Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tó, hegyek és a gleccser között: téli üdülés Zell am See-Kaprunban

cimlpkep-1350
A cikket az Österreich Werbung támogatta.
2018.01.18. 08:14
Síeléstől a wellnessig, téli jógától a magashegyi túrázásig: ezt mind-mind kipróbálhatjuk, ha ellátogatunk Ausztria Zell am See-Kaprun régiójába. A Salzburgtól 85 km-re, Budapesttől bő 7 óra autóútra, a Zelli tó partján fekvő alpesi sírégió nem csak az egészen nyár elejéig folytatható gleccsersízéssel invitálja a látogatókat. Három napot töltöttünk el az osztrák hegyek között, hamisítatlan alpesi környezetben, ahol személyesen is kipróbáltuk, hogy milyen széles repertoárból válogathatnak azok, akik itt keresnek téli kikapcsolódást. A havas élmények jegyében a téli sportok számos ágát, szórakoztató programok egész sorát, egy nemzeti park nyújtotta érintetlen természeti környezetet, no és persze a nagyszerű gasztronómiát is felfedezhetjük itt. Mindezt egy néhol mesekönyvbe illő, sok száz éves házakból álló történelmi városkában tett barangolással egészíthetjük ki.Ausztria Zell am See-Kaprun régiójában  készült további fotóinkat a galériában lapozhatja át. 

Brand & Content Brand & Content
A cikket az Brand & Content készítette az Österreich Werbung megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.