Bomba Fóton, baleset Gyöngyösön

2013.10.04. 17:38 Módosítva: 2013.10.04. 17:47
  • Összeütközött két autó Gyöngyös közelében, egy ember meghalt és másik négy is megsérült. Két súlyos sérültet mentőhelikpoterrel vittek Miskolcra, illetve a budapesti Honvéd Kórházba. Ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.
  • Egy biciklis halt meg, amikor elütötte egy autó Nagykállóban. A hatvanhét éves férfi már a helyszínen meghalt.
  • Hárman sérültek meg, amikor autójukkal egy villanyoszlopnak ütköztek Balatonbogláron. A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, hogy miért sodródott le az útról az autó. A háromból ketten súlyosan sérültek meg, őket kórházba vitték.
  • Bombát találtak Fóton, ezért hat házat ki kellett üríteni. Csatornát építettek, amikor a második világháborús gránátot megtalálták. A 88 milliméteres repeszgránátot németországban gyártották.
  • Árokba hajtott egy kisbusz pénteken Kapolcson, a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kisbuszban a sofőrön kívül nem utazott más. A 7301-es utat a műszaki mentés idejére lezárták, nyolc körül pedig feloldották az útzárat.
  • Egy kisbusz és egy teherautó ütközött össze a négyes úton, Tiszapüspöki közelében. A kamion pálinkát szállított és felborult, az alkohol kifolyt az útra. Az utat lezárták, a forgalmat Törökszentmiklóson keresztül terelik el.
  • Bombát találtak Sülysápon is, emiatt húsz házat kiürítettek. Péntek estére elszállították a tizenöt centiméter átmérőjű német repeszromboló gránátot. A gyújtószerkezet sérült volt, ezért azt a helyszínen kellett kiszerelni.
  • Két autó ütközött össze Jászszentlászló közelében, öten sérültek meg. A sérültek közül egy ember a helyszínen meghalt, négyen pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. A tűzoltóknak szét kellett vágniuk az autót, hogy kiszabadíthassák a sérülteket. Az 5402-es számú úton a huszonegy és huszonkettedik kilométer közt történt a baleset, az utat lezárták, várhatóan tízig tart a teljes zárlat.
 


Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport