Súlyos autóbaleset Erdélyben

2012.09.11. 09:27

Öt ember halt meg egy közúti balesetben kedd reggel az erdélyi Cikmántor közelében. A Maros megyei település mellett az E60-as főúton egy Seat Ibiza és egy Audi Q7-es terepjáró ütközött össze frontálisan. A Seat összes utasa – köztük két gyerek – a helyszínen meghalt. A terepjárót vezető férfi a baleset egyetlen túlélője, őt mentőhelikopterrel vitték a marosvásárhelyi sürgősségi kórházba, sérülései nem életveszélyesek.

A Maros megyei közlekedésrendészet parancsnoka a Mediafax hírügynökségnek elmondta, a balesetet a Seatot vezető 40 éves nő okozta, aki szabálytalanul előzött. A hírtelevíziók közlése szerint a Seatban a szomszédos Kendről származó család tagjai utaztak. A baleset miatt több órára megbénult a forgalom az E60-as főút Marosvásárhelyt Segesvárral összekötő szakaszán.

Válságos állapotban a traktorbaleset túlélője

A szombati háromszéki vasúti szerencsétlenség egyik túlélője válságos állapotban van – írja a Krónika erdélyi portál. Egy traktor vezetője nem hallotta a mozdonyt, így a Sepsiszentgyögy–Brassó között közlekedő személyvonat telibe találta a krumplibetakarító napszámosokkal teli utánfutót a sorompó nélküli átjáróban. A balesetben öten haltak meg, a sepsiszentgyörgyi polgármester támogatást ad a családoknak..

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport