Piroska
-1 °C
5 °C

Tartoznak Önnek? Szerezze vissza legálisan!

mokk-kölcsön-pénz
2017.10.03. 07:39
Kölcsönadott, és nem tudja, hogyan szerezze vissza a pénzét? Külföldre költözött az adósa anélkül, hogy a kölcsönt visszaadta volna? Kisegítené az egyik ismerősét, de aggódik, hogy sosem látja viszont a pénzét? A magánkölcsönök feléről Magyarországon nem készül semmilyen írásos dokumentum, szerződés híján pedig gyakran hagyjuk elévülni vagy veszni a jogos pénzköveteléseinket.

A veszni hagyott tartozások mellett gyakran a nekünk okozott kár megtérítését is elengedjük, pedig a megfelelő szerződések, közokiratok sokat segítenek a kintlévőségek visszaszerzésében. Töltse ki kérdőívünket, hogy megtudja, mennyire van képben a kölcsönök világában, és tudja meg, hogyan jusson hozzá a tartozásokhoz, kártérítésekhez!

Minden kérdés megválaszolására 90 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Brand & Content Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a Magyar Országos Közjegyzői Kamara megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.