Szanyi telt házra számít

2010.11.26. 12:13 Módosítva: 2010.11.26. 12:16
Telt házra készül az MSZP szombatra a Papp László Sportarénába szervezett nagygyűlésre és demonstrációra, közölte Szanyi Tibor, a párt elnökségi tagja. Az eseményen egyetlen politikai beszéd hangzik majd el Mesterházy Attila pártelnöktől.

Szanyi Tibor szerint az MSZP a szombati rendezvényével is megmutatja, hogy a pártra minden körülmények között lehet számítani.

A szocialista politikus sajtótájékoztatóján elmondta: amikor néhány héttel ezelőtt meghirdették a nagygyűlést, még nem lehetett tudni, hogy mostanra a kormány számos olyan intézkedést hoz, amelyek már "túlmutatnak az emberek tűréshatárán".

Véleménye szerint a kialakult helyzet emberek sokaságát ösztönzi arra, hogy részt vegyen a szombati értékelő politikai nagygyűlésen.

A rendezvény egyetlen politikai szónoka Mesterházy Attila pártelnök lesz, aki nemcsak a kormány eddigi tevékenységét értékeli, hanem az MSZP jövőképéről is beszél majd.

Civil felszólalók is lesznek, valamint több külföldi politikus videóüzenetét is lejátsszák majd a résztvevőknek.

A tizenegykor kezdődő eseményre az MSZP mindenkit vár, aki úgy gondolja, hogy jelenleg "az MSZP az egyetlen igazodási pont, aki képes megvédeni a magyar dolgozók, fiatalok és nyugdíjasok érdekeit" - fogalmazott Szanyi.