Árokba borult egy busz Etyeknél

2012.09.25. 09:56

Frontálisan ütközött egy helyközi autóbusz és egy személygépkocsi kedd délelőtt Etyek határában, közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Németh-Kész Mónika. Az Opel Astra sofőrje, egy 33 éves budapesti nő a helyszínen meghalt. A kocsiban más nem volt rajta kívül.

A 8106-os úton menetrend szerint közlekedő autóbuszon huszonöten utaztak. Szabó-Bisztricz Anett, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a buszon utazók közül nyolcan sérültek meg: ketten súlyosan, hatan könnyebben. A súlyos sérülteket Székesfehérvárra vitték kórházba, egyikükért mentőhelikopter jött.

Az Opel Astra sofőrje Biatorbágy felől Etyek felé tartott, amikor megcsúszott a nedves útburkolaton, és elveszítette uralmát az autó felett. A jármű keresztbefordult az úttesten, sodródni kezdett, és így ütközött oldalával a szemből érkező Volánbusszal. A busz vezetője az ütközést nem tudta elkerülni. A busz az árokba borult, és a kocsi is elhagyta az útpályát. A fiatal nő holttestét tűzoltók szabadították ki a roncsból.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útzár van érvényben az érintett útszakaszon. Biatorbágynál az 1. számú főútra terelik az Etyek felé haladókat. A települést kerülőúton
lehet megközelíteni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport