Egyelőre kevesen tüntetnek a kormány ellen

2011.11.04. 11:24
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szigethalom és Halásztelek között harminc-negyven autó okoz több száz méteres torlódást, munkatársunk szerint 15-20 perc várakozásra kell számítani. Rendőrök irányítják a forgalmat. A tüntetők egy nagybajszú bábut is kiültettek, röplapokat osztogatnak. "Ez van, ha a nép a sarkára áll" – mondta az egyik demonstráló.

  • A delmagyar.hu tudósítója szerint az 55-ös főúton, Szeged és Domaszék között délelőtt húsz jármű lassította a forgalmat.

  • "Mi vagy a társadalom parazitái. A nyuggerek. Nem számít, mennyit dolgoztunk, semmi sem számít" – mondta egy elkeseredett demonstráló Pécsen. (bama.hu)

  • Újabb budapesti helyszínen, a Hősök terén is felfüggesztették a félpályás útlezárást a szmogriadó miatt. A tiltakozó akcióban körülbelül százharminc autó vett részt Budapesten és környékén. (MTI)

  • A tervezett holnapi befejezéssel ellentétben folytatódnak az országos útlezárási- és egyéb akciók, mert vidéken meglepően nagy erővel szerveződnek az újabb megmozdulások – közölte Székely Tamás, a vegyipari szakszervezet (VDSZ) elnöke. Szerinte az emberek kezdik belátni, csak közös erővel lehet megállítani a hatalom öncélú törvénykezési gyakorlatát.

  • Békés megyében négy helyszínen tartanak félpályás útlezárást. A Békés Megyei Közlekedési Szakszervezet mintegy 37 gépjárművel vonultak fel a 47-es főútvonal Szarvas felől Békéscsabára bevezető szakaszára. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete a 47-es főútvonalon, Békéscsaba külterületén, az Orosháza, valamint a Békés felé vezető szakaszokon, továbbá Vésztőn tartanak félpályás útlezárást összesen 23 gépjárművel. (MTI)

  • Vas megyében a 86-os számú főúton Nemesbőd közelében, a Szombathely irányába vezető sávot 48 autó foglalta el 11 óra után, a forgalmat rendőrök irányítják, a járművek váltakozva haladnak, csupán három-négy perces várakozásra kell készülniük az arra haladóknak - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. (MTI)

  • Borsod-Abaúj-Zemplénben a balesetveszélyes, ködös idő miatt a 37-es számú főúton, a bekecsi elágazásnál befejezték forgalomlassító demonstrációjukat a szakszervezetek, a tüntetők úgy döntöttek, hogy a miskolciakhoz csatlakoznak.

    Ugyancsak a balesetveszély miatt Miskolcon, a Felsőzsolca felől érkező forgalmat rendőri irányítás szabályozza. Encsen szintén befejeződött a tüntetés. (MTI)