2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Kirabolták Hüvös László fideszes képviselőt

2013.09.06. 15:08

A szegedi fideszes képviselő a Délmagyar.hu-nak számolt be arról, hogy felfeszítették a kasszát, amiből körülbelül 20 ezer forint tűnt el, és elvittek két laptopot. Ma délelőtt fél 9 körül vették észre. Az egyik laptopot az iskolájától kapta, ahol dolgozik, a másikat pedig a városházától, ezen az önkormányzati munkáját végezte. Hüvös László feljelentést tett a rendőrségen.

Közben az egyik közösségi oldalon megjelent, hogy ma reggel Hüvös László édesanyja tolatás közben egy motorossal ütközött a Szentháromság utcai házuk előtt, ahol az iroda is található - olvasható a Délmagyar.hu-n. A képviselő elmondta, reggel hét órakor valóban megtörtént a baleset, azonnal mentőt hívtak a motoroshoz. A motoros bordatörést szenvedett. Hüvös László nem zárta ki annak lehetőségét, hogy amíg ellátták a motorost és zajlott a baleseti helyszínelés, valaki besurrant a házba, aminek nyitva volt a kapuja, és akkor rabolta ki az irodát.

Mózes Ervin címzetes főjegyző, a portálnak elmondta, mivel nem biztos, hogy a képviselő városházi számítógépe gyorsan előkerül, és még az is elképzelhető, hogy soha találják meg, ezért ha Hüvös László hivatalosan is bejelenti, hogy eltűnt a laptopja, kap egy másikat az önkormányzattól.