Középkorú férfit keres a rendőrség Pécsen

2012.07.12. 18:00 Módosítva: 2012.07.13. 08:11

A Pécs Ma információi szerint a rendőrség a 25 éves Bándy Kata meggyilkolása ügyében a korábbi hírekkel ellentétben nem egy fiatalabb külföldi hallgatót keres, hanem egy középkorú férfit.

A bama.hu úgy tudja, még szerdán önként jelentkezett a rendőrségen a nő utolsó barátja, s a nyomozók kizárták, hogy bármi köze lenne a történtekhez.

A bama.hu szerint szerint néhány hete egy ismeretlen megtámadott egy nőt abban a pécsi városrészben, ahol Bándy Kata holttestét szerdán megtalálták. A megtámadott nőnek akkor sikerült sértetlenül elmenekülnie. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a molesztálónak köze volt-e Bándy Kata meggyilkolásához.

A rendőrség hivatalosan semmilyen információt nem adott a nyomozás jelenlegi állásáról és a sajtóban megjelent híreket sem kommentálja.

A pécsi rendőrségen pszichológusként dolgozó 25 éves Bándy Kata vasárnapra virradóra tűnt el, amikor egy szórakozóhelyről hazafelé igyekezett. Holttestét lakásától néhány utcányira, egy bokor tövében szerda délután találta meg egy férfi. A lányt feltehetően nem ott gyilkolták meg, ahol megtalálták, hanem autóval vihették később a helyszínre. Az Index tudósítójának beszámolója>>>

Hatala József országos rendőrfőkapitány egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni a lány gyilkosát, akinek felkutatására nyomozócsoport is alakult.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport