Ilona
15 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Brand and Content

 • augusztus 7., 07:00

  Milyen ételhez milyen olajat vegyünk? Milyen ételhez milyen olajat vegyünk?

  Nem könnyű eligazodni a sokféle termék között. Van, amelyik sütéshez, más inkább saláták készítéséhez ideális, és olyan is létezik, amit akár önmagában is érdemes fogyasztani egészségmegőrzés céljából. Röviden összefoglaljuk, mit érdemes tudni a Magyarországon népszerű olajokról.
 • július 30., 06:30

  A mákos tészta lenne a magyar rothasztott hering? A mákos tészta lenne a magyar rothasztott hering?

  Ahogy minden konyhának, a magyarnak is megvannak a mások számára meglepő fogásai. Utánajártunk, hogy melyek ezek, miért, és hogy hogyan lehet betörni a kényes külföldi gyomrot.
 • július 23., 06:51

  Kényszerből is születhet egészséges, vegán finomság Kényszerből is születhet egészséges, vegán finomság

  Wertheimer Kinga 12 évig dolgozott tévés szerkesztőként, míg egy egészségügyi probléma, egy inspiráló barát és egy indiai utazás teljesen meg nem változtatta az életét. A biztos állás helyett ma hobbijának - vegán szendvicskrémek és szószok készítésének szenteli az idejét.
 • július 19., 10:53

  "Ez nem egy trendi zene. Aki viszont ráérez, az nagyon fogja szeretni"

  Péterfy Bori és a Hősök összeálltak egy dalra, ami szerintük lehetett volna akár sláger is, amiben egyszavas refrén van, de a biztos tuti helyett, valami lüktető, erotikus valamit raktak össze.
 • július 16., 12:30

  Hogyan nyerjünk a Kékszalagon? Litkey Farkast kérdeztük Hogyan nyerjünk a Kékszalagon? Litkey Farkast kérdeztük

  Azt, hogy ki nyeri az idei versenyt, előre nem tudhatjuk, de hogy kinek van rá esélye, azt igen. Erről, a verseny szakaszairól, és egyéb érdekességekről kérdeztük a legnagyobb és legrégebbi tókerülő verseny specialistáját, Litkey Farkast.
 • július 12., 06:52

  8 világhírű magyar termék, amit a külföldiek is imádnak 8 világhírű magyar termék, amit a külföldiek is imádnak

  Egy hiánypótló ötlet, jó minőségű alapanyagok, rengeteg munka: ezek az "összetevők” az összes itt bemutatott terméket jellemzik.
 • július 11., 15:43

  Hétüléses autó állami támogatással - de hogyan lehet hozzájutni? Hétüléses autó állami támogatással - de hogyan lehet hozzájutni?

  Az állami támogatások igénybevétele általában nem tartozik a legegyszerűbb mutatványok közé. Megnéztük, ezúttal hogy néz ki az ügyintézés folyamata a gyakorlatban.
 • július 3., 07:22

  Ilyen lesz Budapest új giga csomópontja Ilyen lesz Budapest új giga csomópontja

  Az M1-M7 irányából érkezőket már most egy új, igencsak jellegzetes épület köszönti. Bejártuk a még épülő Budapest One irodaházat és utánajártunk, hogy milyen lesz és hogyan működik az újjáépülő kelenföldi csomópont.
 • július 2., 05:14

  Út a vadonba, a Pilis rejtett kincseihez Út a vadonba, a Pilis rejtett kincseihez

  Kánikula idején nem a legjobb hely Budapest, menekül is mindenki, aki tud. Körülnéztünk, hogy mik a környéken azok a természetközeli, ottalvós helyek, ahová már egy hétvégére is érdemes kimozdulni. Az új Jimnyvel azt is megnéztük, hogy melyek közelíthetők meg kocsival.
 • június 27., 06:26

  Ilyenek a balatoni David Hasselhoffok és Pamela Andersonok Ilyenek a balatoni David Hasselhoffok és Pamela Andersonok

  Nem tudnak lassítva futni a parton, viszont egy percen belül száguldanak hajójukkal a bajbajutottak felé. A szezonkezdet alkalmából megnéztük, kik a hazai vízimentők, hogyan telik egy napjuk a parton és hajós szolgálatban, milyennek látnak ők minket, néha felelőtlen nyaralókat.
 • június 25., 07:56

  Élőzzön jól, és több ismerőse marad Élőzzön jól, és több ismerőse marad

  A nyári fesztiválok és a strandszezon adja magát egy jó kis élő bejelentkezéshez a közösségi oldalakon. Néhány pontban összeszedtük, hogy lehet ez a műfaj azok számára is érdekes, akik csak műkedvelőként fognának hozzá.
 • június 19., 06:42

  Miért lesz jó a volt szeszgyár helyére költözni? Miért lesz jó a volt szeszgyár helyére költözni?

  Hamarosan indul az építkezés a volt Óbudai Szeszgyár területén, utánajártunk, hogy milyen lesz itt élni: Smart city elemek, közvetlen kapcsolat a Fő térrel, gyalogos híd a Hajógyári-szigetre. A szomszédos harisnyagyár helyére egy bevásárlóközpont épül.
 • június 13., 06:46

  Az underground fellazult, sokan elköltöztek a városból, vagy egyenesen az országból Az underground fellazult, sokan elköltöztek a városból, vagy egyenesen az országból

  Eckü, a Hősök alapítója mesélt nekünk a veszprémi kezdetekről, és hogy hogyan lett az undergroundból maintstream. Buszozás Pétfürdőről Sub Bass Szabival, zenekar alapítás a Sörkertben, rapbulik és falunapok, régi hősök és újak.
 • június 7., 06:44

  Tudjuk, hogy nem kellene, mégis mobilozunk vezetés közben Tudjuk, hogy nem kellene, mégis mobilozunk vezetés közben

  Nagyon hasonlóan működik a teló- és a drogfüggőség, csak épp az előbbi sokkal több ember érint. Miközben súlyos problémának látjuk és szigorúan büntetnénk a "szerhasználatot", mi magunk is cuccozunk.
 • június 5., 06:47

  Ilyen lesz az első magyar okospláza Ilyen lesz az első magyar okospláza

  A jó lokáció persze ma is fontos, de már olyan kényelmi szolgáltatásokat is elvár a vásárló, melyek korábban nem is léteztek. Az épülő Etele Plaza példáján keresztül mutatjuk, milyen egy korszerű bevásárlóközopont.
 • május 30., 06:13

  Sokat sportolunk, de nem mindig ésszel Sokat sportolunk, de nem mindig ésszel

  Kíváncsiak voltunk, hogy hogyan és mennyire tudatosan sportol az Index-olvasó. Miközben fontos szempont az egészségmegőrzés, a táplálkozással kapcsolatban még van mit helyre tenni a fejekben.
 • május 29., 05:18

  Százezreket kaphat vissza, ha késik a gépe Százezreket kaphat vissza, ha késik a gépe

  Cikkünkből megtudhatja, kihez fordulhat és mi a teendő, ha nem indul el időben a repülő, vagy nem engedik fel a járatra, amire jegyet vett. Néha csak apróságokon múlik, hogy nagyot bukva vagy kártalanítva jön ki egy ilyen, egyre gyakoribb esetből.
 • május 23., 06:54

  Hogyan látnak minket az itt élő hollandok? Hogyan látnak minket az itt élő hollandok?

  Menő design, biciklik, gátrendszerek, Rembrandt és DJ Tiësto - többek között ezek jutnak eszünkbe Hollandiáról. De vajon hogyan látnak minket ők? Olyanok meséltek a számukra legfontosabb magyar és holland értékekről, akik régóta nálunk élnek.
 • május 22., 06:16

  A Balaton megkerülése megkerülhetetlen program A Balaton megkerülése megkerülhetetlen program

  Utánajártunk és -tekertünk, hogy mennyi mindent tartogat a tó a bringásoknak és hogy hogyan érdemes nekivágni az útnak. Indokolt akár rendszeresen is teljesíteni a Bringakört, olyan sok élményt és újdonságot kínál.
 • május 10., 07:11

  Hogyan anyáznak az Index-olvasók? Hogyan anyáznak az Index-olvasók?

  A legtöbben konzervatív módon szólítjuk meg jó édesanyánkat, de persze vannak köztünk elhajlók is szép számmal. Innen simítjuk virtuálisan azoknak a fejét, akik Kedves Cicusnak és Krumplimnak hívják mamsijukat, a Zoli megszólítást alkalmazóhoz viszont lennének kérdéseink.
 • május 6., 07:33

  Mit gondol ön a vezetés közben mobilozásról? Mit gondol ön a vezetés közben mobilozásról?

  Rengeteg veszélyhelyzetet okoz, mégis sokan csinálják. Egy új kampány kapcsán szeretnénk megtudni, hogy hogyan állnak az Index olvasói a kérdéshez. Hogyan mobiloznak vezetés közben? Mennyire gondolják veszélyesnek? Ismerik a szabályozást?
 • május 3., 15:12

  Nem hagyjuk, hogy kimenjen a fejéből anyák napja Nem hagyjuk, hogy kimenjen a fejéből anyák napja

  A minimum, amit a gondoskodó anyák megérdemelnek ilyenkor, hogy jelét adjuk: gondolunk rájuk. Ebben segítünk alkalmazásunkkal, melynek segítségével egyedi lapot küldhet a jeles napon.
 • április 30., 06:15

  Zseniket nevelő anyatigrisek Zseniket nevelő anyatigrisek

  Az anyák ma is védelmezik gyerekeiket, és mindent megtesznek azért, hogy egyengessék az útjukat. A közelgő anyák napja alkalmából olyan hírességeket mutatunk be, akik mögött egy erős, rettenthetetlen nő állt, rengeteget köszönhettek édesanyjuk támogatásának.
 • április 26., 08:01

  Ésszel vagy ész nélkül sportolunk? Ésszel vagy ész nélkül sportolunk?

  A magyar nem tartozik sajnos a legsportosabb nemzetek közé. Arra keressük a választ, hogy ha már rászánjuk magunkat az edzésre, mit, mennyit és hogyan mozgunk. Odafigyelünk például a táplálkozásra is?
 • április 18., 08:36

  Segítünk a bringaválasztásban Segítünk a bringaválasztásban

  Indul a szezon, már viszketnek a tenyerek, talpak és hátsók egy jó tekerésre. A Hervis munkatársának segítségével segítünk, ha jobbra cserélné a meglévőt, vagy most szerezné be az elsőt.
 • április 17., 08:11

  Ön megszúrná magát, hogy ki tudjon mozdulni? Ön megszúrná magát, hogy ki tudjon mozdulni?

  A magyar hemofíliások világviszonylatban is nagyon jó ellátást kapnak, és otthon is beszúrhatják maguknak a szükséges készítményeket A Hemofília világnapja alkalmából beszélgettünk néhány érintettel
 • április 16., 06:05

  Szokott a jövőre gondolni vásárlás közben? Szokott a jövőre gondolni vásárlás közben?

  Egész sokan hajlandók többet fizetni egy környezetet kímélő termékért, ezzel a tisztább jövőért is áldozva. Azt vajon tudja az átlag vásárló, hogy mitől zöld egy termék és annak csomagolása?
 • április 15., 07:52

  Többet költenénk az gyerekeink taníttatására, ha futná Többet költenénk az gyerekeink taníttatására, ha futná

  Az Index-olvasók az iskolára, utazásra és a lakásfelújításra költenék a plusz jövedelmüket - tudtuk meg kérdőívünkből.
 • április 9., 07:30

  Főzni menő, segítünk elkezdeni Főzni menő, segítünk elkezdeni

  Az Instagramtól az aktuális étkezési trendeken át a főzős tehetségkutatókig ezernyi bizonyíték van rá, hogy konyhai ténykedés nem csak hasznos, divatos is. Tippekkel, trükkökkel, listákkal segítünk, ha belevágna a gasztrokalandozásokba.
 • április 3., 07:03

  "Ne legyenek nagy hullámok, mert akkor rossz úszni és beszélgetni"

  Czeizel Endre a munkájának élt, nyaralás közben, a Balaton vizében is ezzel foglalkozott. A róla elnevezett intézet vezetőjét Merhala Zoltánt kérdeztük életéről és az intézményről a híres genetikus születésnapja alkalmából.