Nem törlik a régen használt Shell-kártyákat

2013.01.19. 12:06

A Shell az utolsó pillanatban meggondolta magát, így mégsem kell félnie azoknak, akik régen használták a CLUBSMART kártyájukat. A ügy előzménye, hogy a hetivalasz.hu megírta: a Shell január végén érvényteleníti azokat a CLUBSMART kártyákat, amiket 12 hónapja nem használtak, és törlik a kártyabirtokosok pontjait is.

A lap szerint karácsony előtt három napig minden budapesti Shell benzinkúton olvasható volt egy közlemény arról, hogy a Működési Szabályzat III/8. pontjára hivatkozva január 31-én érvénytelenítették volna az egy évnél régebben használt CLUBSMART kártyákat, és törölték volna a kártyabirtokosok pontjait.

A Well PR szombaton az Indexnek eljuttatott levelében azt írta, hogy bár a CLUBSMART program működési szabályzata lehetővé tenné a pontok törlését, és a Shellnek valóban szándékában állt megtenni ezt a lépést, „a megvalósítási folyamat késői fázisában elhalasztotta ennek az intézkedésnek a bevezetését”. Petr Sindler, a Shell Közép- és Kelet-Európáért felelős kommunikációs vezetője azt ígérte, hogy ha a jövőben a kártyák érvénytelenítéséről új döntés születik, a cég az előírtaknak megfelelően, még időben tájékoztatni fogja az érintetteket. „A Shell sajnálja a helytelen tájékoztatást, és mindent megtesz, hogy ne forduljon elő ilyen a jövőben” – áll a közlemény végén.