Elfogták a karcagi gázolót

2013.09.05. 14:44

Elfogták azt a karcagi férfit, aki a gyanú szerint kedden halálra gázolt egy kerékpárost a város határában, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Szerdán egy arra közlekedő állampolgár értesítette a balesetről a rendőrséget, miután aznap reggel talált rá Karcag külterületén, a Magyarkai bekötőút melletti árokban az életjelet nem mutató kerékpárosra. Az orvos már csak a férfi halálának beálltát tudta megállapítani.

A helyszínelésből kiderült, hogy a kerékpáros kedd este haladt a város felől a 4-es számú főút felé, amikor egy vele azonos irányba tartó autó elütötte, majd a vezető továbbhajtott. A férfi láthatósági mellényt ugyan nem viselt, de kerékpárjának lámpái még a baleset után is működőképes állapotban voltak.

A rendőrség szóvivője elmondta, „a nyomozók az apró, mozaikszerű részletekből bravúros gyorsasággal kiderítették, hogy milyen színű és típusú gépjárművet keresnek”. A bejelentést követő pár órán belül a gyanusítottat azonosították, majd előállították segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt.

Azon az útszakaszon már 2010-ben és 2012-ben is történt hasonló baleset.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport