Rendőrök is megsérültek a nagykállói rallin

2013.07.01. 11:27

Kielégítő állapotban van az a nyíregyházi kórházban ápolt hat ember, akik a Nagykállónál történt rallibalesetben sérültek meg vasárnap. Az azonnali műtéti beavatkozást igénylő, vagyis például a nyílt töréseket szenvedett sérülteket még vasárnap este ellátták az orvosok.

A nyíregyházi kórházba a baleset helyszínéről összesen nyolc sérült érkezett. Egyikük ambuláns kezelést kapott, őt még vasárnap hazaengedték, egy 37 éves nagykállói férfi pedig a műtőben halt meg. A további hat sérült közül öt férfi és egy nő van, ők főleg töréseket, zúzódásokat szenvedtek. A Kelet-Magyarország hétfőn azt írta, a sérültek között egy szolgálaton kívüli és egy szolgálatban lévő rendőr is volt. A hírt a rendőrség megerősítette.

Az I. Ralda Rallysprint elnevezésű amatőr autóversenyen vasárnap délután kilencen sérültek meg súlyosan, amikor a nézők közé csapódott egy autó.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanújával indított nyomozást. Amíg ez nem zárul le, nem árulnak el több részletet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport