Vádemelési javaslat az emberkínzók ellen

2013.08.15. 10:47

Vádemelést javasol a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a battonyai emberölés ügyében – olvasható a rendőrség honlapján.

A nyomozás adatai szerint M. Zoltán 35 éves, Sz.-né K. Adrienn 33 éves és Sz. Zoltán 33 éves gyanúsítottak egy battonyai házban több hónapon keresztül válogatott módszerekkel, különös kegyetlenséggel bántalmazták a sértettet.

Sanyargatták, folyamatos fizikai fájdalmat okoztak neki, valamint egy lánccal, több alkalommal kikötözték, hogy ne tudjon elszökni. A sértett annyira legyengült, hogy 2010 júniusában elhunyt. A bántalmazásoknak több alkalommal szemtanúja volt egy gyermek is.

A helyszíni szemlék során a nyomozók az egyik fal alá beásva megtalálták az elhunyt nő holttestét. Számos olyan eszközt – különböző fogókat, szúró-vágó eszközöket, izomstimuláló gépet, kötelet – foglaltak le, amelyeket a bántalmazásokhoz használtak fel.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a három gyanúsítottal szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett, aljas indokból vagy célból elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt vádemelési javaslattal élt a Békés Megyei Főügyészség felé.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport