni helyettünk. Olvassa el cikkünket és tudjon meg minden fontos dolgot az MI-ről!
 • február 7., 00:45

  Robottanácsadók is segítenek a pénzügyeinkben Robottanácsadók is segítenek a pénzügyeinkben

  A banki ügyfelek nem csak biztonságban szeretnék tudni pénzüket, de sok esetben gyarapítanák is - ezt viszont sokan csak a hozzáértők kiváltságának tartják. Pedig a digitális világ okos segédekkel, mobilappokkal már ezt is elérhetővé teszi bárki számára.
 • február 6., 00:29

  Ön is tanulhat ott, ahol a rendőröket oktatják az életmentésre Ön is tanulhat ott, ahol a rendőröket oktatják az életmentésre

  Ebben a központban sajátítják el rendőrök és tűzoltók a helyszíni életmentés fogásait. A sokrétű munkát végző a központban az orvostanhallgatók olyan körülmények között tanulnak, hogy az osztrák kollégák is megirigyelik őket, de akár Ön is beiratkozhat, hogy megtanulja, mi a teendő különböző balesetek esetén.
 • február 1., 00:03

  A zsebtolvajok és szerencsés megtalálók alkonya A zsebtolvajok és szerencsés megtalálók alkonya

  Amikor egy pénztárcát véletlenül elhagyunk vagy ellopják tőlünk, utólag nem sok mindent tehetünk: ha a tárca elő is kerül, a benne levő pénznek szinte biztosan bottal üthetjük a nyomát. Több olyan élethelyzet is akad, amikor a kártyahasználat a kényelem és a gyorsaság mellett egyéb előnyökkel is jár.
 • január 31., 00:08

  Most érdemes pályázni! De hogyan? Most érdemes pályázni! De hogyan?

  Végre nem csak napelemre, hanem tároló és más kapcsolódó eszközökre is pályázhat! Így azért már sokkal jobban megéri, minden forint mellé kettőt ad az állam. Viszont igyekeznie kell, mert január 15-én már elindult az előregisztráció. Cikkünkben összefoglaltuk, hogyan pályázhat sikeresen.
 • január 18., 00:00

  Ön szerint is undokok és faragatlanok? Ön szerint is undokok és faragatlanok?

  Az biztos, hogy sosem unalmas velük az élet. Ez egyedi karakterüknek, szabad jellemüknek és ellenállhatatlan megjelenésüknek is betudható. Ugyan legalább 10000 éve domesztikáltuk őket, mégis sok tévhit van még velük kapcsolatban. Ebből mutatunk hármat.
 • január 12., 00:01

  Egy dolog van, ami még a pénznél is jobban aggaszt minket Egy dolog van, ami még a pénznél is jobban aggaszt minket

  A közelmúltban az Index olvasókat kérdeztük arról, hogy mennyire érzik stresszesnek magukat vagy a környezetüket, mi aggasztja őket, és miként kezelik a felgyülemlett feszültséget. A válaszokból kiderült, hogy nem a pénz miatt aggódunk a leginkább.
 • január 3., 00:19

  Ön jeleskedik ezen a területen vagy inkább elkerüli? Ön jeleskedik ezen a területen vagy inkább elkerüli?

  Pénzt mindenki használ, mégis gyakori, hogy a szükséges gazdasági ismeretekkel és pénzügyi tudatossággal nem minden felhasználó rendelkezik. Egy új kutatás viszont arról tanúskodik, hogy egy fontos aspektusból mégis egyre bővebb ismereteink vannak a pénzügyek terén.
 • 2023 december 28., 00:00

  Ezeket tudta a Budapest Airportról? Ezeket tudta a Budapest Airportról?

  Mostanában sok szó esik az ország legnagyobb repterének megvásárlásáról. Akár megveszi a kormány, akár nem, mi mutatunk még érdekes és izgalmas infókat a repülőtérről. Sőt, még a Korda házaspárról is kiderült egy érdekesség!
 • 2023 december 27., 01:20

  Hány Mustang kell ahhoz, hogy végigmenjünk a 66-os úton? Hány Mustang kell ahhoz, hogy végigmenjünk a 66-os úton?

  Mit tehet az ember, ha lehetősége nyílik arra, hogy egy Ford Mustang GT/CS-sel és egy Mustang Mach-E GT-vel rója az utakat? Nyilván végigmegy a 66-os úton. Mi is így tettünk, kalandunkról pedig egy kisfilmet is készítettünk. Mutatjuk!
 • 2023 december 23., 00:19

  Mit lehet kezdeni a megmaradt ételekkel? Mutatjuk! Mit lehet kezdeni a megmaradt ételekkel? Mutatjuk!

  Az ünnepi ételáradatban sokszor megmaradnak az utolsó falatok, plusz adagok, hiszen inkább többel készülünk, nehogy bárki éhen maradjon a terített asztalnál. Fontos a törődés, de mi lesz a maradékokkal? Van néhány tippünk!
 • 2023 december 22., 00:03

  Így lesz pénze nyugdíjasként is - ezt ajánlja a szakember Így lesz pénze nyugdíjasként is - ezt ajánlja a szakember

  A magyar lakosság jelentős részét nem jellemezi, hogy megtakarításokat képezne; pénzügyi szempontból nem készülünk a jövőre. Pedig az öngondoskodás nem a gazdagok sportja. Szakemberek beszélnek a témáról az OTP Öngondoskodási Index apropóján.
 • 2023 december 21., 00:21

  Süti már a bejglit vagy faragja a fát? Előbb inkább nézze meg ezt a videót! Süti már a bejglit vagy faragja a fát? Előbb inkább nézze meg ezt a videót!

  A karácsony rengeteg stresszel jár együtt, de mindenkit más és más nyomaszt, mindenki máshogy kezeli a feszültségeket. Járókelőket kérdeztünk a témában, a videóból pedig az is kiderül, kinek mit mond az ártalomcsökkentés kifejezés.
 • 2023 december 19., 00:35

  Ön megéri a pénzét? Kvízünkkel kiderítheti! Ön megéri a pénzét? Kvízünkkel kiderítheti!

  Mióta létezik a pénz, a gondolkodásunk fontos része, és sokféle szólást, bölcsességet ihletett. Ezek nagy részéről viszont a legtöbben talán már nem is tudják, honnan erednek, ezért összeállítottunk egy kvízt, ami minden pénzt megér!
 • 2023 december 18., 00:06

  Erre figyeljen oda, ha ezt a kerti munkát végzi! Erre figyeljen oda, ha ezt a kerti munkát végzi!

  A kerttel kapcsolatos feladatok nem kis fáradsággal járnak. Az avar összeszedése az egyik legfáradtságosabb munkák közé tartozik. Mutatjuk, mire figyeljen oda, ha nem akar kárt okozni!
 • 2023 december 16., 00:07

  A műtét, melyen olimpiai érmek múlhatnak A műtét, melyen olimpiai érmek múlhatnak

  Kozák Danuta a legeredményesebb magyar női olimpikon: a kajakos hatszor nyert olimpiai aranyat, és tizenötszörös világbajnok is. Sportkarrierje azonban néhány évvel ezelőtt komoly veszélybe került egy sérülés miatt, egy műtétnek köszönhetően azonban most a 2024-es olimpiát megelőző válogatóra készül.
 • 2023 december 15., 00:18

  Ön is ebbe a szerencsés 75%-ba tartozik? Ön is ebbe a szerencsés 75%-ba tartozik?

  Pár héttel ezelőtt egy kérdőív keretében kérdeztük az olvasókat megtakarításaikról. Az eredmények alapján az Index olvasók felkészültek, bár van olyan kérdés, ahol sajnos a válaszadók több mint egyharmada nem tud élni a piac adta lehetőségekkel. Ön melyik csoportba tartozik?
 • 2023 december 14., 00:01

  A munkáltatóé mindenem – vagy mégsem? A munkáltatóé mindenem – vagy mégsem?

  Egy hajóban evezünk, együtt sírunk és nevetünk, egy család vagyunk – hangzik el a céges meetingeken, de ez nem azt jelenti, hogy tényleg mindenünket meg kell osztanunk a munkáltatónkkal. Bár a felhasználók adatkezelési tudatossága javul, még mindig sokan nem tudják, meddig mehet el a munkáltató az alkalmazottainak adataival kapcsolatban. Mutatjuk!
 • 2023 december 12., 00:05

  Lesz négynapos munkahét? Mit mond a szakértő? Lesz négynapos munkahét? Mit mond a szakértő?

  Az utóbbi időszakban többször előkerült a négynapos munkahét lehetősége. Az emberek többsége örülne neki. De működőképes lehet? Megmaradna mindenkinek a munkája? Mit mond a szakértő? Erről és sok minden másról beszélgettünk Dr. Király Zsolttal, a Metropolitan Egyetem emberi erőforrások alapszakjának vezetőjével.
 • 2023 december 11., 00:11

  Melyik karácsonyi ételt terjesztették el az olasz disszidensek világszerte? Melyik karácsonyi ételt terjesztették el az olasz disszidensek világszerte?

  Minden nemzetnek megvannak a maga jellegzetes karácsonyi ételei. Az olaszok, a lengyelek vagy éppen mi, magyarok hagyományainktól függően készülünk az ünnepre. Cikkünkben e mellett arról is írunk, hogy mi mindenre van szükségünk egy hagyományos karácsonyhoz, és hol szerezhetünk be mindent egy helyen.
 • 2023 december 8., 00:50

  Ez a hely lehet az ön online vásárlásának kulcsa, hét lakat alatt őrzik Ez a hely lehet az ön online vásárlásának kulcsa, hét lakat alatt őrzik

  Ellátogattunk egy adatközpontba, hogy közelebbről is megnézzük, mit tud egy profi szerverszolgáltató. A többlépcsős beléptetési rendszer, a speciális oltógázok és a páratartalom-mérő csak a jéghegy csúcsa. Videónkból további részleteket is megtudhat.
 • 2023 december 7., 00:28

  A gyerekeknek már az oviban meg kellene ismerkedniük a pénzzel? A gyerekeknek már az oviban meg kellene ismerkedniük a pénzzel?

  Bár a pénzügyi tudatosságra való nevelést érdemes korán elkezdeni, elsőre nem tűnik könnyű feladatnak, pedig számos lehetőségünk van arra, hogy a legkisebbekkel is megismertessük a pénz világát. Cikkünkben elmondjuk, hogyan érdemes kinyitni a pénzkérdést a gyerekekkel!
 • 2023 december 5., 00:07

  Mi az Ön szorongásgátló módszere? Mi az Ön szorongásgátló módszere?

  Néha nehéz rávenni magunkat a változásra. De mégis, miért érdemes és mit nyerhetünk vele? Nézze meg Budapest gyönyörű helyszínein készült videónkat és döntse el, hogy Ön kész-e új utakra lépni!
 • 2023 december 4., 14:07

  Ezzel az appal időben odaér az ünnepi asztalhoz Ezzel az appal időben odaér az ünnepi asztalhoz

  Egy átlagos hétköznapunk során is rengeteg szituáció adódhat, amikor nagy szükségünk lenne egy autóra, nem beszélve az ünnepek előtti rohanós időszakról. Cikkünkben olyan példákat mutatunk, amikor a megoldást a mobilunkon, illetve az utcán találjuk.
 • 2023 december 1., 00:16

  A kiberbűnözőknek csak minden második ember jelent kihívást A kiberbűnözőknek csak minden második ember jelent kihívást

  Cikkünkben a Mastercard kiberbiztonsági szakértőjét kérdeztük a digitális korszak legújabb kihívásairól.
 • 2023 november 30., 00:08

  A tűzfalon túl - Erre ügyeljen a szerverszolgáltatás kiválasztásakor A tűzfalon túl - Erre ügyeljen a szerverszolgáltatás kiválasztásakor

  Napjainkban nem csak a nagyvállalatoknak, de akár a kis- és középvállalkozásoknak is szüksége van informatikai háttérországra, akkor is, ha nem az IT területén tevékenykednek. Összegyűjtöttük, mit érdemes végiggondolni, mielőtt kiválasztjuk, kire bízzuk online működésünket.