Nem segített a jó mell sem a Fidesz ellen

2010.10.06. 07:52
Három fideszes, három jobbikos, három szocialista és egy független képviselő- és polgármesterjelöltet szavaztak be az olvasók a tíz legszebb politikusnő közé az Indexen meghirdetett szépségversenyen. A három fideszes jelölt győzött a választáson is, bejutottak a testületekbe, ám a többiek kivétel nélkül elbuktak. A szép férfiak versenye megdöbbentő politológiai következtetéssel zárult: a magyar választók féltékenyek a sugárzó férfiszépségre!

Fideszes állkapocs csapott össze igéző szocialista szemmel, huncut LMP-s fürtökkel és jobbikos gördröcskével a legdögösebb férfi jelöltek versenyében. A vasárnapi szavazás üzenete: a magyar választók féltékenyek a sugárzó férfiszépségre. A hotlista első három helyezettjéből egy sem jutott be, még a fideszes sem! Politológusok, erre varrjatok Dolce és Gabbana gombot!

polpasi1

Már-már nagypolitikai vihart kavart a sármos szombathelyi színész-politikus, Horváth Soma rajongótábora. A szavazós játékban ugyanis egyértelműen Staudt Gábor, a Jobbik kevéssé sikeres főpolgármester-jelöltje vezetett, amikor a cikk lekerült az Index címoldaláról, vagyis ezek után, papírforma szerint, nem volt várható nagyobb elmozdulás. Ehhez képest mostanra a korábban az élmezőny végén domborító Horváth ugrott az élre. Staudt csalást gyanít, erről pompás nyilatkozatot is tett az Indexvideónak . A Versace-reklámból szalajtott ifjú szocialista online önmarketingben pannon klasszis, ami viszont jéghidegen hagyta a szombathelyi választókat. Soma körzetében 22,8 százalékkal nagy ruhát kapott a fideszes Ágh Pétertől, aki, nagy meglepetésünkre, az ország legjobb Bagi Iván-, és így egyben pocokimitátora

.

01

Az ezüstérmes Staudt immár félhivatalosan is szép fiú, de ez még ahhoz sem volt elég, hogy a vértelen LMP halavány - és nem is hotlistás - jelöltjét, Jávor Benedeket megelőzze, így utolsó lett a főpolgármester-versenyben, 22,2 százalékkal sármlistánk ötödik helyezettje, a szocialista Horváth "Hungy Eyes" Csaba mögött.

 
polpasi3

Nem hiába olyan dögös fickó a Legdögösebb Állkapocsért járó arany csontocska nyertese, a forró férfiak listájának harmadikja, Pető Tibor evezős világbajnok, Vác polgármesterjelöltje, azonnal kemény helyzetbe is keveredett. A városban ugyanis szinte holtverseny alakult ki az élen, első egy ex-miépes és ex-fideszes, a második az eddigi szocialista városvezető, a harmadik meg a mi nyalka Tiborunk. A pite annyira forró, hogy nem kizárt, valamelyik gúnár újraszámlálást fog kérni. Ha Tiborra bíznák, ő a tricepszével meg evezővel tenne rendet, dehát érintett, így nem bízzák rá.

polpasi10

Kocsis "Holt költők társasága" Máté, a fidesz józsefvárosi szépfiúja nyerte a Héroszok Csatáját a VIII. kerületben, hiszen 58-24-re mosta le hotlistás ellenfelét, Komássy "Duckface" Ákost, a kacsaszájhívő szocialisták reménységét. Máté a mi szépségszavazásunkon végül a negyedik lett.

 

Most pedig jöjjenek a 6-11-dik helyezett Férfiak:

molnár gyula mszp D SOS20100425002

Hiába a dörzsöltség, a tapasztalat és a pengeszájú pincérfigura, vagyis hiába fürdette az MSZP-s Molnár Gyula tesztoszteronban a szavazóit, ez most semmire sem volt elég. Az újbudai polgármester 7,5 százalékkal, vagyis 4400 szavazattal kikapott a fiatal Mézga Gézát megidéző fideszes Hoffmann Tamástól.

 
polpasi5

Komáromra nem hatott a huszáros sárm: Márkos Attila, aki jobbos nemzeti lovasőrparancsnok létére MSZP-s polgármesterjelölt volt, 27:72-re kapott ki a maximum aranyos fickónak nevezhető, de közel sem férfiszépség fideszes Molnár Attilától.

 
tordai bence

Tordai Bence, a csegevarapólósok ifj. Malek Miklósa még a polgármesterjelöltséghez szükséges kopogtatókat sem tudta összegyűjteni, egyéniben meg 10 százalékkal szerény harmadik lett. Egy normális országban ilyen ajkakkal nem itt tartana!

 
polpasi13

Nagyon hasonló eredményt ért el Terézvárosban az ennivaló marcipánfiú, az LMP-s Cake Baly Olivió, azzal a különbséggel, hogy neki sikerült összeszednie a cédulákat, és így hozott 11 százalékot a polgármester-versenyben, végül kompenzációs listán legalább a testületbe bejutott.

 
polpasi6

"Ennivaló bongyorka vagy, de a polgármesterség azért túlzás egy ilyen égetnivaló kölyöknek" - gondolhatták az inárcsi szavazónénik, így Balogh Ferenc Pétert lazán bejuttatták a testületbe, kárpótlásul a Nagy Versenyben elért szerény eredményéért.