Tarlós a mérnöki gondolkodásról

2010.10.03. 22:35

Orbán Viktor (Fidesz)

12
Áprilisban a magyarok abban értettek egyet, hogy kormányváltás kell. A mai napon azt nyilvánították ki, hogy helyes irányba fordult az ország szekere, igen, így kell menniük a dolgoknak...Mától ismét Budapest a nemzet fővárosa.
 

Tarlós István

12
Most fordul elő először a rendszerváltozás óta, hogy a főváros és az ország vezetése egy hangon tud beszélni, egy srófra jár az agya. Változik a főváros szellemisége is: a mérnöki igényű gondolkodás és a pragmatizmus felváltja azt, ami itt eddig történt.
 

Mesterházy Attila (MSZP)

mszp 16
Szeged, Ajka, Makó, Polgár, Ercsi és Celldömölk MSZP-s polgármestereit újraválasztották. Nekik lehetőségük lesz bemutatni azt, hogy van alternatíva, hogy lehet a választók bizalmával felelősen élni.
 

Horváth Csaba (MSZP)

mszp 15
Azt ígérem a budapesti polgároknak, hogy minden olyan kérdésben együtt fogunk működni a Fidesszel, amit a programunkban fontosnak tartottunk.
 

Vona Gábor (Jobbik)

SZT 4709
Tiszavasváriban nemcsak a polgármester jobbikos, de a képviselő-testület többsége is. Tiszavasvári a Jobbik fővárosa lett.
 

Botka László (Szeged – MSZP)

01
Szeged azt mondta és azt üzeni az országnak, hogy kiáll a saját értékei mellett, a munka és a teljesítmény értéke mellett. Szeged nemet mondott a felkészületlenségre és a gyűlölködésre.... Minden szegedi egyformán fontos lesz, és szövetséget ajánlok minden jóakaratú szegedinek.
 

Káli Sándor (Miskolc – MSZP)

miskolc16
Emelt fővel távozunk, mert sok program megvalósult.