Géza
-12 °C
-4 °C

Brand and Content

 • február 19., 07:55

  Elbír a légtisztító Budapest szennyezett levegőjével? Elbír a légtisztító Budapest szennyezett levegőjével?

  Egy olyan, forgalmas helyen lévő első emelet lakásban mértük a levegő minőségét, ahová nemsokára egy újszülött is beköltözik. Azt is leteszteltük, hogy milyen hatékonysággal tisztítja a levegőt egy erre való háztartási berendezés.
 • február 20., 08:19

  Emberek, akik hallják az illatokat Emberek, akik hallják az illatokat

  Parfümőr, borász és egy vegán séf mesélt arról, mi mindent jelent számukra a jó orr, de azt is elárulják, hogy lehet és érdemes is edzeni az egyik legfontosabb érzékszervünket. Mert ugyan ma már nem függ az életünk a jó szaglástól, a különböző illatok akár a párválasztásunkat is befolyásolhatja.
 • február 15., 07:57

  Tényleg rengeteg múlik az étkezésen Tényleg rengeteg múlik az étkezésen

  Péter egy rövid videó hatására kezdett magára és a környezetére is jobban odafigyelni. Az étellel kezdte, és ugyan eleinte tartott tőle, hogy le kell mondania a megszokott színvonalról, végül rájött, hogy kis odafigyeléssel mindenki jól jár. A természet és a sirályok is.
 • február 14., 06:53

  Ne indulj el betegen dolgozni! Ne indulj el betegen dolgozni!

 • február 13., 08:25

  Hívják az ügyvédemet! Hívják az ügyvédemet!

  Vajon a filmekben oly gyakran előálló élethelyzettel mikor találkozunk a valóságban? És hogyan találunk magunknak jogi szakembert? Tanácsokat adunk és az olvasók tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk.
 • február 6., 09:22

  Hogy lesz a benzinből műanyag? Hogy lesz a benzinből műanyag?

  Videónkban granulátumtól a késztermékig, azaz egy Suzuki ablakmosó tartályáig követhetjük a benzin útját.
 • január 31., 08:27

  Mozarellás pizzát ennének az Index-olvasók Mozarellás pizzát ennének az Index-olvasók

  Szavazásra bocsátottuk, milyen legyen az új Spar pizza: az eredmények alapján csúnyán elvéreztek a különleges feltétvariációk. Videóra vettük, hogyan lehet házilag elkészíteni a nyertes változatot.
 • január 29., 09:29

  Létezik itthon jó egyetem felesleges anyagi terhek nélkül? Létezik itthon jó egyetem felesleges anyagi terhek nélkül?

  Mi számít jobban: a networking, az ingyenes kurzusok, az ösztöndíj program vagy az albérletárak az egyetem kiválasztásában? Fővárosi és vidéki példákon keresztül segítünk dönteni.
 • január 20., 09:58

  Gondolt már arra, hogy akár saját lakása is megbetegítheti? Gondolt már arra, hogy akár saját lakása is megbetegítheti?

  Nem csak az utcán, otthonainkban is felmerül a kérdés: tiszta a levegő? Zárt térben a szmoghoz és a szálló porhoz olyan finomságok adódnak, mint a penészgombák és a párolgó kemikáliák.
 • január 18., 08:14

  Három napot töltöttünk az osztrák hegyek között, nem bántuk meg Három napot töltöttünk az osztrák hegyek között, nem bántuk meg

  A Zelli-tó környékén a síelés minden ága és az összes téli sport kipróbálható, de mi a bulizásba és a helyi ízek feltérképezésébe is belevetettük magunkat. A fáradságot is emlékezetes körülmények között pihentük ki a családi szálláshelynek és az üvegfalú medencés, panorámaszaunás spa-nak köszönhetően.
 • 2017. december 30., 08:20

  Segítünk, hogy idén végre betartsa újévi fogadalmát! Segítünk, hogy idén végre betartsa újévi fogadalmát!

  Kvízünkkel kiderítheti, hogy élete mely területére érdemes koncentrálnia 2018-ban. Ahhoz, hogy tényleg változtatni tudjon, az adott terület szakértői adnak tanácsokat.
 • 2017. december 29., 07:58

  A hús útja

 • 2017. december 27., 08:05

  Szavazza meg, milyen legyen a legújabb Spar pizza! Szavazza meg, milyen legyen a legújabb Spar pizza!

  Klikkeljen és kerüljön ön is a magyar pizzatörténelem lapjaira! Csak az Index olvasóin múlik, hogy milyen ízesítésű legyen a következő finomság.
 • 2017. december 24., 08:06

  Lepje meg szeretteit néhány kattintással! Lepje meg szeretteit néhány kattintással!

  Csapott ma már a homokára, mert egy ajándékot elfelejtett megvenni? Vagy csak tudatni szeretné valakivel, hogy gondol rá? Képeslapküldő alkalmazásunk a megoldás, okozzon vele egyszerűen és gyorsan örömöt!
 • 2017. december 23., 08:31

  Hogyan legyünk hivatásos utazók? Szűcs Pétert kérdeztük Hogyan legyünk hivatásos utazók? Szűcs Pétert kérdeztük

  Egy éve döntött úgy, hogy kiszáll a mókuskerékből, és megpróbál abból megélni, amit a legjobban szeret: az utazásból, a fotózásból és az írásból. Sok helyre eljutott kevés pénzből.
 • 2017. december 22., 08:47

  A legsikeresebb magyar YouTuber egy rajztanár A legsikeresebb magyar YouTuber egy rajztanár

  Gondolta volna, hogy klassz rajzoknak köszönhetően majd egymillió követője lehet az embernek? Vámos Sándor 35 év tanítás után kényszerből lett nemzetközi Youtube személyiség.
 • 2017. december 21., 13:12

  Tokaji aszú - az ünnepek bora

 • 2017. december 20., 07:39

  Hogy nem vernek át a használt autóval? Hogy nem vernek át a használt autóval?

  Kereskedőtől vegyünk vagy magánszemélytől vásároljunk? A kilométert vagy az állapotot nézzük? Profikat kérdeztünk a buktatókról.
 • 2017. december 19., 07:17

  Mit tegyünk, ha számláznunk kell? Mit tegyünk, ha számláznunk kell?

  A munkahelyünk változtatna státuszunkon? Kiadnánk a lakást? Megvalósítanánk egy álmunkat? Rengeteg élethelyzet magával hozhatja, hogy számlaképesé kell válnunk. Segítünk, hogy ez minél kisebb megterhelést jelentsen.
 • 2017. december 18., 17:21

  Sose akart szelfiző divatblogger lenni Sose akart szelfiző divatblogger lenni

  A magyar blogger szerint van igény a minőségi divattartalomra.
 • 2017. december 18., 07:59

  Mi a tökéletes sörélmény titka? Mi a tökéletes sörélmény titka?

  Alig néhány éve tört ki a magyar sörforradalom, ami miatt ma többet várunk el egy korsótól, mint korábban. Milyen élményt keresünk, hogyan tárolják és csapolják a sört, hogy megkapjuk, amit szeretnénk?
 • 2017. december 17., 07:43

  Karácsonyból is megárt a sok Karácsonyból is megárt a sok

  Szeretet, boldogság, meghitt fények és finom falatok az egyik oldalon. Rohanás, anyagi és fizikai áldozatok, 110 százalékon pörgés a másikon. Bizony a legszebb ünnep ki is csinál minket, akár bevalljuk, akár nem.
 • 2017. december 15., 07:48

  Kocogással kezdte, triatlon lett belőle Kocogással kezdte, triatlon lett belőle

  Negyvenezren követik az Instagramon a tiratlonista Túróczi Rékát, aki weboldalán őszintén ír arról is, miért nehéz az anyaság.
 • 2017. december 14., 06:55

  Ön mit és hogy pukkant szilveszterkor? Ön mit és hogy pukkant szilveszterkor?

  A legtöbb pezsgőt még mindig év végén isszuk, de ez szép lassan változóban van. Mutatjuk, mivel készüljön, hogy tárolja és fogyassza ünnepek esetén és hétköznapokon.
 • 2017. december 13., 08:12

  Önnek is így fájna, ha nem lenne internet? Önnek is így fájna, ha nem lenne internet?

  Az internet kicsit olyan, mintha klónozhatná magát: virtuális kezei elérnek a bankig, üzletekbe, barátokhoz. Felmérésünkből kiderül, mi hiányozna legjobban internet nélkül az Index-olvasóknak
 • 2017. december 12., 08:07

  Gombatértép - a talptól a fejbőrig Gombatértép - a talptól a fejbőrig

  A gombás fertőzések nem csak lábfejünket vagy intim testtájékunkat támadhatják meg, hanem akár tenyerünket vagy fejbőrünket is.
 • 2017. december 10., 07:23

  Vízálló, ütésálló, istálló: kütyütrend kalauz Vízálló, ütésálló, istálló: kütyütrend kalauz

  Szakértő segítségével veséztük ki a legelőremutatóbb mobilos trendeket a háztartási robotoktól az okosórákig, és az is kiderült, mi lett idén a magyarok kedvenc készüléke.
 • 2017. december 5., 07:11

  Pisilés - a hétköznapok sportja Pisilés - a hétköznapok sportja

  Táncos és akrobatikus elemek, izomfejlesztés és nyújtás. Gondolt már a munkahelyi és nyilvános vécékre edzőteremként? Mi igen, mutatjuk.
 • 2017. december 4., 09:00

  Űrhajók a konyhában avagy hogyan válasszunk háztartási nagygépet? Űrhajók a konyhában avagy hogyan válasszunk háztartási nagygépet?

  A rengeteg funkció és képesség nehézzé teszi a választást, amikor új háztartási gépet keresünk. Pedig lehet optimálisan modernizálni, mutatjuk a fő szempontokat!
 • 2017. december 3., 08:09

  Hogyan oldja meg mobillal a karácsonyt? Hogyan oldja meg mobillal a karácsonyt?

  Ha a karácsony közeledtével ön nem más, mint egy komplett partiszerviz, konzum- és sofőrszolgálat, takarítóbrigád, önsegítő csoport és szállítmányozási divízió egyben, ideje kicsit kézbe venni a legszembetűnőbb eszközt: a telefonját. Ajánlunk néhány alkalmazást, ami segít a szervezésben.