Mária
18 °C
28 °C

Brand and Content

 • július 25., 07:34

  Tizenháromszor lett a Balaton bajnoka Tizenháromszor lett a Balaton bajnoka

  Litkey Farkassal forgattunk, aki elmondta, hogy a mai mezőnyben már mindenféle szélben van náluk gyorsabb, de mégis esélyesek. A volt olimpikon és világbajnok számára 18 éve a legnagyobb kihívás Európa legrégebbi tókerülő versenyén győzni.
 • július 3., 06:12

  Rosszul járhat, ha nem jár prosztatavizsgálatra Rosszul járhat, ha nem jár prosztatavizsgálatra

  A magyar férfiak zöme hanyagolja szűrővizsgálatokat, pedig azok életeket menthetnek. Cikkünk szerzője életében először belevágott egy komplex egészségügyi szűrésbe, az élményein pedig maga is meglepődött. Emberkísérlet.
 • június 30., 11:55

  Varázsgomba és rock and roll életforma Varázsgomba és rock and roll életforma

  Beck Zolival és Zságer Balázzsal a komfortzónáról és az abból való kilépésről beszélgettünk a Volton. Aztán elmentünk Wellhellora és Iron Maidenre.
 • június 18., 06:55

  Napszítta Budapest Napszítta Budapest

 • június 14., 06:32

  Kazáncserére, napelemre vagy szigetelésre költene? Kazáncserére, napelemre vagy szigetelésre költene?

  A nyár az otthonunk korszerűsítésére is ideális időszak. Kérdőívünkkel felmérheti, hogy mennyire van képben a lehetőségekkel kapcsolatban, és hogy mibe érdemes befektetnie.
 • június 13., 07:10

  Piac vagy bolt? Piac vagy bolt?

  Németh Ádám, a Konyhafőnök korábbi győztese szerint egyértelműen az előbbi. Elkísértük vásárolni és megkértük, mondja el, hogy mit és hogyan érdemes beszerezni.
 • június 12., 06:24

  Tele van a város, de van megoldás Tele van a város, de van megoldás

  A robogózás a legjobb válasz a városi közlekedés lehetetlenségére. Most, hogy egy elektromos Blinkee-vel bárki kipróbálhatja, utánajártunk történetének, és hogy kinek ajánlható.
 • június 6., 06:53

  Óriási esély vagy felesleges kiadás? Óriási esély vagy felesleges kiadás?

  Sorra vesszük a leggyakoribb, köldökzsinórvérrel kapcsolatos tévhiteket a KRIO Intézet szakértőjének segítségével. Kit és mit gyógyíthat az őssejt? Mekkora eséllyel? Mennyibe kerül és hol érdemes tárolni?
 • június 4., 10:41

  Megéri a mosogatógép? Megéri a mosogatógép?

  A számok tükrében úgy tűnik, hogy igen. Nem csak időt és kézkrémet, hanem pénzt is spórolhatunk a használatával. Kiszámoltuk, mennyibe kerül a kézi és mennyibe a gépi mosogatás.
 • május 18., 05:20

  A túlélő gyerekek terheivel kevesen foglalkoznak A túlélő gyerekek terheivel kevesen foglalkoznak

  Böbét 13 évesen diagnosztizálták rákkal, a betegség utáni traumákkal is meg kellett küzdenie. Elkísértük gyógyulásának helyszíneire, mesélt arról, hogy mi segített abban, hogy elengedje a félelmeit.
 • május 17., 06:14

  Futurisztikus városközpontot kap Újbuda Futurisztikus városközpontot kap Újbuda

  A dél-budai városközpont leendő emblematikus épületei a Kelenföld vasútállomás két oldalán épülnek. Utánajártunk, hogyan fog kinézni a környék, az épülő bevásárlóközpont és az irodaház.
 • május 15., 08:05

  Hiába a drága szemüveg, ha az UV-től nem véd meg Hiába a drága szemüveg, ha az UV-től nem véd meg

  Nem csak a sötétített lencsék esetén fontos a hatékony UV-szűrés, ami a szemünket és a környékén lévő vékony bőrt is óvja. Utánajártunk, mennyire hatékony a hagyományos szemüveg ebből a szempontból.
 • április 26., 05:54

  Van a bojlernél olcsóbb megoldás Van a bojlernél olcsóbb megoldás

  A hagyományos villanybojler korszerű verziója a környezetéből is nyer hőt és alkalmazkodik a szokásainkhoz. Vajon megéri ezzel okosítani a lakást?
 • április 12., 07:25

  Imádunk nyaralni Imádunk nyaralni

  Lehetőleg a tengerpartot célozzuk, és ha tehetjük, repülővel megyünk. Évente többször is nekiindulunk, korántsem csak nyáron, és jól érezzük magunkat belföldön is. És hogy mennyit költünk? Ezt is eláruljuk.
 • április 10., 07:44

  Kicsinálnak minket a hétköznapok Kicsinálnak minket a hétköznapok

  A reggeli készülődéstől a munka utáni kikapcsolódásig rengeteg veszély leselkedik ránk, sérüléseink nagy részét egy hétköznapi rossz mozdulat okozza. Sokat és rosszul ülünk, gyengék vagyunk, de tehetünk ellene!
 • március 29., 07:32

  Van baj a hallásunkkal Van baj a hallásunkkal

  A hallás világnapja alkalmából arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon az Index olvasói rendesen hallják-e azt, amit mondanak nekik. Olvassák el korábbi kérdőívünk eredményét.
 • március 28., 08:02

  Van, hogy a rendszer, máskor az ember a gyenge pont Van, hogy a rendszer, máskor az ember a gyenge pont

  Tudtunkon kívül Bitcoint bányászik valaki a gépünkkel vagy a nevünkben nyúl a céges működésbe? Régen lehet, hogy elég volt elég volt odafigyelni jelszavainkra és frissen tartani vírusirtóinkat, ma már ez kevés.
 • március 27., 07:26

  Az art deco Budapesten Az art deco Budapesten

 • március 26., 08:33

  Nem vagyunk különösebben boltkórosok Nem vagyunk különösebben boltkórosok

  A legtöbben beérjük 1-5 pár cipővel és csak néhány havonta veszünk ruhaneműt. Az Index-olvasók többsége online is vásárol és használt ruhát is szokott venni. Felmérésünk eredménye.
 • március 9., 07:25

  Hogyan nyaral a magyar? És ön? Hogyan nyaral a magyar? És ön?

  A határokon belül még mindig a Balaton a favorit, külföldön a mediterrán országok. A huszonévesek sok utazást terveznek, a nyugdíjasok keveset, a szállások között az apartman, az utazási eszközök között az autó népszerű. Na de hogyan nyaralnak olvasóink?
 • március 6., 07:56

  Halló kérem, van ott valaki? Halló kérem, van ott valaki?

  Akkora zajban élünk, hogy a fontos dolgokra gyakran oda sem tudunk figyelni. Hallott arról például, hogy március 3-án volt a hallás világnapja? Tesztelje ebből az alkalomból, hogy jó-e a hallása!
 • március 5., 07:56

  Hogyan öltözik az Index-olvasó? Hogyan öltözik az Index-olvasó?

  Boltban vagy online vásárlunk? Újat vagy használtat veszünk? Milyen gyakran? Mennyit költünk? Kíváncsiak vagyunk az ön szokásaira is, hogy megírhassuk, hogyan vásárol az átlag.
 • március 2., 05:49

  Mitől barna a barna sör? Mitől barna a barna sör?

  Kávés? Csokis? Vagy csak simán testesebb, mint a világos lágerek? Keserű egyáltalán? Segítünk eligazodni a barna sörök világában.
 • február 27., 07:52

  Nem a munkadíj a legfontosabb Nem a munkadíj a legfontosabb

  Olvasóink nagy részének volt már szüksége ügyvédre, megmutatjuk, milyen ügyekben, és milyen szempontok alapján választanak.
 • február 20., 08:19

  Emberek, akik hallják az illatokat Emberek, akik hallják az illatokat

  Parfümőr, borász és egy vegán séf mesélt arról, mi mindent jelent számukra a jó orr, de azt is elárulják, hogy lehet és érdemes is edzeni az egyik legfontosabb érzékszervünket. Mert ugyan ma már nem függ az életünk a jó szaglástól, a különböző illatok akár a párválasztásunkat is befolyásolhatja.
 • február 19., 07:55

  Elbír a légtisztító Budapest szennyezett levegőjével? Elbír a légtisztító Budapest szennyezett levegőjével?

  Egy olyan, forgalmas helyen lévő első emelet lakásban mértük a levegő minőségét, ahová nemsokára egy újszülött is beköltözik. Azt is leteszteltük, hogy milyen hatékonysággal tisztítja a levegőt egy erre való háztartási berendezés.
 • február 15., 07:57

  Tényleg rengeteg múlik az étkezésen Tényleg rengeteg múlik az étkezésen

  Péter egy rövid videó hatására kezdett magára és a környezetére is jobban odafigyelni. Az étellel kezdte, és ugyan eleinte tartott tőle, hogy le kell mondania a megszokott színvonalról, végül rájött, hogy kis odafigyeléssel mindenki jól jár. A természet és a sirályok is.
 • február 14., 06:53

  Ne indulj el betegen dolgozni! Ne indulj el betegen dolgozni!

 • február 13., 08:25

  Hívják az ügyvédemet! Hívják az ügyvédemet!

  Vajon a filmekben oly gyakran előálló élethelyzettel mikor találkozunk a valóságban? És hogyan találunk magunknak jogi szakembert? Tanácsokat adunk és az olvasók tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk.
 • február 6., 09:22

  Hogy lesz a benzinből műanyag? Hogy lesz a benzinből műanyag?

  Videónkban granulátumtól a késztermékig, azaz egy Suzuki ablakmosó tartályáig követhetjük a benzin útját.