Mosolygó robotokkal fogad a Bosch Rexroth élményközpontja

ZSL0515
2023.07.27. 00:23
Néhány hete nyílt meg Budapesten a CU.BE, a Bosch Rexroth ipari innovációs élményközpontja önjáró robotokkal, digitális mini gyártósorral és AR-szemüveggel. Az interaktív kiállítótérbe mi is ellátogattunk, hogy bemutassuk, mi mindenre képes a legmodernebb ipari technológia.

Bár a hétköznapok során még mindig sokan kötik össze a Bosch nevét a háztartási gépekkel vagy az autóinkban található szenzorokkal, azt már sokkal kevesebben tudják, hogy a Bosch Rexroth a hajtás- és vezérléstechnológia egyik vezető nemzetközi szállítója. A vállalat a jelenleg zajló negyedik ipari forradalomban (az ipar 4.0 területén) is vezető szerepet tölt be az iparágban, például a hálózatba kapcsolt MI-megoldásaival vagy régebbi gépek felokosításával, digitalizált gyártásba kapcsolásával.

Pontosan ezeket az ipari csodákat, az ipar 4.0 technológia leglátványosabb elemeit láthatjuk testközelből, működés közben a CU.BE (CUstomer BEnefits = vevői előnyök) innovatív látogatói térben. Az élményközpont emellett helyszínt biztosít arra is, hogy a Bosch Rexroth támogassa a közös együttműködéseket a kormányzati és a vállalati szféra szereplőivel, valamint az innovatív fejlesztéseket, az együttgondolkodást az oktatás résztvevőivel. A CU.BE ugyanakkor bárki számára nyitott a szakmától kezdve a diákságon át egészen a fiatal generációkig.

A cikket a Dialogue Creatives  készítette, a  Bosch Rexroth  megbízásából, nem az Index szerkesztősége.  Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben , ha üzenne nekünk, ezen a címen elér minket.