Újra szövetségben a Fidesz és a kisgazdák

2013.05.27. 17:58

A Fidesz és a kisgazdák szövetségét értékelte hétfői találkozóján Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke.

Havasi Bertalan tájékoztatása szerint a felek értékelték a Fidesszel szövetségben az elmúlt tíz évben közösen elvégzett munkát, és megállapították, hogy a szövetség jól szolgálta a nemzeti érdekeket és ezen belül a kisgazda értékeket.

Orbán Viktor és Turi-Kovács Béla egyetértett abban, hogy azt a szövetségi rendszert, amelyet egy évtizeddel ezelőtt létrehoztak, a továbbiakban is fenn kell tartani, annak érdekében, hogy biztosítani tudja ezen értékek megtartását - írta közleményében a sajtófőnök.

Egyetértés volt abban is - folytatta -, hogy a következő országgyűlési választáson a szövetségnek, benne a kisgazdáknak, együtt kell indulnia.

Turi-Kovács Béla hangsúlyozta, hogy a kisgazdák a magyar vidék, a vidéki emberek jövőjét és védelmét a szövetségi együttműködés útján látják biztosítottnak - idézte a politikus szavait Havasi Bertalan.