Sára, Márió
-4 °C
4 °C

A Facebookon keresi az Orbán-kormány gúnynevét az MSZP

2010.09.09. 19:06


Már a jövő héten használnák a szocialisták az Orbán-kormány új gúnynevét. Hogy pontosan mi is lesz az, egyelőre nem tudni: a kampánystáb vezetője, Szanyi Tibor a Facebookon tette közzé, hogy keresik a megoldást.

"Kampányfőnöki minőségemben arra kérem az engem támogatni kívánó ismerőseimet, hogy segítsetek egy találó nevet adni az Orbán-Semjén kormánynak. Ezennek nyilvános pályázatot hirdetek a névadásra. A legjobbakat beviszem a párt kampány-teamjébe és ott döntünk. Határidő vasárnap dél. A nyertes pályázó visszamenetben elnyeri a keresztanya, illetve keresztapa kitüntető címet, amit én szándékozom majd átadni illő körülmények között. A licit induljon az én javaslatommal: Samu-kormány. :))) Ennél csak jobbakat lehet írni, úgyhogy írjatok! Köszönettel, T" - áll a csütörtöki posztban.

szanyi

Szanyi az Index megkeresésére elmondta: valóban kitette a felhívást a közösségi oldalra, terveik szerint pedig már jövő heti megszólalásokban is használnák az Orbán-kormány új gúnynevét. A kampányfőnök szerint a stábban kezdtek el gondolkodni azon, hogy a szocialistákat bankárkormányozta, pancserkormányozta a Fidesz, most pedig vissza kéne vágni valamivel. Szanyi azt mondta, vonják be az ötletelésbe ismerőseiket, egy szélesebb nyilvánosságot is. A kampányfőnök biztos benne, hogy "záporozni fognak" az ötletek.