Szépségkirálynőt alkalmaz az Orbán-stáb

2009.09.30. 15:45
A Fidesz elnöki stábjában dolgozik a magyar Miss Tourism. Kriston Viktória korábban modellként a CKM címlapjáig jutott.

A Fidesz Szentkirály utcai központjában egy nemzetközi szépségverseny győztesével bővült a pártadminisztráció. Az Index információi szerint a 2007-es Miss Tourism World, Kriston Viktória hétfő óta áll alkalmazásban Orbán Viktor elnöki stábjánál.

Szijjártó Péter, pártszóvivő, a stáb vezetője közölte, hogy a korábbi szépségkirálynő nem közvetlenül Orbán Viktor környezetében, hanem az elnöki stáb titkárságán stábfőnök és helyettese mellett dolgozik. Szijjártó hozzátette, hogy a korai következtetések elkerülése érdekében le kell szögezni, Kriston Viktória nem véletlenül került a párthoz. Jelenleg az ELTE ötödéves politológus hallgatója.

kriston450

Kriston Viktória a 2007-es győzelem után a Velvetnek adott interjújában maga is beszélt arról, hogy sokan nem tudják elképzelni, hogyan lehet összeegyeztetni a szépségiparban való részvételt és az egyetemi tanulmányokat. Azt is mondta, hogy a politikusi pályára nem tartja magát alkalmasnak, de Brüsszelt azért megcélozta, ahol gyakornokként tudná kamatoztatni iskoláit.

A Fidesz új alkalmazottja a szépségverseny után is folytatta a modellkedést. Fotóival egy éve felkerült a CKM címlapjára.