Brand and Content

 • A Kihívás Napján mindannyian tehetünk egy lépést előre!

  A Kihívás Napján mindannyian tehetünk egy lépést előre!

  2022.05.25. 00:13 Módosítva: 2022-05-25 12:17:39
  25
  Ma van a Kihívás Napja, amelynek célja, hogy mindenkinek kedvet hozzon a változtatáshoz és egy tudatosabb életmód kialakításához. Összegyűjtöttük azokat a legfontosabb információkat, amelyek útmutatásul szolgálhatnak azok számára, akik szeretnének tenni egy lépést a változás felé.
 • május 23., 00:14

  Ön hova rejtené el a megtakarításait? Ön hova rejtené el a megtakarításait?

  Van, aki a perselyre, van, aki a párnára esküszik, az igazi profik azonban teljesen más trendeket követnek. Cikkünkben bemutatjuk, hogy az elmúlt évtizedekben hol és hogyan rejtegettük a pénzünket, de arra is kitérünk, hogy manapság milyen lehetőségeink vannak ezen a téren.
 • május 4., 00:04

  Amikor a tűz az úr Amikor a tűz az úr

  A legenda szerint Szodomára kénköves eső hullott, a krónikák szerint az őrült Néró lantját pengetve csodálta a lángoló Rómát, az viszont már tény, hogy napjainkban az Amazóniában történő erdőégetések felbecsülhetetlen károkat okoznak. Cikkünkben sorra vesszük az emberiség történetének leghíresebb tűzeseteit.
 • május 3., 00:09

  Okos megoldással 5 millió alatt is vehetünk népszerű új autót Okos megoldással 5 millió alatt is vehetünk népszerű új autót

  Az áremelkedést nagyon sok tényező befolyásolja, de ki lehet fogni megfizethető, akár a családnak is alkalmas modelleket.
 • április 14., 00:05

  Mennyibe kerül, ha törik a német autó? Mennyibe kerül, ha törik a német autó?

  A hasznátlpiac nagy slágerei a bő 10 éves 3-as BMW-k, C Mercedesek és A4-es Audik. Összevetettük, mennyibe kerül a javításuk karambol esetén.
 • április 1., 00:11

  Ön sem tudná elképzelni a munkahelyét kávézás nélkül? Ön sem tudná elképzelni a munkahelyét kávézás nélkül?

  Nincs egyedül! Cikkünkben olyan példákat mutatunk be, amelyekből kiderül, hogy sokak számára a munkahelyi kávézás élménye egyet jelent a csapatszellem erősödésével, a relaxációval és persze a jó hangulattal.
 • március 29., 00:07

  Március végén lezárul egy 35 éves történet Március végén lezárul egy 35 éves történet

  Ginzer Ildikóval, a Magyar Bankholding standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk a Budapest Bank és az MKB egyesüléséről.
 • március 23., 00:04

  A bankolás jövőjét a zsebében kell keresnie A bankolás jövőjét a zsebében kell keresnie

  Ami évtizedekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, ma már valóság: a digitális világban szinte minden szolgáltatás elérhető, így pénzügyeinket is könnyedén intézhetjük okostelefonunkról. De hogyan jutottunk idáig? Cikkünkben bemutatjuk, hogyan költöztek a zsebünkbe a bankok!
 • március 16., 00:00

  Ön tudja, milyen autót venne? Ön tudja, milyen autót venne?

  Ha még bizonytalan, akkor most néhány egyszerű kérdésre válaszolva közelebb visszük a megoldáshoz; közben ráadásul azt is megtudhatja, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb autója hogyan újult meg.
 • február 22., 00:18

  Önnek is nehezére esik a változás? Önnek is nehezére esik a változás?

  Nincs egyedül. Kollégánk sem szívesen lépett ki a komfortzónájából, ám történetéből kiderül, hogy egy olyan lépést tett meg, amely jelentős változást hozott pénzügyei terén.
 • február 8., 00:16

  Mit tanácsol Karikó Katalin a mai egyetemistáknak? Mit tanácsol Karikó Katalin a mai egyetemistáknak?

  A világhírű tudós, Karikó Katalin nem sűrűn nyilatkozik a privát életét is érintő kérdésekben. Egykori alma matere miatt azonban most kivételt tesz, az egyetemistáknak szánt tanácsit hallgatva kicsit bepillantást nyerhetünk abba is, hogy milyen Karikó Katalin, a magánember.
 • február 3., 00:04

  Spórolna? Mutatjuk, hogyan tegye! Spórolna? Mutatjuk, hogyan tegye!

  Sokan fogadják meg év elején, hogy ezentúl jobban oda fognak figyelni a pénzügyeikre. Azt azonban már kevesen gondolják át, hogy a költéseiket hol és milyen elvek mentén fogják vezetni. Cikkünkben nekik nyújtunk segítséget.
 • január 24., 00:06

  Inflációs időszakban is kézenfekvő választás az ingatlanbefektetés Inflációs időszakban is kézenfekvő választás az ingatlanbefektetés

  Hazánkban az utóbbi időszakban rekordsebességgel nőttek az ingatlanok árai. Ez befektetői szempontból akár pozitív is lehet, de mindenképpen probléma azoknak, akik első lakáshoz szeretnének jutni. Interjúnkban az ingatlanfejlesztési szakértő arra is választ ad, hogy szerinte meddig növekednek még a lakások árai.
 • január 5., 00:06

  Magány-járvány fenyeget? Magány-járvány fenyeget?

  Meggyőző bizonyítékok támasztják alá, hogy a társadalmi elszigeteltség és a magány jelentősen növeli a korai halálozás kockázatát, és ennek mértéke jelentősen meghaladja számos vezető egészségügyi mutatóét. De mit tehetünk ellene?
 • 2021. december 30., 00:04

  Ettől a hírtől biztos szebb lesz a napja! Ettől a hírtől biztos szebb lesz a napja!

  Az erdők jelentik Földünk tüdejét. Sajnos a világ zöldterületei egyre csökkennek, de egy igazán nemes kezdeményezés azt tűzte ki célul, hogy 100 millió fát ültetnek a legsérülékenyebb területeken lévő erdőkbe.
 • 2021. december 29., 00:10

  Mit tart szem előtt a magyar, amikor lakást vásárol? Mit tart szem előtt a magyar, amikor lakást vásárol?

  Egy ingatlan megvásárlása életünk legfontosabb döntései közé tartozhat, és ha nem is feltétlenül egy életre, de sokszor hosszú évtizedekre szól. Vajon mi fontos, és milyen tényezőkön tudunk felülemelkedni, amikor lakást, házat vásárolunk. Kérdőív-kiértékelő írásunkból mindez kiderül.
 • 2021. december 27., 00:16

  Ön szerint melyik a leghalálosabb vírus? Ön szerint melyik a leghalálosabb vírus?

  Sokan nem gondolják, pedig egy olyan vírus, ami jelen van szinte minden országban, így Magyarországon is. Szerencsére vakcinációval már védekezhetünk ellene, ezért hajlamosak vagyunk lebecsülni, ahogy sok más fertőző betegséget is. De hogyan alakult ki a vakcináció? Mik ellen tudunk így védekezni? Melyek a leghalálosabb vírusok? Sok egyéb mellett ezekre is választ kap cikkünkből!
 • 2021. december 23., 00:05

  A karácsony velünk változik A karácsony velünk változik

  Belevetettük magunkat a budapesti karácsonyi forgatagba. Mivel a tavalyi évben elmaradtak a hagyományos vásárok, idén végre körbenéztünk, milyen a kínálat, változott-e valami az elmúlt évekhez képest. Mutatjuk, mit találtunk!
 • 2021. december 22., 00:00

  A németek a legtudatosabb költekezők karácsonykor. De kik a legkevésbé? A németek a legtudatosabb költekezők karácsonykor. De kik a legkevésbé?

  A karácsonyi ajándékok vásárlása pénzbe és energiába kerül, de minden évben megtesszük szeretteinkért. Mik a legnépszerűbb trendek, amikor online vásárlásról van szó? Feladatnak vagy szórakozásnak tekintjük-e az ünnepeket megelőző "shoppingot"? Írásunkból sok minden kiderül a karácsonyi vásárlás rejtelmeivel kapcsolatban.
 • 2021. december 21., 00:06

  Szép gesztus, ha van miből Szép gesztus, ha van miből

  De vajon rossz embernek kell, hogy tartsa magát, aki nem adományoz például egy állatmenhelynek?? Videónkban Dr. Dúll Andrea pszichológus válaszol erre a kényes kérdésre.
 • 2021. december 18., 00:11

  Életmódváltás, de nem úgy.... Életmódváltás, de nem úgy....

  Cikkünk írója különös módon leragadt a 20. században. Aztán mégiscsak sikerült továbblépnie a 21. századba. Egy megtérés története, ahol a megváltás csak pár gomb nyomásnyira van.
 • 2021. december 17., 14:12

  Fényeslitke, az Új Selyemút kapuja Fényeslitke, az Új Selyemút kapuja

  Kína az Európai Unió második legnagyobb külkereskedelmi partnere. Az Ázsia felé történő európai vasúti teherforgalom szempontjából hamarosan kulcsszerephez jut egy nyírségi kis falucska.
 • 2021. december 16., 00:27

  Ön ki lenne: feminista ügyvédnő vagy érzékeny zsaru? Ön ki lenne: feminista ügyvédnő vagy érzékeny zsaru?

  A karácsony előtti véghajrában jól esik kikapcsolódni egy izgalmas sorozat segítségével. Kvízünkből most azt is megtudhatja, hogy Ön melyik sorozathős lenne!
 • 2021. december 15., 00:15

  Így ne őrüljünk meg a karácsonytól Így ne őrüljünk meg a karácsonytól

  Ünnepekre hangolódás? Gyakran inkább dugóban araszolás, tömeg, sorban állás, extrém sportnak beillő bevásárlás, kapkodás és stressz jut, az ünneplés ideális esetben nem erről szól, hanem a lelassulásról és a közös programokról. Cikkünkkel segítünk megőrizni hidegvérét.
 • 2021. december 13., 00:03

  Közeleg a szeretet ünnepe, és ez az utcán is érződik Közeleg a szeretet ünnepe, és ez az utcán is érződik

  Karácsony közeledtével gyakran kerül szóba az adományozás, mások segítése, de vajon a szavakból milyen gyakran lesznek tettek? Hogy ezt megtudjuk, belevetettük magunkat Budapest sűrűjébe, és az utca emberét kérdeztük arról, mit gondol az adományozásról.
 • 2021. december 9., 00:04

  Ön bevállalná? Ön bevállalná?

  Sokan szívesen beszélnek a Föld megóvásáról, miközben a tettek gyakran nem követik ezt. Szeretünk másra mutogatni, másra várni; majd ők megoldják a problémákat! Kollégánk sem tervezte, hogy változtasson szokásain, végül mégis sikerült rávenni. Ezek az "apróságok" együtt viszont sokat jelenthetnek. Ön bevállalná?
 • 2021. december 7., 00:08

  Ezek után már nem tudunk ugyanúgy nézni a régi LCD kijelzőkre Ezek után már nem tudunk ugyanúgy nézni a régi LCD kijelzőkre

  Pár éve még szinte elérhetetlennek tűnt, ma már egy középkategóriás laptopban is találkozhatunk vele. De mitől olyan nagy durranás az OLED, és érdemes-e váltani, ha valaki új notebookot keres? Jövünk a válaszokkal!
 • 2021. december 6., 00:10

  Fogadjunk, hogy eddig rosszul készítette a kávét! Fogadjunk, hogy eddig rosszul készítette a kávét!

  Hideg csapvízzel tölti fel a kotyogóst? Forrásban levő vizet tölt a french pressbe? Egyszerre megőröl egy hétre való kávébabot? Kinek való a kotyogós? Kinek a filteres kávé, és kinek a tejhabosítóval és mindenféle extrával ellátott automata kávégép? Készüljön fel, most alaposan összezavarjuk!
 • 2021. december 4., 00:08

  Online meeting jöhet? És online állásinterjú? Online meeting jöhet? És online állásinterjú?

  Egy minikutatás keretein belül cégvezetőket kérdeztünk arról, mennyire érzik fontosnak vállalkozásuk digitalizációját. A rövid válasz az, hogy igen, fontosnak érzik. A hosszabban kifejtett válasznak izgalmas tanulságai vannak.
 • 2021. december 3., 00:17

  Így fejlődtek az otthonaink az elmúlt 100 évben Így fejlődtek az otthonaink az elmúlt 100 évben

  Hogyan változott a berendezés, a világítás vagy a fűtés az évtizedek során? Milyen szerep jutott a rádiónak és a TV-készüléknek, és milyen volt egy tipikus vasárnapi ebéd a 60-as években? Az elmúlt évtizedekben lezajlott jelentős mértékű modernizációnak és technológiai fejlődésnek köszönhetően sokat változott a hozzáállásunk bizonyos társadalmi jelenségekhez. Képeken mutatjuk az elmúlt 100 év történetét!