Béla
12 °C
27 °C

Brand and Content

 • április 10., 07:44

  Kicsinálnak minket a hétköznapok Kicsinálnak minket a hétköznapok

  A reggeli készülődéstől a munka utáni kikapcsolódásig rengeteg veszély leselkedik ránk, sérüléseink nagy részét egy hétköznapi rossz mozdulat okozza. Sokat és rosszul ülünk, gyengék vagyunk, de tehetünk ellene!
 • április 12., 07:25

  Imádunk nyaralni Imádunk nyaralni

  Lehetőleg a tengerpartot célozzuk, és ha tehetjük, repülővel megyünk. Évente többször is nekiindulunk, korántsem csak nyáron, és jól érezzük magunkat belföldön is. És hogy mennyit költünk? Ezt is eláruljuk.
 • március 29., 07:32

  Van baj a hallásunkkal Van baj a hallásunkkal

  A hallás világnapja alkalmából arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon az Index olvasói rendesen hallják-e azt, amit mondanak nekik. Olvassák el korábbi kérdőívünk eredményét.
 • március 28., 08:02

  Van, hogy a rendszer, máskor az ember a gyenge pont Van, hogy a rendszer, máskor az ember a gyenge pont

  Tudtunkon kívül Bitcoint bányászik valaki a gépünkkel vagy a nevünkben nyúl a céges működésbe? Régen lehet, hogy elég volt elég volt odafigyelni jelszavainkra és frissen tartani vírusirtóinkat, ma már ez kevés.
 • március 27., 07:26

  Az art deco Budapesten Az art deco Budapesten

 • március 26., 08:33

  Nem vagyunk különösebben boltkórosok Nem vagyunk különösebben boltkórosok

  A legtöbben beérjük 1-5 pár cipővel és csak néhány havonta veszünk ruhaneműt. Az Index-olvasók többsége online is vásárol és használt ruhát is szokott venni. Felmérésünk eredménye.
 • március 9., 07:25

  Hogyan nyaral a magyar? És ön? Hogyan nyaral a magyar? És ön?

  A határokon belül még mindig a Balaton a favorit, külföldön a mediterrán országok. A huszonévesek sok utazást terveznek, a nyugdíjasok keveset, a szállások között az apartman, az utazási eszközök között az autó népszerű. Na de hogyan nyaralnak olvasóink?
 • március 6., 07:56

  Halló kérem, van ott valaki? Halló kérem, van ott valaki?

  Akkora zajban élünk, hogy a fontos dolgokra gyakran oda sem tudunk figyelni. Hallott arról például, hogy március 3-án volt a hallás világnapja? Tesztelje ebből az alkalomból, hogy jó-e a hallása!
 • március 5., 07:56

  Hogyan öltözik az Index-olvasó? Hogyan öltözik az Index-olvasó?

  Boltban vagy online vásárlunk? Újat vagy használtat veszünk? Milyen gyakran? Mennyit költünk? Kíváncsiak vagyunk az ön szokásaira is, hogy megírhassuk, hogyan vásárol az átlag.
 • március 2., 05:49

  Mitől barna a barna sör? Mitől barna a barna sör?

  Kávés? Csokis? Vagy csak simán testesebb, mint a világos lágerek? Keserű egyáltalán? Segítünk eligazodni a barna sörök világában.
 • február 27., 07:52

  Nem a munkadíj a legfontosabb Nem a munkadíj a legfontosabb

  Olvasóink nagy részének volt már szüksége ügyvédre, megmutatjuk, milyen ügyekben, és milyen szempontok alapján választanak.
 • február 20., 08:19

  Emberek, akik hallják az illatokat Emberek, akik hallják az illatokat

  Parfümőr, borász és egy vegán séf mesélt arról, mi mindent jelent számukra a jó orr, de azt is elárulják, hogy lehet és érdemes is edzeni az egyik legfontosabb érzékszervünket. Mert ugyan ma már nem függ az életünk a jó szaglástól, a különböző illatok akár a párválasztásunkat is befolyásolhatja.
 • február 19., 07:55

  Elbír a légtisztító Budapest szennyezett levegőjével? Elbír a légtisztító Budapest szennyezett levegőjével?

  Egy olyan, forgalmas helyen lévő első emelet lakásban mértük a levegő minőségét, ahová nemsokára egy újszülött is beköltözik. Azt is leteszteltük, hogy milyen hatékonysággal tisztítja a levegőt egy erre való háztartási berendezés.
 • február 15., 07:57

  Tényleg rengeteg múlik az étkezésen Tényleg rengeteg múlik az étkezésen

  Péter egy rövid videó hatására kezdett magára és a környezetére is jobban odafigyelni. Az étellel kezdte, és ugyan eleinte tartott tőle, hogy le kell mondania a megszokott színvonalról, végül rájött, hogy kis odafigyeléssel mindenki jól jár. A természet és a sirályok is.
 • február 14., 06:53

  Ne indulj el betegen dolgozni! Ne indulj el betegen dolgozni!

 • február 13., 08:25

  Hívják az ügyvédemet! Hívják az ügyvédemet!

  Vajon a filmekben oly gyakran előálló élethelyzettel mikor találkozunk a valóságban? És hogyan találunk magunknak jogi szakembert? Tanácsokat adunk és az olvasók tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk.
 • február 6., 09:22

  Hogy lesz a benzinből műanyag? Hogy lesz a benzinből műanyag?

  Videónkban granulátumtól a késztermékig, azaz egy Suzuki ablakmosó tartályáig követhetjük a benzin útját.
 • január 31., 08:27

  Mozarellás pizzát ennének az Index-olvasók Mozarellás pizzát ennének az Index-olvasók

  Szavazásra bocsátottuk, milyen legyen az új Spar pizza: az eredmények alapján csúnyán elvéreztek a különleges feltétvariációk. Videóra vettük, hogyan lehet házilag elkészíteni a nyertes változatot.
 • január 29., 09:29

  Létezik itthon jó egyetem felesleges anyagi terhek nélkül? Létezik itthon jó egyetem felesleges anyagi terhek nélkül?

  Mi számít jobban: a networking, az ingyenes kurzusok, az ösztöndíj program vagy az albérletárak az egyetem kiválasztásában? Fővárosi és vidéki példákon keresztül segítünk dönteni.
 • január 20., 09:58

  Gondolt már arra, hogy akár saját lakása is megbetegítheti? Gondolt már arra, hogy akár saját lakása is megbetegítheti?

  Nem csak az utcán, otthonainkban is felmerül a kérdés: tiszta a levegő? Zárt térben a szmoghoz és a szálló porhoz olyan finomságok adódnak, mint a penészgombák és a párolgó kemikáliák.
 • január 18., 08:14

  Három napot töltöttünk az osztrák hegyek között, nem bántuk meg Három napot töltöttünk az osztrák hegyek között, nem bántuk meg

  A Zelli-tó környékén a síelés minden ága és az összes téli sport kipróbálható, de mi a bulizásba és a helyi ízek feltérképezésébe is belevetettük magunkat. A fáradságot is emlékezetes körülmények között pihentük ki a családi szálláshelynek és az üvegfalú medencés, panorámaszaunás spa-nak köszönhetően.
 • 2017. december 30., 08:20

  Segítünk, hogy idén végre betartsa újévi fogadalmát! Segítünk, hogy idén végre betartsa újévi fogadalmát!

  Kvízünkkel kiderítheti, hogy élete mely területére érdemes koncentrálnia 2018-ban. Ahhoz, hogy tényleg változtatni tudjon, az adott terület szakértői adnak tanácsokat.
 • 2017. december 29., 07:58

  A hús útja

 • 2017. december 27., 08:05

  Szavazza meg, milyen legyen a legújabb Spar pizza! Szavazza meg, milyen legyen a legújabb Spar pizza!

  Klikkeljen és kerüljön ön is a magyar pizzatörténelem lapjaira! Csak az Index olvasóin múlik, hogy milyen ízesítésű legyen a következő finomság.
 • 2017. december 24., 08:06

  Lepje meg szeretteit néhány kattintással! Lepje meg szeretteit néhány kattintással!

  Csapott ma már a homokára, mert egy ajándékot elfelejtett megvenni? Vagy csak tudatni szeretné valakivel, hogy gondol rá? Képeslapküldő alkalmazásunk a megoldás, okozzon vele egyszerűen és gyorsan örömöt!
 • 2017. december 23., 08:31

  Hogyan legyünk hivatásos utazók? Szűcs Pétert kérdeztük Hogyan legyünk hivatásos utazók? Szűcs Pétert kérdeztük

  Egy éve döntött úgy, hogy kiszáll a mókuskerékből, és megpróbál abból megélni, amit a legjobban szeret: az utazásból, a fotózásból és az írásból. Sok helyre eljutott kevés pénzből.
 • 2017. december 22., 08:47

  A legsikeresebb magyar YouTuber egy rajztanár A legsikeresebb magyar YouTuber egy rajztanár

  Gondolta volna, hogy klassz rajzoknak köszönhetően majd egymillió követője lehet az embernek? Vámos Sándor 35 év tanítás után kényszerből lett nemzetközi Youtube személyiség.
 • 2017. december 21., 13:12

  Tokaji aszú - az ünnepek bora

 • 2017. december 20., 07:39

  Hogy nem vernek át a használt autóval? Hogy nem vernek át a használt autóval?

  Kereskedőtől vegyünk vagy magánszemélytől vásároljunk? A kilométert vagy az állapotot nézzük? Profikat kérdeztünk a buktatókról.
 • 2017. december 19., 07:17

  Mit tegyünk, ha számláznunk kell? Mit tegyünk, ha számláznunk kell?

  A munkahelyünk változtatna státuszunkon? Kiadnánk a lakást? Megvalósítanánk egy álmunkat? Rengeteg élethelyzet magával hozhatja, hogy számlaképesé kell válnunk. Segítünk, hogy ez minél kisebb megterhelést jelentsen.