Női holttest egy tatabányai pláza férfi vécéjében

2012.11.08. 22:53

Egy tatabányai bevásárlóközpont férfi mosdójában csütörtök este egy nő holttestére találtak rá – írja a kemma.hu. A Komárom-Esztergom megyei hírportál szerint a városban gyilkosságról pletykálnak.

A rendőrség az erőszakos halál tényét nem erősítette meg. A portál annyit tudott meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, hogy valóban találtak egy női holttestet egy tatabányai üzletközpont férfi mosdójában.

A laphoz eljutott információk szerint a városban az a szóbeszéd járja, hogy megkéselték az áldozatot. Arról, hogy a hölgy hogyan került a férfi mosdóba, és pontosan mi történt, egyelőre nem tudni többet, a rendőrség péntek reggelre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás