Kirobbanó siker a Nyúl-unk a munkáért

2011.09.01. 13:23

Hatalmas sikert aratott a Zika Szövetkezet és a Nagyhajmási Gazdaszövetkezet kezdeményezése, a Nyúl-unk a munkáért program. A két ős-nyulasszövetkezet jűlius 14-én hirdette meg, hogy kétszáz családnak ingyen adnak nyúlketreceket, tenyészanyákat és egy baknyulat, valamint elméleti és gyakorlati képzést, oktatási segédanyagokat, kezdő vakcinázást és a kezdeti tartáshoz szükséges takarmányt.

A program Baranya, Borsod és Hajdú-Bihar megyében volt a legsikeresebb, a három megyéből érkezett a pályázók 45 százaléka.

"Nehéz dolga lesz a bírálóbizottságnak a támogatások odaítélésekor" - írja közleményében Csúvár Zsolt, a program szervezőbizottságának elnöke, aki örül, hogy az ország minden részébe eljutott a program híre, és hogy sok család gondolta úgy, hogy "megpróbál egy lépéssel közelebb kerülni ahhoz, hogy javítson életkörülményein".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét