Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A komondoros Balogh hazaszöktette élettársát

2013.05.16. 20:43

Hazaszöktette élettársát a vak komondoros Balogh József, tudta meg az RTL Klub. A falubeliek úgy tudják, hogy az asszony azt mondta a családjának, hogy sétálni megy, de Balogh érte ment, és hazaszöktette.

BÁCS-KISKUN  	04  	 Balogh József
BÁCS-KISKUN 04 Balogh József
Fotó: fidesz.hu

A nő korábban feljelentette Baloghot. Akkor azt mondta, hogy élettársa megverte, Balogh pedig a vak komondort okolta a történtekért. Az RTL híradó felvételén azonban most az látszik, hogy békésen sétálnak egymás mellett a kertből a házukba. A nővel beszéltek is telefonon, most azt mondta, jól megvannak együtt.

Mivel a nyolc napon túl gyógyuló testi sértés közvádas bűncselekmény, a feljelentést a nő akkor sem vonhatja vissza, ha kibékülnek. A falubeliek azt rebesgetik, Balogh megkéri élettársa kezét, ami tovább bonyolítaná a nyomozást, mivel a házastársakat nem lehet egymás ellen való tanúskodásra kényszeríteni.

A híradó megszólaltatta a NANE egyesület munkatársát, aki elmondta: a bántalmazók gyakran próbálják különböző ígéretekkel visszacsalogatni magukhoz bántalmazott élettársukat.

Balogh korábban kijelentette: hajlandó lemondani mentelmi jogáról, ha meggyanúsítják.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!